ПЛЕВЕН - 150

• 63 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Валенце, натискаш стрелкичката (която ти е до Начало) и от там влизаш в Настройки на профила.
После гледаш надолу и намираш Парола. Нататък действаш сама. )
Мира, ако ти кажа че от половин час се дзверя и такова нещо като парола никъде в тая редакция не откривам.
Патицата намери верния отговор!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 21:25 от Валенцето

# 181
Валенце,

Home -> Accounts Settings ->
Цитат

General
Name 
Username 
Email
Password

->Password-> Edit

# 182
  • София
 newsm44
Успях, тенкс! Сега си лягам огОрчена и обидЕна на съпружието, щото ми каза, че съм немарлива към личните си данни, което според мен, в мой личен превод означава, че ме е нарекъл тъпа  Crossing Arms.

# 183
Валенце, каква тема по нова?

# 184
  • Плевен
Браво на Дикси! Peace
10 е верният отговор ... броят се и 4-те крака на масата.

А на математ. състезания им се пада правоъгълник и квадрат (за квадрат не са учили). Върви обяснявай, че квадратът е правоъгълник. Crazy

# 185
Аз вече не успявам да схвана веднага на Габи някои задачи от МГ. Те си имат там някакви алгоритми, с които ги решават, а аз нямам и време да седна да се съсредоточа. Какво ли ще е след още някоя година. Добре, че баща му е математик.

# 186
Като подам документи за смяна на шофьорска книжка ,мога ли да карам с бележката,която ми дадат от КАТ или трябва да чакам да ми стане готова новата книжка?

# 187
Браво на Дикси! Peace
10 е верният отговор ... броят се и 4-те крака на масата.

А на математ. състезания им се пада правоъгълник и квадрат (за квадрат не са учили). Върви обяснявай, че квадратът е правоъгълник. Crazy

о това с краката  на масата е голяма тъпотия!
Ми има маси с по един крак-в средата на масата!

А за шофьорската книжка-взеха ли я от КАТ до издаването на новата?
При всички положения можеш да шофираш до издаването на новата с др.заместващ документ.

# 188
Шофьорската книжка не я прибират, въпреки, че моята беше изтекла преди повече от месец. С нея и бележката която дават можеш да караш.
Дикси, вие как сте.
Натали преди 2 седмици беше болна и след няколко дневно следене пи антибиотик. От вчера пак е с температура, и страшна кашлица. Аз пък съм на курс към бюрото по труда, и ще трябва да пропусна няколко дни.

# 189
Здравейте, момичета  bouquet
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви. Аз съм от Плевен и искам да помоля, ако някой може да ми препоръча ортодонт от нашия град, да сподели мнения и впечатления, интересувам се от брекети. Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели на ЛС. Намерих няколко ортодонта, но мненията за работата им е оскъдна да не кажа никаква. Търсих и в раздела за стоматологични проблеми, но там намерих само кординати.
Благодаря за вниманието  и се извинявам още един път Peace

# 190
Здравейте, плевенски мами  Grinning

Аз също съм нова в темата, от време на време ви чета, но все не се решавам да пиша - не знам и аз защо  Embarassed

Тъй като наесен предстои дъщеричката ми да тръгне на ясла, живот и здраве, а със съпруга ми се двоумим между две ясли: "Асен Халачев" и "Чайка", можете ли да ми препоръчате коя е по-добра? Много ще ви бъда благодарна!  Hug

# 191
Здравейте, плевенски мами  Grinning

Аз също съм нова в темата, от време на време ви чета, но все не се решавам да пиша - не знам и аз защо  Embarassed

Тъй като наесен предстои дъщеричката ми да тръгне на ясла, живот и здраве, а със съпруга ми се двоумим между две ясли: "Асен Халачев" и "Чайка", можете ли да ми препоръчате коя е по-добра? Много ще ви бъда благодарна!  Hug

Чайка беше тази до бившото Захарно петле нали?Ако е така, то съм чувала само хубави неща за нея. За другата нямам впечатления.
Моята дъщеря беше в ясла Дружба-доволна съм.

# 192
Калинчи, не, "Чайка" е на ул. Десети декември, над булевард Христо Ботев.
Мерси за инфото все пак  Hug

# 193
Хм, объркала съм се, онази беше Чучулига! ooooh!

# 194
Аз да кажа, че децата са по - добре. Бели почти е оздравяла и от четвъртък е на ясла. Лори още кашля и има малко хрема, но ще се оправи.
В събота бяхме на гости у кръсниците, за Заговезни. Цял ден готвих като луда, но съм доволна много. Всички ми харесаха нещата.........ама те наистина бяха много вкусни.
Бели пък е щастлива, че баба и и дядо и са и правили една игра с завързано на конец варено яйце Joy
Днес сложих Лора за първи път в бънджи............много е щастлива. Големи подскоци паднаха. Мерси, Дикси.
Търся си рецепта за нещо с ананас. Приемам предложения.

Общи условия

Активация на акаунт