ПЛЕВЕН - 150

• 63 348
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
За "Слънце" съм чувала доста добри неща. Пеят, танцуват, англ. имат, но се заплаща допълнително. Учителките са добри, но базата им е много овехтяла. Но пък децата не ги интересува това, нали? Важно е отношението.

# 226
Честит ви празник! Бъдете здрави и горди българи!  bg

Честит рожден ден и на Силви! Бъди здрава!    bouquet

Честит Тодоров ден и наздраве на именярите! Специални поздрави за Нели Бели и техните кончета! Heart Eyes

# 227
Честит 3-ти март!Бъдете горди че сте Българи защото България е страна с прекрасна природа и култура и обичаи. bg

# 228
Аз си взех лаптоп вчера много компактен и удобен и неголям.

# 229

Честито, дълго да си го ползваш. )

Днес излизахме на разходка, духаше, но беше поносимо.) Беше пълно с деца по центъра.
Искам вече да става топло, че да може с кеф да се стои на вън...Тази зима ми се стори сто години...(

# 230
Здравейте, искам да ви попитам мислите ли за обидно да се подаряват хартиени цветя за 8-ми март.
Имах идея да направя хартиени цветя за госпожите и лелките в детската градина, но майка ми каза, че ако синът ми им ги поднесе ще знак на неуважение, а пък аз си мисля, че ще е нещо по-разлчно и интересно.
Вие какво ще кажете.

# 231
Направи - даскалиците харесват ръчноправени неща.

# 232
mimialex , според мен заложи на естествените,другите не се знае как ще се приемат  Peace

# 233
Направи - даскалиците харесват ръчноправени неща.
Peace Съгласна Simple Smile

Да ти е честит   bouquet

# 234
Моля за впечатления за ДГ "Слънце".
Възнамерявам да местя дъщеря си, която в момента е в "Синчец".
Събирам впечатления относно Слънце.
Интересува ме отношението на учителките и заниманията-танци и език?

Привет! За коя група става въпрос, на колко години е детето ти?
Аз не съм доволна от градината или поне от нашата група.

Имат мн добра госпожа по музика, добре работи с децата...за останалото - не ми се коментира. Отношението зависи от групата и конкретните госпожи. Има няколко свестни - на 1а група, една от госпожите на 2ра група... Език - като навсякъде, не може да става дума за нещо сериозно. Пуска им се телевизия на децата, не ги извеждат според наредбите - на над 15 градуса, мързи ги - но и това зависи в коя група попадаш... Базата е доста зле..отделно ни събираха и много пари..по 50 лв, към които после доплащахме, пък носим консумативи отделно..и пак стаята седи гола и няма добри неща за игра...

И пак по темата - обмислям да задвижа нещата за родителски кооператив за деца на възрастта на Тео - тоест да ги гледаме на възраст между 2 и половина-три и 5и половина... Абе набори края на 2009та, 2010, първите месеци на 2011та. /Тео е май 2010та/.
Разходите, които смятах, 1е вероятно ще са нужни са между 150-250лв на месец, според сезона /заради отоплението/ - общо за заплата, консумативи, храна и тн.. Ако някой има интерес може да ми пише. Има едно желаещо мом4е, тоест - търсят се едно мом4е и две моми4енца или направо три моми4енца...

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:45 от ДеЩоВиди

# 235
ДеЩоВиди идеята ти е добра за родителския кооператив.Само да има и желаещи родители за да се създаде такъв кооператив и да се гледат децата в среда като семейната.

# 236
Деси, чудесна идея, успех от мен:) Бих се включила с Дани, но той често боледува засега и за него по-добре е да си е у дома.

Четох ти публикацията във Фейсбук, наистина ли официално са приели да направят задължителна ваксината против папилома вирусите  Shocked Не бих дала по никакъв начин да я сложат на моето момиче.

# 237
 ice_ Честит ти компютър.
Деси, идеята за кооператив много ми допада, и ако Натали не беше голяма бих се присъединила.
Аз съм за ваксините, но точно тази не бих я сложила.

# 238
Силве, Натали оправи ли се?

Деси, напираш за момичета, не ти се гледат капризни мъже, а  Wink

# 239
Всяко момченце - мамино детенце  Wink Момиченца се гледат в пъти по-лесно, факт.

Общи условия

Активация на акаунт