Днес даже му натроших една в пюренцето 
Това е краен вариант, при който можеш да отидеш и да си снимаш, ако не откриеш нещо. Една приятелка точно такъв сет ежедневници от деня, в който се роди Лаура ни подари. Плюс списание Интро през деветте месеца на бременността ми. Имам заръка като бамбина стане на 15г. да ги разгледа

Ако искате можем да помислим и за ентъртеймънт част за бебоците

а може и вариация За празника на любовта, ЮЛЧЕ цяла нощ дълбоко спа
!!!

от както е дървена ваканция и студ съм по-цял ден с трите деца в къщи, и лудницата е пълна, добре че Бела не е като бебето на Стел, кротушана е тя , но колкото и да е си иска вниманието, но пък Ния компенсира , а батко и само я подкокоросва и я учи на зулуми, а тя е инатлива, вироглава, ужас , и нещо ако не е понейному реееев и писък
, голямо диване, а какво кроооотко бебе беше, заспиваше сама в шезлонга при пълна стая с хора и работещ телевизор. Ама на, за сметка на това сега е караконджул. Както и да е да не се оплаквам, но нещо свен да открадна време за форума понякога- друго не успявам, един филм не мога да изгледам от началото до края. Опа , грешка миналата събота гледахме един филм от 00,30 до 2.00
Въобще обичам фантастика, фентъзи и исторически книги и филми. от месец и половина пък чета Биографията на Стив Джобс и съм доста в началото. въобще едвам намирам време да се изкъпя напоследък, и инаги нещо е за сметка на друго, в общи линии е изпълнен план минимум.
От всичките ни познати последни се оженихме,
.
е не съм у ред
Ми вярно напоследък много инциденти имахме, ама и явно от седенето в къщи почвам да се вторачвам.
снощи ние почти не спахме, цяла вечер неспокойна беше, докато я приспя и пак рев 

Препоръчани теми