Отговори
# 645

Добро утро!!!
Отчет от нас Иво е 10.300кг и 76см-гигант... hahaha
Сега да питам-вчера док каза че юздичката на езичето е много къса и ще трябва да се цепне,някоя от вас сблъсквала ли се е с този проблем?
За сега лек ден !!!

# 646

Добро утро   bouquet

Ние днес сме от ранобудните. Димитър се събуди в 7, та полежахме малко в леглото и дойдохме в хола да си играе, а аз да пия едно кафе  kaffeetrmker_2

MocaQueen и на Митачето му е скучно в количката, като тръгна да го слагам вътре почва да реве,не иска да спи вече в нея, харесва му само возенето и да гледа, а като седнем в парка веднага иска да става, но ако го взема после няма слагане пак. Май само за пазар ще вземем да я ползваме  newsm78. А тъкмо бях решила да купувам лятна, по-лека, че вече без ръце останах. Ти как се справяш?

за бански - и аз май само тениска и памперс ще ползвам, а си мислих, че може и едно тънко гащеризонче с къси ръкави и крачоли

Оооох да ви кажа, че Димитър хич не харесва едно момиче в парка. То е една седмица по-голямо, но като го види и винаги почва да плаче, а ако то проговори или кресне нещо той направо почва да реве като сирена. Онзи ден пак така и се пробвахме с майка му да ги заиграем, но нашия човек само реве като се приближат до него. Те си тръгнаха преди нас и веднага след това се успокой. От малък има претенции за компанията  #Crazy

Хайде до скоро  wavey

# 647
  • София
Момичета,днес моята голяма принцеса става на 5г.,почерпете се за нейно здраве.Аз си пожелавам да ми е жива и здрава,това е най-важното!!!

# 648
Добро утро и от нас  Hug
Мерси за кафенцето и кроасанчето  Heart Eyes
Наталче, да ти е живо и здраво момичето и много да ти помага   bouquet  Hug

Да почерпя, че днес Соф става на 9месеца  Grinning

И нашето момиче не седи дълго в количката, да не говорим пък да спи  ooooh! , но от два дни ходим на люлките и после я държа да върви и така после като се поизмори без проблем сяда в количката  Mr. Green
Странна работа до преди 2 седмици заспиваше в количката, а сега само реве и реве и аз накрая се прибирам  ooooh!... Незнам какво стана че се промени...

# 649
Здравейте  Hug
Честит рижден ден на Мишел! newsm59
Честита месечинка на София! Tada
Да са живи и здрави,да растат весели и щастливи! newsm67
Ека ,спасението за мен е в слинга.Винаги го нося с нас.Иначе,докато бутам количката в повечето случаи любопитно разглежда,но като спра трябва да го извадя-държа го на ръце,люлея го на люлка,слагам го да стъпи някъде(засега опити за ходене не прави).Най-големия зор е да го сложа в количката.На тръгване използвам хитринка-слагам количката срещу огледалото и човека се хили и си говори нещо  hahaha Joy
желая хубав и усмихнат ден на всички!Аз чакам Коки да се събуди от сутрешната дрямка и отиваме навън,на слънчице:)което ми напомни от колко време не съм давама Вигантол  Embarassed Май направо ще взема да изхвърля опаковката
Тотоли ,не сме имали такъв проблем,имам само една приятелка,която в доста късна възраст ходи да и цепнат юздичката на езика,но не защото е имала особен проблем с "Р"-то,а защото свири на тромпет и имаше проблеми с бързите пасажи Simple Smile Ако Иво няма да става тромпетист може да не ви се налага да му правите подобна манипулация.Всъщност защо се налага да се прави това?

# 650
Мока за вигантола вчера док каза повече да не давам слънцето се било показало вече така че вече не бил нужен.
А за юздичката освен на Р пречела и на други звуци,както и за правилното развитие на челюстта !!!

Честит рожден ден на Мишел !!! nbirthday

Честита месечинка на София!!! Hug

# 651
Честита месечинка на София!
Честит рожден ден на Мишел!
Показахте се значи, изморихте се от разходки Joy и седнахте пред компютъра.
За Вигантола, на мен последния път ми каза да продължавам да си давам и като има повече слънце  newsm78 ама и аз забравям от време на време.
И ние  в количката сме добре докато се возим, като спре количката и се събуждат, но поне мируват вътре, та затова обикалям и обикалям, няма спиране, но поне кг да се топят.
За морето, и аз мисля по памперс за плуване и тениска, както и шапка, което ми напомня да купя шапки навреме. А как ще се стои под чадъра, идея нямам, сигурно ще тичам като луда по плажа във всички посоки, добре че поне ще ходим по-рано сутрин, когато няма да има много хора.
Това засега, отивам да готвя бебешки манджи  chef

# 652
Ето ни и нас,малко да се отчета,в обедната почивка.Днес дадох и рибно пюре,от хек,на малка много и се услади.Гледам за морето си говорите,аз смятам да сме с потниче и шапка.За седенето в количката и ние вече не искаме,в нея,само мрънкаме и все иска да я вземам,а аз вече останах без ръце,но и намерих цаката как да кротува-давам и по някоя царевична пръчка и тя си гризе и не мрънка LaughingИ да не забравя да честитя на рожденничката на наталчето-Мишел,и месечинката на Софи.лек и топъл ден от мен!

# 653
Честито на дечицата - празнуващи и техните мами! Взаимно да се слушате и радвате! Виждам, че вече са се активизирали морските вълнения Simple Smile и аз нямам търпение, че миналата година пропуснахме заради бебка. Аз мисля по памперсче да разцъква малката госпожица, макар че има едни мнооого сладички бански за бебчета с къдрички. Отгоре тениска и обилно намазани с крем. Майка ми работи в детска ясла и ми е споделяла, че е просто ужасно да видиш малко детенце със зачервена от слънцето кожа. Много тр да се внимава с това.
Исках да ви питам с това откачено време навън (за 10 дни от студ на жега) купихте ли вече пролетни якенца, такива по-тънички? Бихте ли ми препоръчали някои хубав магазин на достъпни цени, плииийс. Аз обикновено поръчвам от разни интернет сайтове за бебешки дрешки от Англия и пр., но нещо няма голямо разнообразие. Благодаря предваритело. Хубав и слънчев ден и още по-приятни събота и неделяяяяя

# 654
Здравейте мами,
Честито на всички празнуващи.
Shushka аз пътувах само с Дари, трябва ти само декларация когато излизаш извън България ако Зара е с български паспорт но задължително си направи копие на декларацията. Копието остава в гранична полиция, а оригинала само да го покажеш. За влизане само паспорта на Зара. Ние като летяхме Дари беше едва на 3 месеца и полета беше много лек за мен, сега ще е предполагам по трудно когато всичко е интересно, но ще се справиш. Само давай на Зара по време на кацане и излитане да суче или да пие вода, или биберон ако ползвате (това за ушичките да не ги болят).
Моята боболина отказва да ми яде манджите, само мляко иска да пие явно много я мъчат зъбите.
Маршируваме по цял ден, гоним котки, кучета-голяма любов. Вече казва как прави кучето, патето, кравата според нея прави буу -у вместо му-у, весело е покрай нея.
За косопада спря от самосебеси към 7 месец а продължавам да правя опити да кърмя, според мен това са хормони не е от това дали кърмиш или не.всичко ще се нормализира. Моята беше и много мазна след косопада почти месец, сега се нормализира.
Спокойна вечер на всички

# 655
За косопада от личен  опит ще ви кажа,че с каквото и да се мажете, едва ли нещо ще даде резултат.Когато си му дойде времето,косата сама ще спре да пада.При мен беше зверски косопад до 6-ти месец.Косата ми толкова оредя,че ластика не я хващаше.С нищо не съм си мазала,взех само един шампоан Фитовал за да стимулирам новата коса да порасне по-бързо.Сега новата стърчи смешно отдолу,но поне виждам,че има нещо там и не се притеснявам  Laughing

За море мисля си,че в никакъв случай няма да го оставя чисто гол.Дори и да не е на пряка слънчева светлина морския бриз според мен изсушава кожата допълнително.А неговата и без това е безкрано суха :/

Ние по цял ден щурмуваме улици,градинки и пейки.Много добре ми идва да пия кафе на чист въздух и да се движа.Цяла зима вкъщи,сега съм като отвързана  Laughing Като че ли и на килограмите се отразява.Кантара показва 1.5-2 кила надолу  newsm44 Дано тази тенденция се запази и си вляза във форма скоро време.

Честито на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави!
Нещо още щях да пиша,ама много ми се спи .
Лека от мен  Hug

# 656
Добър вечер. В това прекрасно време не остава време за четене и писане във форума. Но пък така му се радвам на слънчицето. По цял ден сме навън. Никола за сега си спи в количката, за мое щастие, но събуди ли се и той иска навън Simple Smile За сега с ходенето не се справяме особено успешно. ВКъщи обикаля леглото и вършее с проходилката, но това не го броя. Много пълзи и е много сладък като си набележи цел и на бегом стига до там  Laughing Много са ни интересни с другите бебоци в парка. Общуват си понякакъв техен начин. Застават един срещу друг и започват да си викат, после се хващат за пръстите на ръцете. Голяма картинка са Simple Smile

За морето му харесах на Никола един бански, който е като шорти( http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Summe … trList=Dept,brand ). На горе с блузка някаква мисля да е. Аз се чудя какви сандалки да му купувам. Той тъкмо ще е проходил(надявам се) като отидем на море и няма да е подходящо да се движи с джапанки. Има време до тогава. Ще го мисля.

Честито на празнуващите днес! Нека да са живи и здрави!

Косопадът на мен ми премина около 6-тия месец някъде. Но ми се появи пърхут. Един фризьор каза, че било защото все ми е вързана косата. Може и да е прав, не знам.

Deti_ ние взехме на Никола едно яке джинсово от Комес. Имат фирмен магазин на ул. Кукуш и цените там да значително по-ниски отколкото по магазините. Есента му бях взела едно яке на Жорал. Много е хубаво, със сваляща се подплата, която става на суичър( ако така се пише тази дума), т.е. 3 в 1 е, плътно яке, тънко яке, суичър Simple Smile За съжаление магазин не мога да препоръчам, защото този от който го купихме го закриха.

Хайде лека от мен, че шефа помрънква от време на време, да лягам докато съвсем не е събудил Simple Smile Хубав уикенд! Hug

# 657
Здравейте, Simple Smile    има ли мами от Русе, които се срещат на кафе, че и аз да се присъединя? food010

# 658
Със сигурност съм го казвала и преди, но Вигантол изобщо не съм давала - всичко си му е ок на детето...  Peace

# 659

Здравейте, мами!

Аз се позагубих малко, но бяхме на 5-дневна почивка на ски в Банско! Времето беше чудно, Боян цял ден навън на Бъндеришка поляна, взехме му и шейна, която беше голям кеф. Имаше си и слънчеви очила...  Sunglasses Бабата го гледаше, а ние успяхме хубаво да покараме. Само периодично го навестявах, за да му предлагам млечния бар.  hahaha Изкарахме прекрасно! И сега всички сме с тен... Наваксахме си вит. Д-то.  Joy

Гледам за море вече си говорите. Ние миналата година като бяхме, Боян беше с обикновен памп и бански горно и долно. Те не само са от бързосъхнеща материя, но са с УВ защита и вятъроустойчиви. Затова мисля и тази година да е с такъв бански, но като ще влиза в морето сигурно ще му слагам от пампите му за плуване (под банския). Миналата година беше малък и лесно беше да е под чадъра, но тази година сигурно спирка няма да има! Живот и здраве и дотам да стигнем!

Междувременно въведох и спанака... Комбинацията спанак, картоф и тиквичка се оказа голям хит. Ще пробвам тия дни чушка и грис.

Честито на всички празнуващи тези дни!   bouquet

Отивам да приготвям сутрешния плод.

Общи условия

Активация на акаунт