The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 516
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора, България
Да де, не помнех точно за какво ставаше въпрос  Mr. Green И на мен ми изглеждаше позната, но като погледнах снимките от първи сезон, не е от там. Наистина е като тази в осми епизод от ревюто на Ребека, права си  Laughing Те така правят, сменят си ги уж незабелязано, ама ние всичко помним  Mr. Green

# 151
Ами роклята на Ребека два пъти я прободоха, че и на земята беше, а тя като се появи роклята като нова  Mr. Green

# 152
  • Стара Загора, България
Тя и Каролайн си беше вкъщи, а другите бяха на бал.. Кога успя да се гримира, да си направи косата и така нататък, пък и Еленка и тя кога се къдри, облича.. Има много на брой малки гафчета, които будят въпроси у нас, ама ако тръгнем всички да ги обсъждаме.. така ще се объркаме, че ще си забравим името  Mr. Green По-добре да си затваряме очите за тях  Grinning

# 153
Да се присъединя и аз към феновете на сериала Hug
Много е интересен, но тъй като хващах от тук, от там серии от 1-ви и 2-ри сезон и някои неща не ми станаха ясни, сега съм се заела със задачата да ги изгледам от началото до последната до тук серия. Като стигна до края, ще рапортувам и аз тук. Hug

# 154
Такива са си на Нина краката на абсолютно всяка снимка, където и снимат краката отблизо. Имам същата кожа явно, мойте си седят същите. Няма да тръгне неепилирана  Peace

# 155
Такива са си на Нина краката на абсолютно всяка снимка, където и снимат краката отблизо. Имам същата кожа явно, мойте си седят същите. Няма да тръгне неепилирана  Peace
Моята кожа също е такава.

# 156

По-светла й е кожата и си личат кръвоносните съдове. Аз пък имам една позната, която е като на "точки", ама такава си й е кожата...  Wink

# 157
Тя и Каролайн си беше вкъщи, а другите бяха на бал.. Кога успя да се гримира, да си направи косата и така нататък, пък и Еленка и тя кога се къдри, облича.. Има много на брой малки гафчета, които будят въпроси у нас, ама ако тръгнем всички да ги обсъждаме.. така ще се объркаме, че ще си забравим името  Mr. Green По-добре да си затваряме очите за тях  Grinning

Колко му трябва за 1 прическа - 30/40 мин. (и то не беше нещо особено - само си беше вдигнала косата) час и да се облече и  гримира - 30мин. час и готово.Пък за сцените където не ги дават то това да не е '' Биг Брадърс '' да дават всяка секунда от денят им.  hahaha

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 19:34 от the_vampire_diaries

# 158
  • срещу двата комина :)))
Мириел, къртиш  Joy много ми хареса твоя коментар, особено за "изкуството"  Mr. Green

# 159
Ама и вие сте едни... как, как... нали си имат вещица...  Laughing Laughing

# 160
Към филма:
Чудех се кои стои зад тези атаки.И си мисля, че е Ребека.Елена я наръга с онази къма и сигурно й има зъб. newsm78 Пък и когато бяха в болницата Ребека се появи и се опита да я ухапе.

# 161
  • Срещу планината:)
Не видях нищо фрапиращо в краката на Нина Simple Smile
 Но,тази госпожа ако се изправи тея ще се изсипят от пейката  Joy

# 162
  • Асеновград
Ох , и аз това гледах одеве , тесничко им е на тези четири момичета , четвъртичкото горкото , сигурно само половината му дупе е на пейката  Laughing.

# 163
Не знам тесничко ли им е, ама са умрели от студ  Joy

Нина на партито на NYLON - NY Fashion Week

# 164
Към филма:
Чудех се кои стои зад тези атаки.И си мисля, че е Ребека.Елена я наръга с онази къма и сигурно й има зъб. newsm78 Пък и когато бяха в болницата Ребека се появи и се опита да я ухапе.
Няма как да е Ребека, до колкото си спомням тя не е поканена в къщата на Елена, а и нападенията бяха докато тя беше в ковчега.

Общи условия

Активация на акаунт