ПЛЕВЕН - 150

• 63 382
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Деси, дано успеете да съберете деца.
И аз много бих искала, но Калина наесен трябва да е предучилищна. ) За която не виждам къде ще я кара, но още не съм се заела сериозно с въпроса да вдигна една тупурдия в Инспектората.

# 241
Здравейте момичета , не съм писала досега само ви четях.
Но имам страшна нужда от подкрепа и съвет евентуално.
Синът ми е на 2 год и 7 месот петък вечер е с хрема и вдигна температура 38,8 която не се повлия от антипиретиците и налагах с оцет, в събота следобяд ходихме на дежурен кабинет изписаха антибиотик.От тогава детето вдига температура по 2 пъти на денонощие, свалям я с нурофен и оцет , вчера пак го гледа лекар - нищо само леко сочно гърло и тази сутрин в 5 пак температура 39 Cry свалихме я , но чувствам как почвам да се паникьосвам . Не знам как да действам , да настоявам ли за по-драстично лечение. Иначе е весел , прави си белички , не яде много обаче насилвам го .
Много дълго стана , извинете ме.

# 242
Здравей, миналата седмица и дъщеря ми мина през това. При нея температурата продължи 7 дни. По няколко пъти на нощ я къпех и обтривах с оцет. Само първия ден спа около 6 часа през деня. След това беше в нормалното си весело състояние. Лошото е, че през това време почти не се храни, и отслабна. Но вече започна да наваксва.

# 243
Здравей silvipl , благодаря ти за отговора . Направо се ошашках дали е нормално това състояние вече 4-ти ден. Сега съм по-спокойна , той свали температурата и сега спи че нали го вдигнах в 5 да го налагам . Надявам се да се преборим по-бързо че мъж ми ме обвинава в лудост  Simple Smile

# 244
nina_ata, не знам какво да те посъветвам, при нас положението е подобно. Бебето ми е на антибиотик от 6 дена, въпреки това пак вдига висока температура  Confused Междувременно аз се разболях от нов вирус, според доц. Недкова той се е заразил. Няма му нищо на гърлото и гърдите. Но само от едни зъби не може да вдига по 38 - 39 градуса, и то при лечение на АБ. Затова днес ще го водим на специалист УНГ, че предната вечер така рева 2 часа, че тичахме в спешното (където уши не преглеждат.). Междувременно слагаме Отипакс капки, но сигурно са недостатъчни, ако са ушите. Кръвните изследвания са му добри, в шах съм и аз. Мисля, ако не се подобри до 1-2 дена, да настоявам да ни приемат в болница.

Между другото в Спешното е невероятна мизерия. А на горния етаж, където взимат кръв е като във филм от война - всичко изкъртено, врати висят, прах и пепел, супер много боклуци и по средата на един счупен чин седеше младо момче, което взима кръвта. Мислех да го помоля да си сложи ръкавици, но като видях, че ръкавицата беше една и небрежно хвърлена в тази мръсотия, предпочетох да работи с голи ръце. Страшно е, не знам ако човек отиде с по-сериозен проблем как мислят, че ще го лекуват Confused

# 245
Забравих да кажа, че личната пусна и кръвни изследвания. Всичко беше наред, само имаше ускорена утайка.  _Dana_ , nina_ata бързо да се оправят дечицата.

# 246
Благодаря ви много за подкрепата. Дръпнах му един рев и вече съм по-добре  .
Мисля да изчакам до утре и да искам изследвания и ако трябва по-крайно лечение. Има гадна хрема , но гърлото е съвсем леко сочно , без кашлица , не плаче от уши не ги дърпа и не ги сочи.
Благодаря СилвиПЛ!
Абе така растат децата и остаряват майките

# 247
  • Плевен
Ако ще ходите на УНГ препоръчвам д-р Ненов в Авис и д-р Мирчев. С първият сме имали доста срещи , вторият също е добър и има по-добро работно време - всеки ден , мисля че е до 13часа.
Съветвам ви да не отлагате , а да си направите проверка на ушенцата , дори да се успокоите. И двамата д-ри са изключително внимателни и ще ви обърнат внимание. А че са специалисти изобщо няма нужда и да се споменава !
Моята дъщеря има редовни отити и рядко реагира при дърпане или натискане. Обикновено започва да приляга на ушенцата и да си ги притиска на маса , хладилник, рамото ми . Не е гаранция , че не реагира !
Дано всичко премине по-леко !

редактирам се , ето на МИрчев график и номер за проверка дали е точен

http://www.dkcpleven.com/index.php?page=ung

# 248
mishkaromba Сигурно ще отидем , поне да съм сигурна както казваш. Доколкото схванах д-р Ненов освен във 2ро ДКЦ превлежда и в Авис медика а д-р Мирчев само в Авис така ли?

# 249
Много болни дечица, дано бързо да се оправят всички.

И Калина от вчера ми е с една хрема, решили с баща си да се разхождат 1час във вятъра. Е, резултата не закъсня. Надявам се да се ограничи само до това.

# 250
Дани е с гноен отит - прегледа го д-р Мирчев. Сега ще събираме документации, та утре да го боцнат да изтече гнойта. Стискайте палци Praynig

# 251
  • Плевен
Не съм го написала добре  ooooh! Мирчев е във военна болница, а Ненов в Авис , но той май не работи всеки ден , трябва да звъннеш. Става въпрос за Нонов-син . Ходили сме при бащата и не го препоръчвам , даже нашата педиатърка ( и трите и помощнички ) не го препоръчват.

_Dana_ къде ще се извърши процедурата ? На нас са ни го правили в болница и лежахме няколко дни .

# 252
В Окръжна болница. Не са ни казали още за лежане, но щом трябва, ще лежим, то се знае.

mishkaromba, а как мина при вас? казаха ми, че само с маска ще го сложат за малко под упойка. Не че ме е страх от упойката, но като цяло как се чувства детето после?

# 253
_Dana_ еее, гадно . Лека манипулация  и бързо оздравяване.
Май ще се засиля още днес към личната , тези доктори работят ли с направление ?

# 254
  • Плевен
nina_ata  двамата работят с направление .

_Dana_ може би зависи колко са зле нещата. Днес ли ще го правят ? Поразпитайд-ра. Малката беше с пълна упойка ( това май значи с маска) , изглежда много страшно , приготви се !!! Аз се правих на смела , но като я видях отпусната и ревнах . Всъщност само изглежда страшно , а то си спи детенцето и като се събуди ще му е по-добре. Моята беше ОК , може да има капчици от ушенцето ,но това е нормално - даже и пръста да си боцнеш ще има кръвчица.

Общи условия

Активация на акаунт