,
Много точно
това е чудесно
...много полезно и в помощ на майката !

Баткото ми беше бебе-цвете - никога не е бъркал в контакти, не е включвал готварската печка, не е ровил в шкафчета... Това вече си отваря шкафчето под печката, а рови и в ключовете на печката... Заглежда се в де що има контакти, ключове на крушки, щепсели и прочее...
Пък да я питам като тя е вкъщи 3 дни месечно, какво прави малкия, когато нея я няма, все едно ще го водя цял ден да ходи...
Майка ми, от друга страна, казва да не го изправям на крачета, че му било рано и щели да му се изкривят крачетата... Ми не го изправям де, ама няма и да ходя да го свалям, само това ми остана...
Това и аз не бих го пила, какво ли остава да го давам на децата си...

с кротък батко, майка ми е била така с мене. 

Мами вие пазите ли пъпчетата,ако да къде смятате да ги хвърлете-аз го пазя нашето искам да го хвърля в течаща вода/море,река/,казват че така детето ще поеме само своя път,кадето то реши.За гърнето и аз вече се замислям дали да не почнем да се учим по малко в него
Това е засега,лек ден!
Снощи се чух с мъжа ми и му казах какво е казал майстора и той беше ей така 

И без това се чувствам като спънат кон с това кърмене на половин-един час...

И без това се чувствам като спънат кон с това кърмене на половин-един час... 

иначе не се върти - няколко пъти се е случвало само да се обръща, но непрекъснато се гъне настрани. Иска нон-стоп да стои права, затова я слагам в бънджито, защото в момента, в който я взема и тя започва да пружинира. 

защото бях решила д аправя кекс и да го изпека във ворма сърце, хем и по-лесно и бързо става, но сложих повечко брашно, а ми свърши млякота, та реших да сложа още брашно и да стане тесто и така, наистина добре се получиха, крехки и вкусни, щом се ометоха почти веднага още топли 

Отидох и до пощата и изпратих одеалцето, за благотворителният базар на ДБМ в Пловдив, дано някой си го хареса и купи 

ставам, но после ще намина пак!
/
, някоя майка ще си го ползва с удоволствие 
ура.
днес също.Препоръчани теми