и пак
. Кофти е, че е трябвало да преживееш всички тези притеснения. Важното е, че детенце е добре и ще мине гадното разстройство.
Ходихме след сватбата до Египет. Екскурзията ни беше сватбен подарък и беше много много хубаво. САМо дето аз тогава вече бях бременна в 6 седмица и трябваше да се пазя, та се притеснявах доста. Но Слава Богу всичко мина добре. Та Белослава я водихме чак до Египет
Радвам се, че все пак не е нещо сериозно и бамбина ще се оправи!
Имам намерение да си изрина снега от и около колата, за да се превърне иглуто ми отново в МПС, обаче нямам лопата (и мъжа ми отново е в командировка за 2 седмици) и не знам откъде да си купя.

до колкото е възможно

Но се надявам скоро да се успокоят нещата 
Преди две-три години спретнах едно сърце от полар (сега ще добавя и едно "Р") на мъж ми - той много го хареса
вчера оплетох няколко червени сърчица и му пуснах едно в раницата да си го намери днес, а с другите ще украся малко в къщи и така! Мисля и едни бисквитки да направя като сърчица

Отгоре има шоколадова глазура и обилен пласт орехов крокан, а отстрани е намазана съм сметана, има и сметанови розички най-отгоре
Отгоре има шоколадова глазура и обилен пласт орехов крокан, а отстрани е намазана съм сметана, има и сметанови розички най-отгоре
ДАВАЙ НАСАМ! От 23 дена съм на диета, 90 дневната, направо вече.....лошо ми става, и слабото ми място за торите, пастичките ........... дано издържа
))Препоръчани теми