ПЛЕВЕН - 150

• 63 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, знаете ли в кой салон предлагат подстригване с гореща ножица?

# 721
Според мен майчинството трябва да е платено до 18-годишна възраст на децата и да е  колкото минималната работна заплата и да се зачита като трудов стаж.

# 722
Еха, ако е така аз с моите деца с 12 години разлика щях да съм по майчинство 30 години.  Laughing

# 723
Еха, ако е така аз с моите деца с 12 години разлика щях да съм по майчинство 30 години.  Laughing
Ами,тъй де,от майчинство,направо в пенсия  Simple Smile  Между другото,някои ентически групи успешно следват този модел.

# 724
Да кажа и тук, среща утре вечер Будапеща 20 часа -  за размяна на стикери от Билла

# 725
Да кажа и тук, среща утре вечер Будапеща 20 часа -  за размяна на стикери от Билла

Само за това ли? Тези без стикери поканени ли са..

# 726
Мира, не е късно, мини утре през Билла и вземи една кутия  Laughing

# 727
Мира, не е късно, мини утре през Билла и вземи една кутия  Laughing
Хахаха, нали. ))))
Ама отдавна не влизам там, не знам що така.  Но пък за идеята...)

Сериозно, може ли да се присъединя, или няма да е типична форумска среща. )

# 728
Можеш, разбира се, що за въпрос?  Grinning
Това със стикерите ще е официалната част, после волна програма  Wink

# 729
Едно е да кажеш Отивам да пия бира, съвсем друго- Не ми се ходи, ама ще се жертвам за албума на детето.  Simple Smile

# 730
Аз ще мина за малко, че днес съм "самотна майка", но детето се е зарибило по тия стикери.  Simple Smile

# 731
А аз се сетих, че вече вътре не се пуши....) А за на вън сякаш е студено

# 732
Момичета помагайте моля ви спешно трябва ми хотелна прелични цени в плевен спешно с бебе на 6 месеца

# 733
Не знам какво разбираш под прилични цени, но най-евтино май е в ДНА и в Балкан. Препоръчвам първия, защото в Балкан ниските цени са на нереновираните стаи и не знам дали са подходящи условията за бебе.

# 734
  • гр.Плевен
Не знам какво разбираш под прилични цени, но най-евтино май е в ДНА и в Балкан. Препоръчвам първия, защото в Балкан ниските цени са на нереновираните стаи и не знам дали са подходящи условията за бебе.

Ако е спешно в ДНА може и да няма места. А и зависи за колко време.

Общи условия

Активация на акаунт