Отговори
# 615
Еееееее,днес ли е денят на бащата.Нашият тати много ще се зарадва.

# 616
Нутелка честит ден на бащата!
Първото,което ми идва на ум е хубав колаж от снимки на аморето и Лаура.
Другото,което се сещам - наскоро видях и адски оригинално - картичка, с отпечатъците от крачетата или ръчичките на Лаура.Poslapana ми показа такава.Каза,че отпечатъците са правени с водни боички.Наистина много оригинално и ще остане за спомен Simple Smile
  bouquet
Страхотни идеи Simple Smile Много ти благодаря, Цвети! Днес ще творим  Grinning
 Hug Hug

Редактирам се - сега видях в Уикипедия, че денят на бащата в различните страни се празнува на различни дати. В Италия понеже това е голям празник, вчера аморето ми напомни  Embarassed сега видях, че в БГ е на 26 декември, ама няма значение, важното е да има поводи и празници  Heart Eyes

# 617
Честита месечинка на Дани,
Честито и на всички с името Дария, по този повод искам да почерпя
Честито и на италианските татковци.

# 618
Хехехе, честито на татковците - все така да глезят мамите и сладките дечица Simple Smile честита месечинка на Дани!

Момичета, ние имаме с какво да се похвалим - в събота казахме "тата", а днес е изправихме самички в креватчето Simple Smile през уикенда бяхме извън София при бабите и се възползвахме от чудесното време. да ви кажа в малките градчета е идеално по това време на годината - хем има дечица и майки, хем не е такава лудница. Много сме доволни всички Simple Smile)) по съвет на някои от вас реших да дам лук и зелена чушка на малката и й допадна, утре ще правим спанак с картофче, ще видим дали ще му се мръщи Stuck Out Tongue

Приятна вечер!

# 619

Малко цвете съм в полето, аз съм синия синчец, любя въэдуха, небето, кича полския венец.
Честита първа пролет!.

# 620
  • Бургас
Да ви питам някой ползва ли вече гъба за баня за бебето, и кога горе долу може да се къпе бебето с нея?

Идея си нямам... Откакто се прибрахме от родилния дом, къпя бебо само и единствено с вода...  Laughing
Така ли, аз пък не я къпя единствено с вода, разнообразавам  Wink

Добро утро, слънчев и приятен ден  Hug

# 621
Меги_Траяна  сподели за нас,традиционалистите с какво разнообразяваш? Аз разнообразявам линола-та с Ойлатум,но основата си е чиста вода?Вие водата с мляко ли редувате?  Laughing Шегичка  Hug

Деня ми почна с гадно кафе и опънати нерви,но съм оптимист за остатъка му  newsm47
Даниел втора вечер заспива в 20:30 и се събужда в 7:00 (става през нощта само да яде)
Дано се запази тая тенденция,че най-накрая да се понаспя и аз.От 2-3 дни е станал много подвижен,почти не стои на едно място.Още не се изправя сам и не пълзи,но прави много усилени опити.Предполагам това +чистия въздух навън го уморяват и за това спи толкова през нощта.
Нутелка какво измайсторихте с Лаура? Таткото зарадва ли се?
Отивам да готвя попара  Laughing

# 622
Здравейте!
Честита месечинка на Дани!
Честита първа пролет!
Вчера имах просто ужасен ден,дано днешния е по-добър(започна доста обещаващо).
Днес мисля да се уча да карам ролери,баткото има едни,които рядко влизат в употреба.Преди 2-3 години пробвах веднъж и бързо се отказах,но сега съм много ентусиазирана от идеята.Само не си представям засега как ще съчетая ролерите с бутане на количка  Joy
Момичета,като чета как обличате децата почвам да се чудя аз ли нещо не съм наред и ме обливат топли вълни...Калоян вчера беше навън по боди с дълъг ръкав,едно елече без ръкави от трико и тънко панталонче( и шапчица и обувки,разбира се),а до нас на площадката разхождаха една девойка с космонавт!

# 623
  • София
Честити месечинки на всички от последните няколко дена!

Честит рожден ден на Танчето! Миличка, много здраве, щастие и любов ти пожелавам!

