Отговори
# 630

Честити месечинки и рожденни дни на малки и големи ,живи и здрави да са !!! Hug Hug Hug
Моят разбойник днес става на осем месеца жив и здрав да ми е!!!
Лек и усмихнат ден на всички!!!!

# 631
Здравейте, момичета    bouquet

Два дни не съм влизала, ама нещо голямо затишие е тук...

nbirthday  newsm67 Танче, честит Рожден Ден!!! Сигурно е имало много подаръци от твоите трима мъже Simple Smile

totoli Честита месечинка Simple Smile

Ние вчера с Димитър много добра разходка направихме -  един час и нещо по улиците, че не искаше да заспи, накрая на двора го позиционирах на слънце и минаха едни мотористи, та горкия се стресна в  съня си и му удари един стабилен рев. После с кенгуруто отидохме да вземем баба му от работа и се мотахме по градинките. И съответно спа само час през целия ден, та вечерта беше гроги, но сега го мъчи и другия горен зъб, та спането за мен пак беше мираж...   
smile3507

Сега го чакам да се наспи, обядваме и пак ще ходим навън, това време не е за изпускане  smile3521

Хайде до скоро  wavey

# 632
Здравейте, момичета   bouquet
totoli, честита месечинка
Цвети, аморето купи бебешката паста от един магазин на Нишава, близо до Южния парк, Адинка му знаеше името, ама нещо скоро не е писала  newsm78, дано да са добре. На Плазмон е, имаше много видове, още не сме я пробвали, защото сега въвеждам глутен, но смятам след 7-10 дни да дам на бамбина на опита.
Фейтче, без коса останах. Мия се с Фитовал, след това с един препарат на Ducray, който уж бил най-добър, през ден си мажа скалпа и със Себорал форте и няма ефект. Доки каза, че докато кърмя ще е така, имала съм чисто нов бретон, така че нямало страшно ....

От днес бамбина е в проходилката, голям кеф, ходи назад, нали е рак, придвижва се до коша с играчки и рови вътре или ми бърка в чантата, много е щастлива  Laughing
Хубав и слънчев ден   bouquet

# 633
Тотоли ,честита месечинка на Иво!
Танче,честит рожден ден на патерици!
Нутела ,много гадна работа е тоя косопад!Моята гинеколожка също ми каза,че докато кърмя ще е така,ама не позна  Mr. Green Някъде през януари намаля и дори спря да ми капе косата.Дано и при теб скоро да има подобрение!
При нас нищо ново,освен малко по-ранен час на заспиване(най-сетне),та успяваме с мъжО да си обърнем малко внимание  Embarassed
Хайде,до скоро!Ние излизаме на разходка  Grinning

# 634
Минавам да се похваля

newsm30

имам си пълзящо човече [/size]

# 635
  • София
eka, честито пълзящо човече!

Честито на месечинковците!

Цвети, аморето купи бебешката паста от един магазин на Нишава, близо до Южния парк, Адинка му знаеше името, ама нещо скоро не е писала  newsm78, дано да са добре.

Добре сме, Нутелка, благодаря, че ни мислиш!   bouquet Ти как си, минава ли синузита?

А магазинът е Baby Kid Shop, сайта им е zabebo.bg. Правят доставки по домовете.  Peace

Ние сме основно по разходки, та затова не пиша - няма ни. Но чета, де Simple Smile Иначе нищо ново при нас.

Лека вечер!   bouquet

# 636
Ние сме по цял ден навън /буквално/, от 10-11ч, дори от 9,30 до 18-19ч и се къпем и лягаме всички, че сме гроги  Tired Та така, по 100км навъртам на ден и вечер така ме болят краката. Храним се също навън и спи, ако му се спи, но вече не е както преди по 1,3-2ч сън ...
Отивам да го слагам в леглото.
Предполагам всички сте по разходки, затова е такова затишие в темата  1swing

целувки  Hug

# 637
Здравейте момичета   bouquet отдавна не съм писала,но чета редовно. И ние сме навън по цял ден, вече мога да направя подробна карта на Южния парк Crazy то след тая студена зима се опитваме да наваксаме и като не-видели
Нутела аз преди няколко дни дадох на Елена да опита за закуска звездичките на Плазмон с малко масло и сирене и ме стреляше с тях като със съчми Grinning и сега ще почакам 10тина дни и после пак ще пробвам.А за косопада, вече се отказах да го мисля,капе си косата и това е, и аз си мисля ,че като спра да кърмя може и тогава да спре, засега имам още коса де.
Меги Траяна и на мен ми се струва рано да ползвам гъба за малката,пък и не съм им много фен точно на класическите гъби, за нас също не ползваме такива. Иначе всяка вечер я къпя малката в коритото с шампоан и косата 2 пъти в седмицата Peace
Честит Рожден Ден на Танчето на патерици!!!  smile3525
Честита месечинка на всички  бебоци празнуващи тези дни!!!  Heart Eyes

# 638
Честито на месечинковците и специално на рожденничката Simple Smile разходки, разходки... от кога ги чакаме, наистина. Ние също сме навън в късния следобед, че през деня трудно се организираме с излизането. Количката ни е в колата, паркирана пред входа, та аз с цялата багажерия слагам бебка в кошчето за кола, взимам количката, премествам я там и после след сто часа врътни сме в паркчето наблизо Simple Smile)) иначе Марина в момента е трудно управляема - едвам смогвам да й сменя памперса Wink
само дето не намирам време да си напиша магистърската теза   Praynig

поздрави и лек сън на малки и големи

# 639
Ох, чак сега се присетих за косопада да споделя и аз моя трагичен опит Sad Нутелка, и аз бях притеснена, даже това е меко казано. не можете да повярвате в каква паника бях изпаднала по време на този обичаен косопад за следродилния период и времето на кърмене. виждаше ми се кожата на скалпа, а най-ясно си личеше на линията на челото. Какво ли не опитвах, месеци миех косата с Фитовал, маски с тривитаминол правех, зехтини, ала-бала - нищоооо. След като ми спря кърмата около 6-тия месец ми спря и косопадът (слава Богу). Сега ми расте чисто нова косичка, стърчи много смешно, но се радвам, че не оплешивях Simple Smile

# 640
Здравейте момичета-кокичета Simple Smile

Отдавна не съм писала, но толкова много ангажименти имам, че по цял ден съм в акция. И при нас времето е супер, та гледам всеки ден по 2 часа да сме вън, че Зара да си поспива хубаво. Тя вече окончателно спи само по 2 пъти през деня, не повече от 2 часа общо. Вчера бяхме на последната ваксина, драма, рев, но бързо и мина и не е вдигала температура. Пълзи из цялата къща, от спалнята идва сама в кухнята. Преди няколко дена я хванах в полет от леглото. Само се обърнах да сложа памперса в торбичката и в следващия момент я видях как полита от леглото към пода, но я хванах и тя даже не разбра какво става. Голяма беличка ще е, отсега и се вижда.... Не знам, как са вашите бебчета, обаче Зара обича много контакти и кабели, та аз като по книга с лош тон и казвам Не, Зара и тн, а тя ми се смее и хиииииииич не и пука  newsm78
На 5 май си идваме двете, много се радвам, едва чакам вече да стане време Simple Smile Пуснаха чартърите и няма да се налага да летя до София, че после до Варна. Така ми беше притеснено, сама със Зара и багажи, цял ден по летища..... Друго си е полет до Варна 2,5 часа и после за 20минути сме си вкъщи. Та да посвикне ден-два с баба и дядо, че малко да порахатясам и аз  Laughing Може и на бар да ида даже  Joy Мисля да я заведа на плаж, но без да я топвам в морето и без да седи на слънце, само под чадъра, за около 1-2 часа и то не по обяд. Иска ми се да посъбера малко тен, че от 2 години не съм стъпвала на плажа, все зимата си идвахме. Оф, много се размечтах аз пак Simple Smile
Относно брошурите, другата сряда ще  ми се обади лично шефката на управителния съвет на дружеството, което ги издава, за да обсъдим точно нещата, така че още малко и може да започва работата по проекта.
Косопад, ужасна работа е това, моя спря, обаче се подстригах късо, а и Зара цока само вечер, рядко по веднъж през деня. Общо взето кърмата я има за вода, а не за храна. Смятам да не я спирам засега, щом има какво да цока - да цока. Цикъл обаче не се задава  Grinning за какво ли ми е я, баш през лятото. След 2 седмици съм на гинеколог и ще видим, какво ще каже лекарката. Относно контрацепцията - имам приятелки със спирали и са доволни. Аз лично съм пила и хапчета преди години, но не бих ги пила сега. Ние сме фенове на презервативите Laughing Това ме подсети за една история, когато преди години влязах в една аптека във Варна и попитах за определена марка презервативи. Имаха я, поисках 10 опаковки (те са по 3 вътре), аптекарката се сепна  #Crazy казах и, спокойно, за износ са, няма да ги ползвам още днес  Joy Иначе и на мен ми расте нова коса, абе природата си знае работата.
А, щях да питам нещо, за пътувалите мами, когато влизам сама с малката в Бг трябва ли ми декларация за съгласие от таткото, или само  когато излизам ми трябва, някой да знае нещо... Прочетох, че само за напускане на Бг трябва, ама знам ли. Иначе ще имам на немски декларация за всеки случай. Ако някой знае нещо по върпоса ще се радвам да сподели.

Пак роман изписах....

Лек и приятен ден на всички!

# 641
Привет   bouquet

Дарато, и ние сме така с кус-куса  hahaha Едни смешни физиономии прави  Joy Реших да пробвам да ѝ дам звездички че нали са малко по-едрички, може пък да ги хареса - да ама не , плюе и набсякъде беше със звездички hahaha  Ще оставим инатианската кухня за по нататък  Wink
Нутелка, и на мен ми никне нова коса отпред и е много смешно, защото е около 2-3см. само стърчи и нищо непомага да я оправя  Laughing
Шушка, и аз още нямам цикъл  Embarassed А за кабелите и при нас е така - очичките ѝ светват като види кабел, който може да дръпне  hahaha

По повод морето бански-гащеризончета ли смятате да ползвате?

# 642
Faith аз мислех да я държа на плажа само по памперс. Поне засега мисля, че бански е излишен или....Най-много да и купя от водоустойчивите пампи, ама пък като няма да я топя за какво ли...

# 643
Шушка, мисля си че им е прекалено нежна кожичката за пряката слънчева светлина, дори и със защитен фактор  newsm78 . Мисля да ползвам от целите бански първоначално, пък после ще видя...
А под чадъра едвали ще седи  Laughing , те тъкмо ще са проходили и ела и гледай какво търчане ще е към водата  hahaha
Вече нямам търпение да се стопли още и да ходим на плаж. Поне плажа ни е на 15мин. пеша.  Grinning
И аз се надявам като се върнем в Бг да посвикне с баба си и дядо си и аз да порахатясам  Laughing

# 644
Ехоо
И аз съм тук  Blush
Правя всичко по силите си да съм в движение,макар че разхождането при нас е сложничко,на беб му е скучно в количката,пък и не може да спи вътре....Но не се оплаквам,все по-дълго издържа,пък и вкъщи се заиграва сам с играчките си...От няколко дни усвои ново умение-седи на колене и ръцете му  са свободни да държи играчки с тях.Изглежда много доволен:)
по повод морето-ако изобщо стигнем дотам-най вероятно няма да му слагам бански,а ще бъде по тениска и памперс.Ей,изобщо не се бях замислила как така ще го накарам да стои само под чадъра!Най-вероятно няма да се получи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт