ПЛЕВЕН - 150

• 63 179
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Аз отидох днес на лекар, защото доста яко кашлях през нощта и се оказа, че съм с пневмония  Rolling Eyes Това при положение, че само миналата седмица 2 нощи имах лека температура. Денем ми няма нищо и всеки ден даже спортувам, само нощем голямо кашляне  Crazy Сега 10 дена антибиотик, за да ми дойде акъла, според лекарката даже съм си за болница. Много коварен е този вирус! И Кари се разболя, абе не знам вече  #Crazy

# 166
Момичета, някоя от вас да е махала бенки от лицето тук в Плевен?
Преди 2-3г. ходих да ми махат едни по тялото, но там се наложиха няколко шева и....хирурга леко си поостави ръцете. И ако по тялото не се бърка, на лицето не искам да приличам на маймуна. ) И по-добре с бенки, отколкото без тях. )
А не ми се ходи до Варна по това време...

# 167
Може ли да има един слънчев и топъл ден тоя месец,а да духа такъв вятър  Crossing Arms  Въпреки това си направихме  разходка с Мира  на едно тихо и слънчево местенце в село,почти до гората.За първи път тази година чух да пеят птички,голям кеф  Whistling

Мира,в града има пластичен хирург,може би ще ти свърши работа,ако само с козметична цел искаш да махнеш бенката.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:10 от di_p

# 168
di_p, давай имена, координати на този пластичен хирург?. )
То естетична, естетична....но няма да споменавам колко още имам и по тялото. До сега не ми пречеха тези, но нещо започнаха да ме дразнят и искам да ги разкарам.

Вятъра е наистина ужасен. И аз мислех да извеждам Калина на вън, но се въздържах. До обяд обаче си игра на терасата, като пече и беше станало супер топличко.

# 169
Мира,понеже личните му координати нямам, това намерих в нета http://www.medicine.bg/lekari/d-r-ivaylo-rachev-37

# 170
Мира,понеже личните му координати нямам, това намерих в нета http://www.medicine.bg/lekari/d-r-ivaylo-rachev-37

Мерси, ще се обадя да видя как стоят нещата. )

# 171
  • Плевен
Задача за първи клас (не е за ЗИП):
Двама бащи и двама синове седят на една маса. Колко крака има под масата?

# 172
6 - не броя краката на масата  Laughing
Ако и те се броят, значи 10  Crazy

# 173
  • Плевен
6 - не броя краката на масата  Laughing
Ако и те се броят, значи 10  Crazy
А ако масата е с един или три крака  Joy?

# 174
Ами значи условието е непълно и краката на масата не се броят  Mr. Green

# 175
  • София
Ще ви видя колко ще ви е смешно в първи клас Flutter!
Някой може ли да ме светне как да си сменя паролата на фейса?

# 176

Някой може ли да ме светне как да си сменя паролата на фейса?

Настройки на профила -> Парола -> Текуща -> Нова -> Повторете новата -> Запази промените

# 177
Валенцето, аааа, гледала си репортажа по Нова..)

Аз си мисля утре да отида до шефката на инспектората и да я попитам кои училища ще си изпълнят ангажимента да предложат предучилищна за 5г. И да ми разясни ако не си пратя детето на такава, какво следва.

# 178
  • София
Валенцето, аааа, гледала си репортажа по Нова..)

Получих едно конско от Ангел като му казах каква парола съм сложила Laughing и обещах да я сменя веднага.
Мерси, фталл! Обаче аз явно съм ...патица и не намирам въобще къде пише парола и прочие.

# 179
Валенце, натискаш стрелкичката (която ти е до Начало) и от там влизаш в Настройки на профила.
После гледаш надолу и намираш Парола. Нататък действаш сама. )

Общи условия

Активация на акаунт