Една почерпка и за 8мата месечинка на Йоанна:

# 624
Привет, момичета!!!  bouquet Hug

Адинка, благодаря за пожеланията!!!
Честита месечинка на Йоанна!!! Hug

Момичета почерпете се з амоят рожден ден днес!!! Hug

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ,
МИЛИ МОМИЧЕТА!!!
Нека тя донесе много пролетно настроение
и много поводи за усмивки и радост!!!

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 10:58 от Bulechka™

# 625
Здравейте!
Танче, честит рожден ден! Да си много здрава, обичана и щастлива   bouquet
Честита месечинка на Йоанна!
Преди малко се върнахме от консултация, Лаура е пораснала с 400 гр и 1 см, много съм доволна, предния месец беше спаднала със 100 гр. и вече е 7600гр и 68 см. Въведох краве сирене, днес ни предстои глутен, мисля с овесена каша да го направя. След 2 седмици ще приготвя бебешка паста на настояване на аморето и ще носим мостра от бебешката паста на ЛЛ, защото каза, че не е виждала и да показва на другите майки при интерес  Laughing
Снощи ходих и на гинеколог, другата седмица ще ми излязат резултатите. Посъветва ме да кърмя поне още 2 месеца, въпреки че косата ми пада ужасно и имунитета ми е на нула (отново съм болна, този път възпален синузит). Говорихме за контрацепция, препоръча ми вече спирала (преди пиех хапчета), а и каза, че ако държа на хапчетата първо трябва да си сваля килограмите (още 15) и тогава. Ако има някоя от вас със спирала кажете как е.
Цвети, разкошни съвети, ще те черпя  Grinning направихме "картина". Мацнах с четка червена авкарелни бои, бамбина си намаца ръцете и като почна да мажееееее, стана много интересно Simple Smile намаза се и тя цялата, оставихме картината само в червено, нямаше място за други цветове. След това й дадох молив и хванах ръчичката и започна да драска, като за финал аз написах малък текст и стана много интересно. Аморето много се зарадва, закачи си "картината" вече Simple Smile
Днес отново се очертава топло и слънчево време. Честита първа пролет и приятни разходки!

# 626
Привет, момичета  Hug
Танче, Честит Рожден ден, да си много обичана и много да те слушат мъжете  Hug
Честита месечинка на Йоанка  Heart Eyes

Радвам се че и при вас се стопли най-сетне и вече всички сте навън на разходки  Flutter Ама много дълга беше тази зима  ooooh!
Нутелка, много хубав подарък сте направили  Laughing Браво!  Peace Добре че спомена че имаш още косопад, та да се успокоя  Rolling Eyes , и аз съм така... Луда станах вече, ама май докато кърмя ще е така...
Тук козунаци няма, несмятам и да меся. Ще купя едно панетоне - нещо като козунак, италЯнско  Wink , (Нутелка ги знае) - и ще мине идеално  Laughing
Момичета моята София продължава да се буди по няколко пъти през ноща  Sad Незнам какво да правя вече... Мисля, че се събужда по навик а не че е гладна или нещо такова. Как да го променя това незнам ooooh!  Ще ми се и да спра да кърмя вече, ама как като ме ползва за бутилка с мляко - пие колкото пие и се отпуска и заспива или чака да я люшна и заспива... , а бутилка с мляко неиска  Tired
Хубав ден ви желая   bouquet

# 627
  • Бургас
Цвети* ама как позна, с мляко и киселко и прясно  Laughing  Laughing голям смях
абе честно не ми се навлиза във безмислен спор, просто зададох въпрос както всички правят тук и очаквах смислени отговори, но нещо само шегички получих  Laughing Laughing Laughing
лек ден

# 628
Аз днес на всяка манджа мерудия  Laughing

Меги_Tраяна стига,де  Hug  Не го казах с лошо.А и никой не се е  бъзикал. Аз наистина смятам,че е мнооого рано за гъба за тяло за малките.

Нутелка браво! много се радвам  Hug А от къде взимате бебешката паста?

Честит рожден ден на Танчето
Честита месечинка на Йоанна!

Да са живи и здрави!

# 629
  • Бургас
   newsm10 ок само питам просто ми дойде на ум скоро и се зачудих горе долу кога, кам годинка и нещо две.
честит рожден ден на Танчето
честити месечинки
 айде чао от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт