Уитни Хюстън издъхна на 48

• 29 436
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Акаша, какъв точно ти е проблемът, че не разбирам? Подскачаш, поучаваш, организираш... леко е досадно, да ти кажа. Има кой да се грижи за реда форумски, тъй че се отпусни и поеми дълбоко въздух. До момента в темата няма нито едно мнение, което да противоречи на правилата на форума и което да възпрепятства по какъвто и да било начин изявите на други потребители. Заглавието е "Уитни Хюстън издъхна на 48", ето защо всяко едно нещо, свързано с У.Хюстън, което не е обида, клевета или нецензурен коментар, е напълно на мястото си. Разбирам, че за някои е по-удобно да дойдат в тази тема (така и не разбрах какво й е специалното), да наредят пет прискръбни слова и да кажат как животът им ще е празен без Уитни, а сетне с облекчена съвест да търчат в другата тема, за да постнат снимка на остатъците от последната й вечеря или на последните й ластици за коса, само че не всички имат способност за такова раздвоение и разтроение на личността, и затова предпочитат културно да изразяват и почитта си, и мнението си на едно място. Ще бъдеш ли така любезна да се съобразиш?

# 226
  • В Космоса

crazy chick, специално за теб и подобни написах:

Цитат
Ако на някого досаждам, моля да пропусне поста ми!

и

Цитат
Това е просто предложение, де. Да не вземе сега някой да ме обвини, че налагам правила някакви.

# 227
Направо се потрисам,че дори темите за смъртта на човешките същества в този форум се превръщат в.....
И аз съм на мнение,че сме тук за да почетем паметта на Уитни.
Керливите ризи не се вадят тук.
Всеки земен човек си има такива, когато си отиде от този свят за него се говори или хубаво или нищо.
Хайде спрете се !

# 228
Подкрепям!

Толкова е красива в този клип

# 229
  • София
Направо се потрисам,че дори темите за смъртта на човешките същества в този форум се превръщат в.....
Всеки земен човек си има такива, когато си отиде от този свят за него се говори или хубаво или нищо.
Хайде спрете се !

А защо говоренето за зависимостите й, и то дългогодишни, към дрогата да трябва да остава извън темата? Да не би да е лошо? То е факт от живота й, това е! Не може да се заобиколят или просто сметат фактите, а те са, че тя е имала проблеми с дрогата и това й коства живота. И  мисля, че точно тук е мястото да се говори за ттова, защото няма как да се отдели точно тази част от живота й, защото тя има много важна роля. Нека хората да знаят, или да си припомнят, че да си звезда не есамо блясъка на прожекторите, а и че има тъмна  страна,  която почерня живота. Иначе  излиза, че едва ли не зависимостите са в реда на нещата, защото ето, този, онзи, трети и пети творец ги практикува, и няма значение дали е бил наркоман, важното е, че е бил звезда.

# 230
Хайде спрете се !

А защо говоренето за зависимостите й, и то дългогодишни, към дрогата да трябва да остава извън темата? Да не би да е лошо? То е факт от живота й, това е! Не може да се заобиколят или просто сметат фактите, а те са, че тя е имала проблеми с дрогата и това й коства живота. И  мисля, че точно тук е мястото да се говори за ттова, защото няма как да се отдели точно тази част от живота й, защото тя има много важна роля. Нека хората да знаят, или да си припомнят, че да си звезда не есамо блясъка на прожекторите, а и че има тъмна  страна,  която почерня живота. Иначе  излиза, че едва ли не зависимостите са в реда на нещата, защото ето, този, онзи, трети и пети творец ги практикува, и няма значение дали е бил наркоман, важното е, че е бил звезда.

Всеки човек,който се интересува от живота и смъртта и би могъл да се информира / ако вече не е знаел / за нейните слабости,влечения и т.н.
Трагедията си е трагедия - ако не беше починала от наркотици,а от катастрофа,какво ?
Тя вече почина.Никому не е нужно това ровене.

# 231
  • София
Различни са нещата, едва ли има нужда да ги обяснявам. Дрогата не е като да си върви човек и случайно да му падне керемида на главата или просто да получи инфаркт на трийсет, пък да е спортувал, хранил се добре и прочие. Между другото, аз не се интересувам от светнки колонки и прочие, и разбрах за зависимостите на Уитни Хюстън едва като обявиха смъртта й. В първия момент си казах, ето само на 48, как човек си отива от нищото. Не знаех нищо за нея, освен че е пяла в църковен хор като дете. После разбрах за дрогата, за мъжа й, за сходните проблеми с дъщеря й, с излагацията на последните й концерти и всичко се подреди логически- още една звезда, която е жертва на зависимостите си, леят се сълзи, и така доо следващия път.

# 232
След като Селин Дион може да почете Уитни в национален ефир и в същото време, т.е в същото изречение да изрази съжаление, че се е самоубила с лекарства, не виждам защо и аз да не мога. Поствайте си розите и стига сте спамили темата с разни превзети призиви.

Като е Селин Дион да не е застрахована от простотия? То по хората ходи.

# 233
Божествен глас и невероятен талант  Flowers Rose Flowers Rose

# 234
  • София
Като е Селин Дион да не е застрахована от простотия? То по хората ходи.
Shocked
А ти застрахована ли си? Въпросът ми е риторичен, вижда се.
Темата си беше съвсем нормална, докато не пристигнаха псевдо морализаторките.

# 235
Темата си беше съвсем нормална, докато не пристигнаха псевдо морализаторките

Марш веднага в "другата" тема, лоша Тонка такава, че ей сега ще те напляска другарката! Тук се прави музикална ретроспекция на клиповете на Уитни Хюстън и "се отдава почит", каквото и да значи това.  Wink

# 236
Темата си беше съвсем нормална, докато не пристигнаха псевдо морализаторките

Марш веднага в "другата" тема, лоша Тонка такава, че ей сега ще те напляска другарката! Тук се прави музикална ретроспекция на клиповете на Уитни Хюстън и "се отдава почит", каквото и да значи това.  Wink
Цяла тема  ви направиха бе   хора!Вървете си плюйте  там!
Ревете ,че ви  ограничават свободата на мнение,смешни сте просто!Погледнете си  постовете.
Във  всяка  дума сипете обвинения,че някои тук не  желаем да  коментираме в  тази  тема наркотиците, че сме лицемери,псевдо моралисти и не знам си какви!!!!!!Колко  пъти го  повторихте това?
Това  не е ли  обида,докога ще  се  заяждате?Само вие ли имате  мнение,само вашето  ли важи?Кой  ви  пречи  на  вас?Някой който е постнал две  рози и един видеоклип?Откъде накъде ще ме нарича някой си псевдо моралист и лицемер,защото в тази  тема   не искам
да коментирам наркотици ?Отидете в  другата  тема,оставете ни  тук себеподобните,ай сиктир бе!!!

# 237
защото в тази  тема   не искам да коментирам наркотици ?

Научи се да се владееш, полезно е. Поради каква причина смяташ, че твоите желания са фактор и някой трябва да се съобразява с исканията ти? Аз пък не искам да гледам клип след клип на Уитни тук и мога да ви отпратя към музикалния подфорум, където да си отворите музикална тема и да си поствате песни на воля. Но не го правя, защото съм възпитана. Хайде, скърбете и почитайте, ако ще почитате, стига сте се отклонявали със странични въпроси. Дискусията тук така или инак вече е опропастена.  

# 238
  • София
Отидете в  другата  тема,оставете ни  тук себеподобните,ай сиктир бе!!!
Susie, с какво си се надрусала рано, рано? Внимавай много с тона.

За последно ще изразя моята позиция за Уитни. Обожавах тази жена като певица. И ме е яд сега. Ама много ме е яд на нея. Точно защото я харесвах и защото ще ми липсва. А можеше да продължава да пее, нали...

Марш веднага в "другата" тема, лоша Тонка такава, че ей сега ще те напляска другарката!
Joy
Аз ходих до другата тема - за компроматите, но не ми идва отвътре да поствам снимки на вани, в които са издъхнали хора...

# 239
Няма универсален начин за почитане и не е нужно всички да правят всичко като останалите. Но не ми изглежда добре някой да иронизира хората, които са написали две, три хубави думи и са постнали  розички, само защото това не е неговия начин.  Който иска нека си пише за причините, довели до смъртта на Уитни Хюстън, щом така го чувства. Но да не се превръща темата в тъп и безмислен спор за това как трябва и не трябва да си изразяваме чувствата, не е нужно.
И мен ме е яд на факта, че тя загуби борбата с дрогата. Много ме е яд, по дяволите. Надявах се, макар, да знаех, че вече почти е невъзможно, да дойде някой ден и да направи концерт в България. Дори и да не пее както преди. Уви, всичко свърши. Ще я запомня такава, каквото винаги ще бъде за мен - красива певица с ангелски глас.

Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт