Отговори
# 660
Добро утро,

сонкис, благодаря за инфото  Hug

Епона, какви са тези бански с УВ защита. Аз досега не съм разглеждала детски бански и си нямам  на идея, какво има. Ако може да дадеш напътствия  Hug

И ние сме цял ден по улиците, ама в това време, как да седиш вкъщи. Само че за разлика от вас аз нямам компания, защото тукашните мами не са като българските... Туркините само с туркини си говорят, германките само с германки, азиатките пък напълно те игнорират, а за съжаление не съм видяла още балкански мами или рускини, че да стане някакъв лаф. Ами странни птици са си тук, какво да се прави, примирила съм се още преди години с този факт. Нали след няколко месеца се местим в града, където си бяхме преди, та там приятели бол, така че ще устискам Simple Smile
След малко се оправяме и изчезваме към някой стар замък на разходка.

Приятен слънчев ден!

# 661
Добро утро!
Минавам набързо,докато бебик спи,нямам търпение да се порадваме на слънчицето!
Искам да споделя с вас една статия,на която случайно попаднах малко крайни ми се виждат мерките,но нашето захранване се превърна в борба,та се чудя дали да не сменя тактиката...Добре че поне кърма имам много!Вчера пак бях с болки и твърди гърди

# 662
Мока, а Коко не яде ли повече навън като има какво повече да го развлича?
Епонка, и аз знам за тази материя на банските и също смятам да ползвам подобен бански  Peace Радвам се че сте покарали ски  Grinning

Хубава вечер, ставам да готвя  Crazy

# 663
На Габи й се появи някакъв обрив по раменцата...Всяка вечер я гледам. Питах и ЛЛ в ч-к на консултацията - каза, че кожата й е по-чувствителна, обаче снощи на предмишницата имаше едни ситни пъпчици и днес като я изкъпахме видях, че вече е доста зачервено...Много ми е притеснено  Sad Утре следобед ще дойде дерматолог вкъщи да я види (много близка позната на свекърите...) Дано да каже какво е...

От прегледа мерките са : 8.400 (+ 550гр) и 71см (+1)

Много ми е свито за този обрив  Confused Sad

# 664
forest_veil , недей да се притесняваш за обрива, вероятно е от по-топлото време напоследък, а пък в съчетание с по-чувствителна бебешка кожа предполагам, че изглежда неприятно Sad и ние имаме малък проблем с кожата по бузките на Марина - стават й едни такива сухи и зачервени, а и постоянно се лигави, та и малки пъпчици има около устата. Мажа я с Биодерма, но засега не виждам ефект Sad иначе е хубаво мъничето да го види и специалист, те знаят най-добре.
Успех и дано да е нещо временно и незначително.

Лека вечер

# 665
Deti_, аз взех Бепантен - дават го точно за обривчета, покрай никненето на зъбките, разранени зърна, суха кожа, против подсичане. Без да преувеличавам буквално за 5 мин й изчезнаха пъпчиците около устата. Вече 4ти ден мажа (даже днес само 1 път) и няма и помен от зачервяване и изпъпчване. Дупето също й мажа и е перфектно  Laughing Тя не, че е била подсечена, но леко й се зачервяваше след нощното поливане  Laughing
Иначе и при Габи бузките са по-сухи...Утре ще пиша  Hug

# 666
Да, бепантен е много хубаво кремче. Аз съм страшно доволна и друго не ползвам.

Ние също сме по цял ден по улиците, но от утре се залостваме в къщи защото се започна Баба Шарка номер 2. Дребното от днес е с пъпки и тази вечер вдигна и температура. Ние ли сме първите ошарени или има и други бебчета, които са ни изпреварили? Искаше ми се за нещо друго да държим първенството, но уви....

# 667
Привет Simple Smile

Честито на всички празнуващи тези дни Simple Smile

Днес ви почетох на слънце в двора, докато малката спеше в количката, а мъжо редеше плочки за новата ни алея Simple Smile Но за нещшастие , тъкмо когато мислех да пиша и се стъмни, че чак и заваля, та набързо се прибрахме и ми се размина Wink

На Габи й се появи някакъв обрив по раменцата...Всяка вечер я гледам. Питах и ЛЛ в ч-к на консултацията - каза, че кожата й е по-чувствителна, обаче снощи на предмишницата имаше едни ситни пъпчици и днес като я изкъпахме видях, че вече е доста зачервено...Много ми е притеснено  Sad Утре следобед ще дойде дерматолог вкъщи да я види (много близка позната на свекърите...) Дано да каже какво е..

форестче , не искам да те плаша, ,но на нас така ни откриха АД ( макар и в доста лека  форма) ,но силно се надявам при вас да е само претопляне  Peace Hug

Айде аз да лягам, че и без това тази вечер по-малко ще спим Wink

# 668
Честито Благовещение на всички  Hug

Да почерпя, че днес имам рожден ден  Grinning

# 669
Здравейте, момичета   bouquet

the Faith Честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и само позитивни емоции!!!  newsm67

аз напълно се оплетох със смяната на това време  Crazy Станахме сутринта, но снощи имахме гости и забравих да преместя часовника в спалнята. Та си се водя аз по старото време  и си мисля, че е 8 часа, то 9. Та и графика на Митачето го обърках - и закусва в 11, ама кога ще обядва... newsm78 Вие ще им сменяте ли графиците (ако имате такива де) по новото време? 

forest_veil да не си претоплила Габи? И Димитър имаше едни ситни пъпчици по корема, където му е ластика на памперса, намазах със "Здраве" и му минаха. Но определено е от претопляне, защото по същото време му се зачерви кожата под мишниците и на врата, където има повече гънки. Та и там мазах със "здраве" и като е по-топло не мисля да пропускам баня вече.

Хайде до скоро  wavey

# 670
Честит празник!!! Честити месечини и други поводи!!!!!   Gift
Имаме си обеци  smile3533 и почти без рев Simple Smile
От хубавото време и разходките не остава за писане.
целуваме ви!

# 671
Здравейте ,мами моля за съвет,ако някой може да ми помогне ,днес ходихме на лекар сутринта,казаха че имаме зачервено гърло и сополи,за тях ни изписаха назик кидс,да пръскам през 6 часа в нослето,въпроса ми е да го давам ли,защото на опаковката пише че е за деца над 2 год.?

# 672
Здравейте,

дерматоложката каза, че й е много суха кожата (не каза АД точно, но все пак атопия) - в преходните сезони се нуждае от повече хидратиране. Каза ни каква козметика да вземем и вече я купихме - Emolium. Баща й е с такава кожа и явно я е наследила...Поне се успокоих малко  Crazy

the Faith , честит рожден ден   bouquet

Hug Hug Hug

# 673
  • Бургас
forest_veil и Траянка от едната страна на устата има нещо като лишейче зачервено, педи нищо лошо не каза исписа едно мазило само не съм го купила още ще пробвам с чаевец да мажа ако не се махне тогава ще го копувам. А и на дупето има пъпчици около дупчицата и тях мажа с чаевец така ми препоръча една приятелка, предполагам че е от топлото.
За морето и ние ще го посетим. Не съм купила още мазило за слънце, ползвам на Мустела за студеното може и за слънце от този марка да купя.
Ставам  че бързам лека вечер.

# 674
Ехо, къде са всички???
  Аз от доста време се каня да помоля ако някой има желание да ме добави във ФБ групата  Rolling Eyes

По повод кремчетата и зачервените бузки аз съм мн доволна от Нахткерцен на д-р Тайс.

Иначе ние сме хиперактивни, седим горе долу кротко единствено в количката, поне седи де. И да ви питам вие доволни ли сте от количките си и какви са, че нашата се оказа голям боклук. Вярно здрава си е, ама е доста калпава и тежка, та се чудя дали да купувам нова, а ако го реша няма да взема някой боклук пак, а така отивам на повечко парички, та съм в голяма чуденка  newsm78

Лека вечер и наминавайте!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт