Отговори
# 75
Hug Hug Hug
Една тажа със сладки като сърца и пеперуди се пече във фурната, другата е готова и чака да я метна и съм разточила тесто за трета hahaha Ама как точа не е истина бебо ми е в кенгуру и е сууупер доволен, Коско до мен помага hahaha Joy  chef

Освен това малко украсих, да видим дали мъж ми ще забележи като се прибере hahaha и телефона си украсих hahaha с това съчице!!! hahaha bowuu

Хайде до после!!! Hug

Редактирам се: сладките са готови, почерпете се Hug

Лека и спокойна вечер! Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 19:31 от Bulechka™

# 76
  • София
Здравейте Мами.

И аз качих снимка за колажа. Дано повече мами се присъединят.

Аз се позагубих малко, но дните ми минават много бързо.  Жената, която ще гледа детето идва почти всеки ден и стои по няколко часа. От два-три дни насам аз излизам за по малко, за да видя реакцията и на двете. Засега вървят нещата. Мисля до две седмици да сме направили мое отсъствие за около 4-5 часа. Стискайте палци.

Иначе хубавелка дивее и всеки ден прави по нещо ново.  Онзи ден, в неделя, баща й беше почивка и тя се катери по него и по едно време протегна ръце и му каза ....."Мама"  hahaha  
 Режима ни е що-годе приличен. Вече изобщо не я слагам на спалнята да спи щото се върти и се опитва да се изправя. А в кревата й също се обръща и непрекъснато си дъни кратунката.

Щях да пиша още, но забравих какво беше....

Поздрави на всички и дано вече се запролети.

Аааа, честит празник - кой каквото празнува.

Друго не се сещам.

Сетих се. Мами, които ползвате детегледачки - каква сума им заплащате и за колко часа дневно?

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 19:21 от Fifita

# 77
  • там където ме зове сърцето!!!
Минавам само набързо да ви честитя празника!
http://media.snimka.bg/s1/0060/026364904.jpg
У дома всички сме с гадния грип  Tired Децата са с висока Т и бебо реве  непрекъснато защото не може да диша през нослето от хремата и празника е направо пренебрегнат ! Sad
Приятно изкарване , спокойна нощ и се пазете ! Hug

# 78
VIVKA, бързо да оздравявате  Hug

(аз се нервя пак с моята свекърва...скапа ми се настроението и направо ми се реве  Tired)

# 79
Добро утро  Hug
Дано всички сте прекарали приятна и влюбена вечер!  txtloves
Моя съпруг ми направи вечеря на свещи и ми подари роза   1dating

# 80
ДОБРО УТРО!

Ей така започва моя ден, дано и вашия да е сладък!

Аз снощи не съм празнувала Св.Валентин,честно - този празник не ми е на сърце от ученическите години.Много ми е напудрен и предпочитам да си спестя всички розови,сладникави моменти... Получих розички от милия и това беше... Дано тези,които са го празнували да са го отпразнували страхотно!

Танче дай рецептата, много вкусно изглеждат сладките!
Много приятна украса си направила! Завиждам ти за ентусиазма!

Вивка дано бързичко да оздравявате всички!

Форестче надявам се още съвсем малко да трябва да я търпиш прекрасницата  Hug Hug Hug

Дани тая нощ спа 4 часа ОК и после като започна едно мятане в тва легло .. ужас.. подскача,все едно с игла му бозкам задника.Мисля да купя Биогая, защото според мен е стомахчето...
Пък аз да ви кажа каква съм шматка.. Онзи ден купувам пюре на Ганчев моркови с картофи и царевица.Вчера решавам да го отворя,започвам да сипвам в купичка да го затопля и гледам - парчета моркови.Реших,че просто не са пасирани и продължих да сипвам.Е да,ама отвътре като наизкачаха едни зрънца царевица - цели.Много се ядесах и почнах да го редя тоя Ганчев.Как може бебе на 7 месеца да яде това пюре.. ужас! Тръгвам да го изхвърлям докато псувам на ум и гледам на етикети пише 12м  ooooh!  Продължих да негодувам.. срещу себе си.Айде по бързата процедура вари и пасирай зеленчуци,щото нямаше друго пюре в хладилника  Laughing Най-обичам екстремните моменти  Laughing
И да ви кажа кус кус НЕ СТАВА да се прави с мляко.Вари си се с вода и си се предлага с вода.Защото и да се добави мляко после кус куса нищо не поема от него...

Хляба ми се опече,отивам да си правя сандвич  Laughing

# 81
Здравейте момичета, ще драсна набързо по темите:

Della - опитах твоята тактика,но нещо не ми се получава засега. 3 поредни нощи се буди към 12 и почва едно голямо реване, друсане, пеене и пак рев. накрая след повече от час заспива.  ужасно е. дано днес не се повтори, но много искам да махна поне това нощно хранене.

Ади - ако намериш вестник от 13-ти ще е супер, хареса ми много идеята.

рапично олио - ползвам а пюренцата, които правя аз. Стават малко по-вкусни и е най-лесно смилаемото за бебчовците, купих го от био магазин.

Четене на книжки - четем му от както съм забременяла. Интересно му е, но не винаги слуша.

mother_of_twins - фотограф, мога да ти препоръчам нашия татко, той е професионален фотограф. Ако искате повече инфо мога да дам, както и линк към негови произведения.

Ами май това е.  Нека болничките бързо да се оправят. Днес най-после ще излезем. Simple Smile

# 82
Здравейте!
Да ви почерпя за месечинката на Павко-днес става на 7 месеца.Честито и на всички празнуващи днес

# 83
  • София

Ей и аз не съм писала от доста време, ама то и нищо интересно няма  Rolling Eyes

Galla, честита месечинка на сина ти!
Vivka, бързо да оздравявате всички, че е много неприятно с тези грипове. Стискам палци.

Гледам, че масово почва проблема с неспането на малките човечета. Вече не знам какв да мисля.  newsm78 Моичкият започна да спи по цели нощи от преди да навърши 2 месеца, но като стана на 5 и нещо пощръкля. Буди се, и още сънен се изправя на четири крака из леглото и мрънка или реве. Лично аз също мисля, че е от стомахчето. Бях пробвала инфакол, но той не помогна. Дано да свърши тая драма, че искам и аз да се наспя.

А защо сте се разготвили така на празника  Laughing Явно моят мъж не е от късметлиите, за мен това е такава досада, че предпочитам да ям солети, но да не готвая. Добре, че има топли щандове и поръчка за вкъщи, че да сме умрели от глад  Laughing Laughing Laughing Аз готвя най-много един или два пъти седмично, сладкиши изобщо не правя

Искам и аз детегледачка.... ама не ми се вярва да ми бъде отпусната такава като съм си у дома... newsm78 а и после няма сигурно. Ох, как убедихте мъжете си?

# 84
Минавам на бързо  само да кажа за детегледачките, моята взима по 3 лв на час, но за съжаление внучето и се разболя по сериозно и няма да може повече да работи при нас  Cry до края на май трябва да се редуваме с гледането с бабите и таткото и после на ясла

Транспорта също и плащам, но при нас е доста разстоянието, храни се вкъщи, изключително доволна съм, тя ми е гледала и баткото. Голям късмет извадихме с нея, но ....

С кърменето имам страхотен напредък, но не и с приемането на течности  Mr. Green, ейй това цял ден едвам набутвам 20 мл вода, а АМ неще да пие и това си е, най-много е изпивал 40 мл за цял ден
Сега го кърмя вечер, през ноща 1 път и сутрин към 6. Което ми се вижда крайно недостатъчно, но се надявам да се нормализират нещата с времето.

На болничките бързо оздравяване и без усложнения, че тоя грип е супер коварен  Heart Eyes Hug

За свекървите, както Мока е написал, мислех че съм станала дебелокожа, но тя винаги ме изненадва с нещо  hahaha, макар че от 3 години не живеем заедно и се виждаме 1 път в месеца. Но пък да ви кажа и майките ви да са пак ще се подразните все за нещо, гледайте по отгоре на тия неща  Wink

Ние си поляхме Трифон Зарезан подобаващо  Grinning, а другия сълзлив и змислен празник не ми е по-вкуса, ама то аз не съм нито романтична, нито нежна и разтапяща се от внимание, та няма смисъл да се хби време и усилие  Joy

# 85
здравейте,отдавна не сам се разписвала,ето ме.Първо да се оплача,снощи двамата с таткото уж гледахме малката и за секунда мъника се опря на стъклото на печката с дърва,изгори си милата трите пръстчета,голям рев падна,намазах я веднага с контрактубекс,дано бързо да и мине.Празник ,снощи не празнувахме нито един от двата,защото ние не пием,пък и романтиката при нас свърши още след първата година,само дето инцидента ни беше по различното в вечерта.Искам да попитам мамите които ползват дентокинд,по колко дават и как давате тези таблетчици?Иначе за съня вечер,аз имам решение като давам нещо ново/нова храна/-веднага давам вечерта биогая и второ като се пъне в кошарата и реве я вземам в стола за кола,завивам я и тя веднага заспива,даже изкарва по 6 часа без да се сабуди.При нас времето е страхотно ,от три дена от 9 до 12 сме навън,и това е май причината за спокойния сън,аз днес реших да правя ранно предпролетно почистване,и така да уплатня времето докато малката спи.ЛЕк и приятен ден!

# 86
Здравейте мами,

минавам на бързо да ви кажа, че ще получим лиценза за писмата до родителите, така че от другия месец почваме да работим по тях. Тъй като те са много обемни и са 48 на брой най-вероятно няма да успеем да направим всички тази година, но все пак аз от юли почвам и работа, а имам и бебе да гледам. За превода и цялата работа няма да получим пари, правим го за информираността на българската жена, даже се налага от нашия джоб да платим една сума за лиценза, но за напредъка все някой трябва да се жертва, нали така. Другия месец ще излязат новите преработени брошури и докато оправим и лицензи и правни въпроси ще стане април. Важното обаче е, че немското сдружение каза ДА и от април  можем да действаме по въпроса.
Нямам време много да се включвам, но съм доста заета с уреждане на тези неща, а и се наех да превеждам един филм за една приятелка, но при новост ще ви информирам.

Лек и усмихнат ден1

# 87
ludesita, дай линк да видим снимки на мъжа ти, ако искаш и на лични може.
Кой каквото празнувал снощи, празнувал. Сега трябва мартенички да купуваме или да правим домашни.
kremena, какво е изгарянето, мехури има ли? Много кофти това, дано й минава на бебка.
Fifita, ти каква сума за детегледачка даваш. и аз питах преди време, но май няма много такива мами, които да ползват услугите на детегледачка.

Искам и аз на диет, ама като видях какво чудо е в тази тема за 90 дневната диета се отказах, аз по-добре да изчета пет тона романи отколкото информацията за тази диета. Трябва ми нещо лесно за спазване и просто, че не мога да мисля отделно за бебешките манджи, на таткото, а и аз отделно - ще настане  #Crazy

# 88
Честито 7-ма месечинка на Павел и другите бонбони!!!
Моята Вики също прзанува днес .

# 89
Здравейте, мацки!!!

Ludesita, какво да ти кажа с приспиването – аз бих се отказала, ако след седмица опити няма резултат – така се бях настроила. А при нас едва месец и нещо трая щастието. От седмица се събуждаме когато й скимне – в 11:30 веднъж, абе поне 2 пъти ме вдига вечер. Лошото е, че сега не мога да я оставя да мрънка много, защото както е писала Can Can – вече сме на 4 крака и се дере за световно, направо е ужас! Силно се надявам тази промяна да е заради зъбаците, няма от какво друго да е – аз вече виждам зъбетата – венецът прозира вече отгоре – да избиват, че аман!

Сега работя върху дневния сън, че да видим живот и здраве как ще му хванем цаката на отбиването. През деня ядем-не ядем пюре си иска да цока (е то аз й давам де). Но днес реших да я подържа на сухо от към цокане, включително да я приспя без гърда. Еми при положение, че се събуди в 8 я сложих да спи в 13:30. Четох приказка, държах я за ръчичка, както ми се смя тегли един як рев, защото тръгна да се надига, а аз я държах надолу и айде, с шъткане от моя страна след 10 минути заспа – аз така за 1 път приспивам. Много се радвам, че се получи! Дано, дано, даноооо, взе да ме дострашава, че няма отлепяне от мен ако продължавам така да приспивам постоянно на гърда… ама тя по друг начин не се кротва!!!

И ние вода не пием, голяма мъка ми е – изцърквам от шишето в устата – ама то колко ще пие така това дете  Thinking и ми се хили … ахахаха Купих оня ден от метро на Хип сокчета, ама за какво ли давах пари пак - все тая. Но явно трябва упорство, ще го бутам, да видим до къде ще стигнем..

Ау,, Креми – много лошо, изтръпнах само като те четох! Милото зайче, дано бързо мине. Аз се мажа с дефламол като се изгоря… контратубексът не е ли за белези? Дано ви мине бързо слава богу че децата по-бързо се възстановяват от нас в това отношение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт