Уитни Хюстън издъхна на 48

• 29 472
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Tам през Атлантическия океан
Блонди, моите уважения, но не съм видяла излекуван хомосексуален. Не се лекува и никой не се опитва да лекува привличане към собствения пол.

А ти колко познаваш?  Simple Smile Аз съм имала стаж с такива и знам, че някои от тях имат желание, както и са минали успешно лечение.

Блонди, моите уважения към професията ти, но вече имаше тема, в която всички разбрахме, че си на ти с въпроса за хомосексуалистите. Моля те, тази тема е за смъртта на една жена и това, което тя остави след себе си.
Peace

Има тема "Звездни компромати" няма лошо обсъжданията/осъжданията за живота и да са  там  Rolling Eyes

и аз си мисля че тази темата е за да я почетем  Rolling Eyes

# 197
  • Норвегия
Дано да греша, но сякаш захабихме думата "уникален" в употребата й за щяло и нещяло. А всъщност малко са талантите, които наистина мога да съотнеса в категорията неповторими.

Щастлива съм, че живях в една епоха с нея. ГЛАСЪТ й беше уникален, зарядът й, емоцията с която изпяваше всяка нота действително бликаха от цялата й душа. Истинска. Много искрена и чувствителна. И също толкова много ще ми липсва.

Моля ви, спрете да нищите личният й живот, това е тема за артиста, който ни напусна твърде рано. Замълчете пред красотата и величието на таланта й. Само това има значение вече днес. Благодаря ви!

# 198
Блонди, докато смаяно те четях се сетих, че в Семейство Сопрано психоложката също посещаваше психолог.

# 199
  • SA
Тъжно е когато си отива човек ,толкова щедро надарен от господ с красота, талант, излъчване. Уитни Хюстън бе истинска дива, която остави искряща следа в музиката, бе явление, което ми е доставяло неизмеримо удоволствие с творчеството си. Съжалявах за загубата й много преди физическата й смърт. Истинска загуба е подобено съкровище да бъде унищожено от наркотици, алкохол и битови драми.
Днес тя ще липсва основно на близките, приятелите, на дъщеричката й. Ние отдавна загубихме тази Уитни, която докосваше сърцата ни. Ще ми липсват неизпятите от нея песни.
Почивай в мир, Уитни!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 200
  • UK/София
Има тема "Звездни компромати" няма лошо обсъжданията/осъжданията за живота и да са  там  Rolling Eyes

и аз си мисля че тази темата е за да я почетем  Rolling Eyes

Е, много пъти се опитахме да го обясним, но.......

Chanel  , предишния ти постинг го прочетох няколко пъти, много е силен!

# 201
Mоже ли насока към Универсалния начин за почитане, че нещо ми се губи? Гледам, разни дами поучават тука и махат с пръстец, ми барем да публикуват реда и порядките за отдаване на форумска почест. Ако напиша две-три думи за ангели, епохи и всепроникващ талант, плюс две-три розички и намек за горчиви сълзи, ще изглеждам ли достатъчно разчувствана? Мен загубата на този артист ме вълнува, но не желая да пиша из разни компромати, защото не считам нечия смърт за компромат. Смятам да следя и пиша в тази тема, в чието заглавие не се споменава нищо за тържествена панихида и обезателно положителни заупокойни речи. Предварително се извинявам на разстроените скърбящи, ако моят начин за почитане не съответства на техния личен. След като Селин Дион може да почете Уитни в национален ефир и в същото време, т.е в същото изречение да изрази съжаление, че се е самоубила с лекарства, не виждам защо и аз да не мога. Поствайте си розите и стига сте спамили темата с разни превзети призиви.

# 202
  • София
сакън, тук е фенска тема, а не рационална! Нямаш право да казваш нищо, което може и на микрон да накърни идеализирания образ във фенските души!

# 203
  • В Космоса
Ами аз не мога да се числя към т.н. "фенове", но въпреки това не мисля, че в тази тема е редно да се започва с клюкарстване относно живота ѝ и причините за смъртта ѝ. Аз дадох пример по-назад. Ако ваш близък почине, едва ли ще се намери някой, на който първите му думи към скърбящите ще засягат евентуалните грешки на покойника довели до смъртта му. Първо ще изкаже съболезнованията си, после ще каже 2-3 хубави думи, ще се сеща за приятни и весели случки. Поне в началото. Естествено не може да се избегнат разговори и за причините, но не и на първо време и то с един такъв леко обвинителен тон.

# 204
  • София
ние тук на помен ли сме?

# 205
  • В Космоса
ние тук на помен ли сме?

ooooh!

Ако съобщиш по телефона за нечия смърт или го срещнеш на улицата на помен ли е той? Но няма да тръгне да разисква наркоманските страсти на покойника с първата си дума... Предполагам... Като гледам може и такива да има. Rolling Eyes

# 206
  • София
дори ако тези наркомански страсти са го докарали до гроба? `сериозно ли мислиш, че ако срещнеш някой близък на починал наркоман, няма да има нито една реплика от вида "жалко за човека, отиде си млад заради наркотиците"?

# 207
  • В Космоса
дори ако тези наркомански страсти са го докарали до гроба? `сериозно ли мислиш, че ако срещнеш някой близък на починал наркоман, няма да има нито една реплика от вида "жалко за човека, отиде си млад заради наркотиците"?

Абсолютно сериозно си го мисля.  Аз специално не бих започнала с това. Но  за другите може и да греша. Караш ме да се колебая...

# 208
Акаша , кажи най-после правилата, че не смея да напиша какво мисля, за да не ме нарочиш за клюкарка.

# 209
  • В Космоса
Акаша , кажи най-после правилата, че не смея да напиша какво мисля, за да не ме нарочиш за клюкарка.

Че кво ти пука от моето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт