Отговори
# 600
Момичета минавам на бързо да ви почерпя за 8мата месечинка на Руми Simple Smile

А също така да ви кажа, че утре ще имаме път към София и ще организирам малка среща с бебоцита, за който желае. За сега сме сигурни аз и Мецани Wink Предполагам, че ще сме някъде около Младостите или Студентски, но това допълнително ще се уточни. Часа на срещата е 12:00, че да може ако има поспиващи до по-късно да са се наспали Simple Smile Ще пусна съобщение и в групата във фейса Simple Smile

# 601
  • Бургас
Здравейте, днеска много хубава разходка си направихме  Nature Sunny утре пак.
пуснах глас за Танчето  Peace
честита месечинка на Руми
Търся да и купя пролетно якенце, иначе боди с къс ръкав, блузка с дълъг, чоропогащник и панталон или джинси или дънки, или рокличка, абе незнам според градусите ще преценям.
Зимата искара с едни ботушки-буйки пухкави отвътре, много сладки и мекички, от сестра ми имам едни кецове пак буйки така че сега тях може да слагам.
Да ви питам някой ползва ли вече гъба за баня за бебето, и кога горе долу може да се къпе бебето с нея?
аиде лека вечер, Hug

# 602
Да ви питам някой ползва ли вече гъба за баня за бебето, и кога горе долу може да се къпе бебето с нея?

Идея си нямам... Откакто се прибрахме от родилния дом, къпя бебо само и единствено с вода...  Laughing

# 603
Здравейте,
толкова рязко се стопли, че от космонавтите директно на пролетните якета ще мина, като ще сложа по една жилетка отдолу да пази гърбинките. Иначе на краката буйки - на Колев и Колев имам и съм доволна, както и някои бутафорни на различни марки.
Jen, благодаря за козунака, ще го пробвам, ще си направя и моя, за да съм сигурна че ще се получи,а свекърва ми ще помогне с месенето.
Меги Траяна, аз не си падам по гъбите за баня, защото никога не може да се изсушат добре и трябва често да се сменят, защото се завъждат бактерии в мократа среда, това е неизбежно. Затова предпочитам без гъба да мия, пък и какво да търкам чак толкова по тази нежна кожица.
Честита месечинка на Руми!
Епона, ще я пробваме тази рецепта, задължително!
Приятни разходки днес!

# 604
Здравейте!

Малкият в момента е навън с татко си - нагоре е облечен с боди потник и отгоре с тънка блузка с дълги ръкави, а надолу с тънки ританки, тънко панталонче и терлички... Екстра му е така, никакви якета и космонавти не му трябват...  Laughing   Винаги го проверявам по ръчичките и ако са студени, тогава дообличам с нещо, иначе не...

# 605
Добър ден   bouquet
Днес Лаура става на 8 месеца и по този случай от снощи нон-стоп реве, сега заспа, не знам какво му стана на това дете. Вчера бяхме на гости на наши приятели в Пловдив, съдра се да реве през целия път, на връщане даже спирах на няколко пъти на магистралата, за да я гушкам, че не искаше да стои при подпийналия си баща...
Сега мисля като се събуди да я нахраня и да отидем на Панчаревското езеро на разходка и да направим късен обяд в ресторантчето.
Браво на вас за козунаците. Аз едва се научих да правя тесто за пица и кекс, като задобрея ще мина на следващо ниво - торти и чак тогава евентуално ще имам смелост и козунак да опитам да направя Simple Smile
Приятни разходки в невероятно топлото време   bouquet

# 606
Здравейте и от мен!
Вчера си счупих краката от разходки, днес ще е същото.Не мога да свикна с времето още - все се чудя кой как да облека.За всеки случай слагам на детето чорапогащник,боди с дълъг ръкав,тънка блуза с дълъг ръкав и пролетно якенце.Едни панталонки и буйки и това е.
За гъбата за баня не мисля,че ще е удачен вариант за кожата на бебетата.
За козунаците по Великден все сме някъде на гости,така,че не ми се налага да меся.

Честита месечинка на Лаура и Симонка

# 607
Здравейте,и от мен поздрав за празнуващите днес месечинка.Иние вчера цял ден навън,прибрахме се само колкото да поспи малката,от 12 до 2 и вечерта до 6 вън.Днес пак сме на разходка с същата пауза.За обличането,аз и слягам чорапогащник и дънки или джинси отгоре,и боди и тънка блузка,и грейка отгоре ако е по хладно.Искам да попитам вие какви обувки слагате на малките,аз и купих едни като маратонки,отдолу са като цвички,но за по натам не знам?

# 608
Здравейте!
Честита месечинка на Лаура!Дано бързо отминава това,което я мъчи и скоро да е пак спокойна и усмихната!
Аз вчера и днес се поуморих от трамбоване с количката,но няма как да не се възползвам от хубавото време и от благоразположението на беб...
Да ви се оплача,от онзиден сме без кола,ако ремонта струва колкото си мислим,може да се откажем да я оправяме :/ Утре майстора ще си каже цената.
оставям ви,че ще се боря да приспивам Коки,много се превъзбужда навън и после с голям зор заспива

# 609
Здравейте, момичета   bouquet

гледам всички са по разходки, и ние сме така

В петък отидохме на консултация на обяд и се прибрахме в 2 да обядваме и после пак до 18.30 на вън.  Вчера пък ходихме на гробища, че мина една година от смъртта на свекър ми, Димитър го бяхме сложили в количката, та си поспа много добре - 2 часа без да помръдне, а от гробищата пеша до вкъщи, пак направихме обяд и пак до 18.30 навън. Направо е супер така.  Днес пък малко по-малко се разхождахме - сутринта на двора за около час, после Митето поспа два часа и след това за 1.30ч в парка. Митето се люшка за първи път и много му хареса 1swing

Да се отчета и от консултацията - 10кг (+300гр) и 71см, но според моя метър е 73см

И аз за сега не мисля да използвам гъба за баня

за обличането - на мен ми е малко трудно да преценя, но гледам да го обличам като мен или ако ми се струва хладно с една дреха повече. Днес го бях облекла с долнище на анцуг, боди с къс ръкав, тънка блуза с дълъг ръкав, суитчър и яке без ръкави, чорапи и едни кецове

Това за сега от мен. До скоро  wavey

# 610
Привет Hug

Малко се затрих, но нямах нет една седмица. Малееееее голям ужас си е това Embarassed

И ние от два дни се разхождаме целодневно. Вчера водихме София на разходка в планината, като за целта й купих слънчеви очила Grinning
Махаше за здрасти на всички минувачи, голям смях беше Grinning

За буйките- на Колев и Колев са хубави. Също има едни Беко, пак български.
София все стъпваше на пръсти, от както е с буйки го прави на цяло краче. Нашата мома е мързеланка, ама днес заради една играчка направи първите си крачки. Иначе забива крачетата, ръмжи, за да получи нещото и не отлепва Wink

Връщам се да чета пропуснатото Hug

# 611
Ехооууу
Много на бързо минавам,само да ви почерпя за 9-тата месечинка на Даниел!

# 612
Цвети*,да ти е жив и здрав Дани.   bouquet

# 613
Цвети, да ви е жив и здрав Дани!
Днес аморето празнува първия си Ден на бащата. Бях намислила да му купим нещо за спомен, но се разболях и май ще творим нещо с Лаура с подръчни материали, тъй като не смея да излизам сред хора.
Дайте идеи, ако някой от вас го празнуват този празник, какви изненади ще направите?
Слънчев ден

# 614
Нутелка честит ден на бащата!
Първото,което ми идва на ум е хубав колаж от снимки на аморето и Лаура.
Другото,което се сещам - наскоро видях и адски оригинално - картичка, с отпечатъците от крачетата или ръчичките на Лаура.Poslapana ми показа такава.Каза,че отпечатъците са правени с водни боички.Наистина много оригинално и ще остане за спомен Simple Smile
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт