Ама как точа не е истина бебо ми е в кенгуру и е сууупер доволен, Коско до мен помага

и телефона си украсих
с това съчице!!!

Децата са с висока Т и бебо реве непрекъснато защото не може да диша през нослето от хремата и празника е направо пренебрегнат ! 

Продължих да негодувам.. срещу себе си.Айде по бързата процедура вари и пасирай зеленчуци,щото нямаше друго пюре в хладилника
Моичкият започна да спи по цели нощи от преди да навърши 2 месеца, но като стана на 5 и нещо пощръкля. Буди се, и още сънен се изправя на четири крака из леглото и мрънка или реве. Лично аз също мисля, че е от стомахчето. Бях пробвала инфакол, но той не помогна. Дано да свърши тая драма, че искам и аз да се наспя.
а и после няма сигурно. Ох, как убедихте мъжете си?
до края на май трябва да се редуваме с гледането с бабите и таткото и после на ясла

, макар че от 3 години не живеем заедно и се виждаме 1 път в месеца. Но пък да ви кажа и майките ви да са пак ще се подразните все за нещо, гледайте по отгоре на тия неща
, а другия сълзлив и змислен празник не ми е по-вкуса, ама то аз не съм нито романтична, нито нежна и разтапяща се от внимание, та няма смисъл да се хби време и усилие 
и ми се хили … ахахаха Купих оня ден от метро на Хип сокчета, ама за какво ли давах пари пак - все тая. Но явно трябва упорство, ще го бутам, да видим до къде ще стигнем..
Препоръчани теми