ПЛЕВЕН - 150

• 63 395
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
На стЕЛА СА И ПРАВИЛИ ПАРАЦЕНТЕЗА КАТО БЕШЕ ПО-МАЛКА ОЩЕ БЕБЕ И ГАДНОТО Е КАТО ИЗЛИЗАТ ОТ УПОЙКАТА ИНАЧЕ ПОСЛЕ НЕ Е ИМАЛА ПРОБЛЕМИ С УШИТЕ ОТКАКТО И Я НАПРАВИХА.

# 271
За д-р Кривошийска и аз не мога да се изкажа ласкаво, водили сме Велина на преглед при нея /далекогледство и астигматизъм има/, не я бива в тази част.
Доволни сме от доц. Контрова във Варна, тя лекува детето от години.

Теси, стискам палци на Дани за утре! Hug

# 272
Деси,моля ти се,не издевателстваме над децата  Naughty  Не ги щипем,натискаме и тормозим,оставяме ги сами да се събудят. То и възрастите не бием,де  Peace
 Дана,защо ви отложиха? Не се притеснявай,всичко ще е наред  Peace

# 273
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,ДАМИ! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ,УВАЖАВАНИ И ЖЕЛАНИ !    bouquet

# 274
Здравейте, момичета! Честит празник!  Simple Smile
Има ли в Плевен частна детска ясла или кооператив за малки деца (1-3 години), където мога да запиша моя дребчо на 1г. 2м.?

# 275
Здравейте, момичета! Честит празник!  Simple Smile
Има ли в Плевен частна детска ясла или кооператив за малки деца (1-3 години), където мога да запиша моя дребчо на 1г. 2м.?
Частна няма, Деси - ДеЩоВиди  ще прави кооператив  Peace

Дана, успех  Hug

# 276
На нас ни се размина  Party Д-р Мирчев каза, че ушето е по-добре и ако детето повече не вдига температура и не го боли, няма нужда от парацентезата. Това ми е най-хубавия подарък за 8 Март  Heart Eyes

Честит празник на всички!!!!

# 277
ЧЕСТИ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ НО НЕ САМО В ТОЗИ ДЕН А И ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДНИ ОТ ГОДИНАТА ЗАЩОТО НИЕ ЖЕНИТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!

# 278
Честит празник на всички и от мен!

Тес, чудесни новини наистина, дано ви се размине окончателно. )

Kalifornia, обърни се към Деси, на предната страница е писала точно за това, родителски кооператив.)

# 279
Дана, радвам се,че ви се е разминало  Hug  Бързо оздравяване на Дани  Peace

# 280
Мерси на всички Hug

# 281
Благодаря за отговорите! За жалост на мен ми е нужна ясла временно и сега докато сме в Плевен.

# 282
Дана това е чудесно, оздравявайте окончателно.

На малкият  му смениха антибиотика и вече и той не вдига Т . Останаха малко сополки. Simple Smile

Поздравявам ви с празника момичета и ви благодаря за подкрепата в много труден за мен момент  Hug

Дървото важно каза- имам корени,
Тежа на място –тежко каза камъка ,
Ще ви стопя – горещо хърка огъня.
Водата се измъкна изподдън земи
Протегна се и хукна нанадолу -
... аз пея и шуртя и покрай мене всичко ще цъфти
И нЕ ми трябва да тежа ,ни пламък , нито корени.

Дървото важно каза- имам корени,
Тежа на място –тежко каза камъка ,
Ще ви стопя – горещо хърка огъня.
Водата само се засмя и продължи нататък…
…повлякла камъни и дървеса ,и потушила огъня

# 283
# 284
Ди, пред очите ми точно така събудиха Яна от упойка /с маска/ в очното във Втора база, Кривошийска се занимава с нея, а от упойката я "извади" сестрата или не знам кой и аз, някой от целия персонал там.

Нели, а малката готова ли е за захранване на тази възраст?
Ето ти за четене по темата: http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/
Няма проблем да предлагаш банан, стига детето да иска и следи за реакции няколко дни. Не се стряскай, ако в акото намериш кафеви нишки  в последствие.

За кооператива- поне половин година ще мине докато стартираме, ако изобщо стане, а планът е основно деца между 3-5 години да гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт