Танче, честит Рожден Ден!!! Сигурно е имало много подаръци от твоите трима мъже

, дано да са добре. На Плазмон е, имаше много видове, още не сме я пробвали, защото сега въвеждам глутен, но смятам след 7-10 дни да дам на бамбина на опита.
, дано да са добре.
Ти как си, минава ли синузита? 
Иначе нищо ново при нас.
Та така, по 100км навъртам на ден и вечер така ме болят краката. Храним се също навън и спи, ако му се спи, но вече не е както преди по 1,3-2ч сън ...
отдавна не съм писала,но чета редовно. И ние сме навън по цял ден, вече мога да направя подробна карта на Южния парк
то след тая студена зима се опитваме да наваксаме и като не-видели
и сега ще почакам 10тина дни и после пак ще пробвам.А за косопада, вече се отказах да го мисля,капе си косата и това е, и аз си мисля ,че като спра да кърмя може и тогава да спре, засега имам още коса де.

разходки, разходки... от кога ги чакаме, наистина. Ние също сме навън в късния следобед, че през деня трудно се организираме с излизането. Количката ни е в колата, паркирана пред входа, та аз с цялата багажерия слагам бебка в кошчето за кола, взимам количката, премествам я там и после след сто часа врътни сме в паркчето наблизо
)) иначе Марина в момента е трудно управляема - едвам смогвам да й сменя памперса
Нутелка, и аз бях притеснена, даже това е меко казано. не можете да повярвате в каква паника бях изпаднала по време на този обичаен косопад за следродилния период и времето на кърмене. виждаше ми се кожата на скалпа, а най-ясно си личеше на линията на челото. Какво ли не опитвах, месеци миех косата с Фитовал, маски с тривитаминол правех, зехтини, ала-бала - нищоооо. След като ми спря кърмата около 6-тия месец ми спря и косопадът (слава Богу). Сега ми расте чисто нова косичка, стърчи много смешно, но се радвам, че не оплешивях

Пуснаха чартърите и няма да се налага да летя до София, че после до Варна. Така ми беше притеснено, сама със Зара и багажи, цял ден по летища..... Друго си е полет до Варна 2,5 часа и после за 20минути сме си вкъщи. Та да посвикне ден-два с баба и дядо, че малко да порахатясам и аз
Мисля да я заведа на плаж, но без да я топвам в морето и без да седи на слънце, само под чадъра, за около 1-2 часа и то не по обяд. Иска ми се да посъбера малко тен, че от 2 години не съм стъпвала на плажа, все зимата си идвахме. Оф, много се размечтах аз пак 
за какво ли ми е я, баш през лятото. След 2 седмици съм на гинеколог и ще видим, какво ще каже лекарката. Относно контрацепцията - имам приятелки със спирали и са доволни. Аз лично съм пила и хапчета преди години, но не бих ги пила сега. Ние сме фенове на презервативите
казах и, спокойно, за износ са, няма да ги ползвам още днес
Иначе и на мен ми расте нова коса, абе природата си знае работата. 
Едни смешни физиономии прави
Реших да пробвам да ѝ дам звездички че нали са малко по-едрички, може пък да ги хареса - да ама не , плюе и набсякъде беше със звездички
Ще оставим инатианската кухня за по нататък
. Мисля да ползвам от целите бански първоначално, пък после ще видя...