Милото детенце
Мажи с дефламол ще помогне много
И браво за напредъка с отбиването 
Вода давам често, но с лъжица и тя пие 
Слагах капки през ноща и днес пак, давам и калпол и вит Ц. Но днес определено е без апетит - две междинни хапвания пропусна днес и на обед хапна малко
и аз след нея 
Ние го правим и Соф много се кефи
Днес се сдобих с лопата (благодаря на Нутелка и mother of twins) за съветите, слязохме долу с малката, тръгвам да я паля - тц. Дави се, тресе се и дотам, няма палене. А до оня ден си палеше, и на -20 палеше от раз. Звъня на майстора, при който си я карам по принцип - той каза, че може от това палене да работи на място (което се правеше с цел да не ми замине акумулатора) може да са ми изгърмели свещите
И понеже мъжа ми го няма, един приятел на майка ми, който малко повечко разбира, ще дойде да ми помогне да я доизрием от снега и да пробваме пак да я запалим, ако не стане, поне от сервиза могат да дойдат да я вземат и да я отнесат. Но ми е ужасно неприятно точно сега да остана без нея, Йоанна другата седмица е на консултация и ако не се намери начин да ми се оправи колата дотогава, ще трябва да търся вариант някой да ни закара, че не ща да я влача по таксита, а още по-малко - по градски транспорт. Дано наистина са само свещите, те поне са евтини и лесно се сменят, даже и до сервиз няма да е нужно да се ходи...

Чистенето на носа - и аз пръскам с Риномер, и бамбина пищи, върти си главата, бута ме... след това с прахосмукачката и BabyVac ги дърпам, не е лесно, но при нея това е най-ефикасното. Всякакви други аспиратори съм ползвала и почти не съм успявала да й почистя носа.

Уф, дано не е нещо сериозно... За нослето, срам не срам - не го чистя, защото с такава мъка ѝ слагам капките за нос, че немога да си представя какво ще е с аспиратора
- слагам по съвсем мъничко паста върху напръсничето, търкам отгоре и после отдолу, махам накрайника и с мокър пръст пак минавам зъбетата. Със сигурност част от пастата я гълта, ама тя е за бебета и предполагам че не е проблем. 
и браво на мъжа ти че е наясно с това което правиш и го оценява

и ти остава време да плетеш сърчица, да правиш украси и да печеш сладки. Как, бе душа го правиш това
По принцип съм много организирана, но нещо, откакто сме си в малт а не се справям
По цял ден се занимавам я съсСофи, я с къщата, я разходки.... и аз съм последна дупка на кавала.... Нямам нищо общо с това което бях преди да родя
Просто нямам време за себеси и съм много изморена

Нали мойта от бебе реве в количката ( бяхме със зимния кош) скоро сложих летния и излязохме с тати на разходка. Мина много добре возихмесе и си заспа седнала даже. днес реших пак на разходка да излезем, еееййййййййй незнам какмо ми идваше да направя
пак опищя парка, доспа и се много и не заспива, взех я на ръце и пак рев рев, по едно време спеше и ревеше. Тръгнах да се прибирам че до блока се успокои и я сложих пак в количката поспа си 1ч. Боже каква ще правя с тези разходки, нямам ръце да я изкарвам без количка
.
много ми хареса.
и бързо оздравяване на болните
лека вечер. 

трябва да я документирам, иначе чай от време на време. Мисля да купувам мек накрайник, та да видим с него дали ще пропие, че зор си е с лъжичката.
След" празничната "безсънна нощ /с болно бебе /дане си помислите друго де
.
водим борба , но след като се налага нямаме избор и двамата
Пръскам със физиологичен разтвор , после с аспиратора и накрая капя капките .Ако нослето е запушено , но не е болен , омазнявам /капя по капка-две зехтин /и кихва и така си го само почиства 

, но уви.