ПЛЕВЕН - 150

• 63 196
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Да са живи и здрави тия от Оскарите, че ми го донесоха тоя филм "Южнячки"(The Help) - http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&i … 3357b367a307da116 и се смях и ревах и въобще много ми допадна. Свалила съм още 3-4 от сегашните номинации и наградени, за сега Артистът го бойкотирам. И понеже Кирето ми е болен снощи им фанах началото на церемонията и сутринта им приключих с последното награждаване. Съжалявам че не съм нощна птица та да ги бях изгледала на живо.

Нели какъв - пресен или от компот?

Ние бяхме в Чайка миналата година. Много съм доволна от лелките и групата, в която бяхме. Много внимателни и го научиха Кирето на доста неща. И самата градинка е скоро ремонтирана, чисто е и топло. Хранят ги от млечна кухня в града обаче. Имат сборни групи лятото, но иначе почти по всяко време може да се уредите там, защото са с много места и е само ясла. В топлото време ги извеждат навън. Не знам коя е "Асен Халачев".

# 196
Джина, ако четеш тук , виж на какво попаднах
Моля, ако чете тук АНГЕЛИНА ИВАНОВА, която използва услугите на франсето за доставка да се свърже с мен, има нейни пратки при мен!!!

# 197
О, номадка, и ти да си жива и здрава, от къде го намери този каубойски торент  Mr. Green Точно днес търсих в Замунда, Аксел и къде ли не, филмите Южнячки и Артистът, и ги няма никъде. Сега ги тегля  Hug

Ние сме добре, пу-пу. Калин продължава и с малко АБ през устата, но според мен е ОК.

В петък заминаваме за Барселона, за 6 дни. Стискам палци всичко тук с Калин да е наред, а и ние да си изкараме добре  Simple Smile

# 198
Ананаса - пресен

Дикси, желая ви хубаво време и много незабравими мигове в Барселона. Също и здравички дечица, независимо кой, къде ще е.

# 199
Хе-хе Нели точно снощи поподнах случайно на едно предаване по Утилисима. Една "готвеше" пресен ананас. Раздели го на две, издълба го с лъжица и нож, махна ликозните твърди части, наряза го на парчеца. В една тенджерка стопли винен оцет със захар, после наразя една дълга люта чушка на ситно без семките, смеси всичко с ананаса в една купа и напълни издълбаната половинка за поднасяне.  #Crazy Е видях че хората го правят и на грил запечен и го заливат с чили сос, значи не е нещо необичайно, но на мен първом ми дойде това -  Sick

Дикси - приятно изкарване и за благодарност приемам някой дар в Барселонски стил!

# 200
Дикси,приятно изкарване,дано Калин се оправи до тогава да не го мислиш.

Нели, в края на седмицата ще имаме гости  и вероятно ще ви посетим  Wink,че Мони само пита за Норти  Laughing.

Оф,тоя грип тъкмо го изкарахме в края на миналия месец на АБ ,не ми казвайте ,че пак идва ,че ще умра вече .Сега им давам Шипко ,Есберитокс и пчелен прашец ,ходят на ясла и градина ,днес забелязах ,че яслата е сборна група .Мислех от утре да ги оставя в къщи ,но пък на  1 март ще имат мартенички и ще им интересно ooooh!.

# 201
Най-после си подадох документите за смяна на книжката,старата не ми я взеха .
 Дикси,супер пътуване  Simple Smile  Лек път и приятно изкарване  Peace
 Утре и аз ще пускам Мира на градина,че и те ще имат тържество за баба Марта,дано не се разболее пак  Praynig

# 202
Дикси, приятно изкарване. )))) И да направите много, много снимки. )

И на мен много ми се ходи някъде за 2-3дни, от няколко дни гледам офертите по сайтовете за колективно пазаруване. Но все не мога да си харесам достатъчно някоя. ) То сигурно щото много претенции имам. ) Да е сравнително наблизо (100км макс), да е добре изглеждащ хотел, да има и вечеря...

# 203
Дикси, приятно изкарване. )))) И да направите много, много снимки. )

И на мен много ми се ходи някъде за 2-3дни, от няколко дни гледам офертите по сайтовете за колективно пазаруване. Но все не мога да си харесам достатъчно някоя. ) То сигурно щото много претенции имам. ) Да е сравнително наблизо (100км макс), да е добре изглеждащ хотел, да има и вечеря...

Мира не знам били ли сте в този хотел в Орешак - много съм доволна.
http://arthotel.bg/bg/za-kaza-art.html

# 204
beba2, хотела го знам още когато му правиха снимките на стаите. ) Но не сме ходили. )
Мисля да го посетим когато се постопли. )

# 205

открадвам предложението  Laughing

[/quote]

http://arthotel.bg/bg/za-kaza-art.html

[/quote]

# 206
Тони, заповядайте! В събота е Тодоровден и е празник на конярите. Ще има състезанийце........нищо особено само за адета, дето се казва......да почетем празника! Не знам дали ще може да се проведе тренировка с Мони, но пък за неделя можете да се обадите на треньорката ( Ива Величкова - 0899 944 791 ). А ако желаете елате и в събота на празника.

Миленка, мерси за рецептата с ананас, но не ми е по вкуса. И на мен ми е  Sick

За всички, които искат да добият по - реална представа за това как е преминала вечерта на премиерата на новото BMW Серия 3 е този линк: http://www.gestuet-riben.com/bmw.bg.html или https://www.facebook.com/video/video.php?v=377408535604327

# 207
  • Плевен
Момичета , моля ако знаете добра фирма или майстор за циклене на паркет да ударите един съвет Simple Smile)

ЗА ЯСЛИТЕ ние бяхме в Чайка , много съм доволна. Излизат редовно , лелките са много мили !
Моята приятелка беше в Асен Халачев и е със смесени чувства заради една от лелките , главната за групата. Иначе като интериор надминава хиляда пъти Чайка. Това обаче само майките го гледат , на дребните им е весело и без нова мазилка Simple Smile

# 208
Честита Баба Марта, живи и здрави да сте всички  Hug

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 09:30 от Atrakcia

# 209
Честита Баба Марта желая ви здраве щастие и късмет на всички!Много сбъднати желания!

Общи условия

Активация на акаунт