ПЛЕВЕН - 150

• 63 159
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Мога да му препоръчам мотел Гривица. Намира се на 2-3км. от града (от там до центъра се стига за 15мин) и цените са много поносими, а стаите отлични.

Я кажи откъде знаеш  newsm78

# 121
Дикси много гадно, дано се оправяте по-леко! Макар, че болни здрави в къщи си е доста хубаво да се потъркваш от кълка на кълка и да мяташ разни манджички за разкош! Grinning

♥Elfita♥ мернах в един магазин в обявите от клиенти във фоаето, че някой си предлага обзаведен апартамент лукс като хотел и се намира на лесно място в града само за 20лв. на вечер, но ако не бързате чак в понеделник ще проверя какъв мобилен бе оставен, защото ходя там по работа само в понеделник, а ми е доста далеч.

Ние ще имаме тържество в детската и са ни раздали стихчета, обаче понеже не съм питала кога е, по тематиката в стихчето мисля, че чак за Великден ще е. Laughing

# 122
  • Пловдив
♥Elfita♥ мернах в един магазин в обявите от клиенти във фоаето, че някой си предлага обзаведен апартамент лукс като хотел и се намира на лесно място в града само за 20лв. на вечер, но ако не бързате чак в понеделник ще проверя какъв мобилен бе оставен, защото ходя там по работа само в понеделник, а ми е доста далеч.

не е късно
пиши

# 123
Мога да му препоръчам мотел Гривица. Намира се на 2-3км. от града (от там до центъра се стига за 15мин) и цените са много поносими, а стаите отлични.

Я кажи откъде знаеш  newsm78

Че какво му е толкова чудното? Знам как изглеждат стаите във всеки хотел в града. Достатъчно хора сме настанявали по различни поводи, свързано с работата ми.

♥Elfita♥, щом е с кола, това му е идеално. )

# 124
Че какво му е толкова чудното? Знам как изглеждат стаите във всеки хотел в града. Достатъчно хора сме настанявали по различни поводи, свързано с работата ми.

Интересно  newsm53

# 125
ftall, честно, нищо интересно не виждам. ) Ти в хотели не си ли ходил? Ще кажеш, че е нещо кой знае какво...

# 126
И аз ги знаех всички стаи в хотелите, но преди години  Laughing Когато работих като медицински представител настанявахме често гости по хотелите. Но вече 100% са се променили. Нищо не знам. А и се омъжих   tooth
Последно спах преди месец в туристическия дом в Кайлъка. Бяхме там на банкет, да подчертая - семейно  Mr. Green, заваля първия огромен сняг и се наложи да спим там, защото нито едно такси не вървеше.

# 127
Дикси, хахахаха, е то и аз се омъжих. )
Ама по хотелите не съм ходила по разни там причини, дето човек може да си ги помисли. )
Често настаняваме групи гости тук, там. И вече знам и къде, какви отстъпки правят и т.н. неща разни. )
В града винаги е бил проблем липсата на сносен хотел с поносими цени.

# 128
  • Пловдив
Ама по хотелите не съм ходила по разни там причини, дето човек може да си ги помисли

Оправдания след дъжд качулка не щем  Mr. Green Hug
То работата е ясна

# 129
Оправдания след дъжд качулка не щем  Mr. Green Hug
То работата е ясна

Апселютно  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Мерси за ваканционното инфо  Laughing

виждам, че добре се забавлявате с хотелите...
истината е, че наистина са скъпички големите хотели, но ако човек не държи на  3 звезди и горница - хотела на военния клуб е евтин и спретнат, хотел Фейс - срещу Спидито  също е поносим като цени ако не се лъжа, а класика в жанра е Туристическия дом  Mr. Green

# 131
Дикси,много неприятно  Sad  Дано бързо се оправи Калинко  Peace   Мира също е с една гадна кашлица след един ден ходене на градина и пак си е в къщи. Целия февруари пропуснахме градината,та не знам дали ще имат тържество за 8 март.

♥Elfita♥,преди време се обсъждаше в темата хотелът към ДНА,та,ако някой има повече инфо,ще го сподели.
А,намерих тази информация в нета  http://www.nasam-natam.com/?act=vobject&cat=1&oid=96

Да се пофалА - вчера бях на фетална морфология в София . Е, няма да ставам свекърва  Wink

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 11:22 от di_p

# 132
  • София
 Така, така , Ди, някой там горе е преценил, че с тебе не ставаме за свекървички.  Hug
 Дикси, как сте днес?

# 133
Понеже и на нас понякога ни се налага да настаняваме гости, които са без кола най-нискобюджетните варианти, които ползваме са: военния клуб /но недостатъка е, че ни предупредиха, че военните са с предимство и може да отменят резервацията, ако се запълни хотела с военни/ и хотел "Балка" - нереновираните стаи и без закуска.

За ваканциите сте разбрали вече.

Ди, честити ти още едни кордели. Simple Smile

# 134
Валенце, по-добре е  Simple Smile

Ди, браво  Grinning
То за тъщите има много вицове, знаете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт