ПЛЕВЕН - 150

• 63 392
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
mishkaromba Благодаря ! И един може би глупав въпрос - какви са симптомите при отит ? Казваш че не е задължително пипа ушенцата , раздразнително ли става детето , има ли нещо друго което да ми подскаже?

# 256
  • Плевен
Имам предвид , че при нас е така , но казват , че обикновено детето реагира. Описах ти малката какво прави , когато я боли. Когато бяхме най-зле се събуждаше нощем и пищеше от болка , аз тогава не се бях "обиграла" още. Нас вече ни преглежда педито всеки път , когато има хрема дори , защото ни знаят вече , че това ние е слабото място. Но щом има висока Т и не откривате причина за нея на обичайните места - гърло , гърди , това е следващо място за проверка. Следи се и урината за промяна на цвят и мирис , да не е друга инфекция , но вие нали сте проверили с изледвания.
Тука го обърнах малко на лекция , извинявам се Simple Smile

# 257
Имах нужда от тази лекция  Simple Smile

# 258
Ох, ох тия ушиииииии........и аз като дете много страдах от уши. Това, което си спомням е, че страшно много боли и място не можеш да си намериш! Имаш чувство, че нещо ти рови в мозъка през ушите Shocked

# 259
Дана, как е детето? Hug

# 260
Хахахааха, Калинчиии, това пиле, което танцува в подписа ти, направо ме разби! Joy

# 261
Хахахааха, Калинчиии, това пиле, което танцува в подписа ти, направо ме разби! Joy
уникално, а?
Не изпуска нищо!

# 262
Milenka, има две момченца, викам другите две да са момиченца, за баланс

Бързо да оздравяват децата! Тес, пиши как е минало. Яна е била под такава упойка, гадно е после когато ги будят насила, а на тях им се спи, стряскащо е, реват..Ако може да го оставите да се наспи и сам да излезе от упойката, не знам, нека Ди да каже за това. Натискат ги на едно място зад ухото и така ги събуждат.

# 263
  • Плевен
Моята щерка не са я будили , даже ми казаха да се наспи , вероятно зависи от д-ра. Ако заговорихме за болни уши , драбната явно "чу" и тази нощ ми се оплака  Sad следобяд ще видим какво се случва.

# 264
Предстои ми да водя щерката, на 4 г. на очен лекар.
Няма очертан проблем, просто ми се иска преглед.
Намислила съм да я водя при Колчев, тъй като винаги съм била доволна от него.
Педиатърката обаче ми казва да я водя при Кривошийска, която била детски очен лекар.

Имате ли опит с очните ?

# 265
Отложиха ни парацентезата за утре...

# 266
Калинчи, аз също съм за д-р Кривошийска.
Тя си е точно детски офталмолог.
Водила съм Калина 2пъти на преглед при нея, роди се недоносена, в кувиоз и т.н. и трябваше да ги направим. Изключително внимателна, разбира си от работата, няма от какво да се притесняваш.

# 267
  • Плевен
Може ли да изкажа едно негативно мнение за Кривошийска и очните д-ри в спешен кабинет , във втора база мисля ,че бяха. Малката ми беше бръкнала с пръст в окото и нокътчето и направо ми се отбеляза , доста боли . Отидохме на спешен ... мисля да ви спестя какво ми правиха .... след това болеше още повече , сякаш шиш ми забиваха . След няколко дни Кривошийска ми направи контролен и прецени , че не зараства добре и отидох за още по-брутална процедура. По принцип се пиша смела , родих без да пищя , обаче тогава треперих от ужасът , който изживях !!! Буквално се тресях !
След година малката реши да повтори случката , но с другото  ми око . Отидох в св.Мина , мислейки си какво ме очаква ! Еми нищо общо - погледна , видя дъгичката от нокътчето , капна ми капки  , изписа ми 3 вида илачи и каза готова си ! Аз се учудих , описах какво е било другото лечение и тя ми обясни , че този варварски метод не се прилага вече. Резултатът е : първото око ме боли всяка сутрин задължително , трудно го отварям , понякога с пръсти , много по-чувствително ми е на светлина , умора и т.н. и нищо не може да се направи. Не знам като остарея какво ще бъде !

# 268
На моя син му откриха проблеми със зрението още преди 6 години и започнахме да ходим при доц. Митов в "Света Петка" във Варна. Със стриктно носене на очила и упражнения до голяма степен сме коригирали проблемите, но всяка година го водя на контролен преглед. Като се преместихме в Плевен /2007 г./, питах личната при кой специалист да го заведа, но тя ми препоръча, щом става въпрос за дете, да го водя другаде. Та си продължихме във Варна, а едната година го водих във филиала им в Търново. Скъпо е, честно казано, но правят много стриктни изследвания и от 6,5 диоптъра и страбизъм преди 6 години, сега няма страбизъм и е с 1 диоптър на едното око и 1,25 на другото и ми казаха, че тази година вероятно ще махнем очилата и ще останат само за четене и гледане на ТВ.

# 269
ей, хорааа, на 5 месечно мога ли да дам пюриран банан?

Общи условия

Активация на акаунт