ПЛЕВЕН - 150

• 63 381
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Честита Баба Марта!Живи и здрави да сме!

# 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Слънцето навън така весело пече, че няма как да не се усмихнеш! Желая на всички много такива усмихнати и щастливи дни! Бъдете здрави!

# 212
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и много усмихнати!

# 213
Търся столче за кола за дете, 9-18(25)кг. Запазено. Някой ако има и дава назаем,или продава, пишете на лични.
Гледах в Продавалник,и нищо е ми хареса до 50лв

# 214
chopi, а в ибей гледа ли?
А и ако е от категорията 9-25кг, трудно ще намериш нещо за 50лв.

# 215
  • Плевен
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър педиатър. Ако може отзиви за педиатрите от 2 ДКЦ и някой има ли мнение за д-р Лиляна Недева Иванова от Св. Паналеймон? Чувала съм за педиатърка, която има кабинет някъде в района на хотел Балкан, но не съм запомнила името й? За нея знам, че не бърза да изписва антибиотици, предлагала и хомеопатични лекарства... изобщо приемам всякакви мнения и насоки! Благодаря!

# 216
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър педиатър. Ако може отзиви за педиатрите от 2 ДКЦ и някой има ли мнение за д-р Лиляна Недева Иванова от Св. Паналеймон? Чувала съм за педиатърка, която има кабинет някъде в района на хотел Балкан, но не съм запомнила името й? За нея знам, че не бърза да изписва антибиотици, предлагала и хомеопатични лекарства... изобщо приемам всякакви мнения и насоки! Благодаря!
*snezhinka*,
д-р Гатев, 2 ДКЦ, моите деца ги лекува предимно с хомеопатия, изписва АБ при нужда само.
Тази лекарка не съм я чувала  Peace

# 217
Д - р Нора Григорова, 2 ДКЦ. Също изписва антибиотици само в краен случай и напоследък доста хомеопатични лекарства ни е изписвала.
МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!

Чопи, столче си купувах от Кидикеър, ама няма нищо общо с 50 - те лева. Този тип столове винаги са скъпи. Следващите вече, които са само седалчица под дупето са ефтини, но тези 9 - 25 са си скъпи. А и в крайна сметка, те не са за по принцип, а са за сигурността на децата. Аз лично избрах най - удобния, най - сигурния и обезопасен стол, е после си харесах и цвят, да ми се връзва с кожата на колата.

# 218
А като изписват хомеопатични препарати, на Боарон ли са?

За столчето и аз съм на това мнение, че от това в крайна сметка до голяма степен зависи сигурността на детето. И не бива да се "спестява" точно от това.
Категорията 9-25 е от скъпите, защото реално това столче се ползва най-дълго време.
Калина е с такова, на Kiddy.

# 219
... трудно ще намериш нещо за 50лв.

На Бертони/Чиполино може и да намери, но пък те не претендират да са надеждни и безопасни. Confused
И аз не бих пестила точно от това.

Момичета и момче, честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени през цялата година! Hug

# 220
Дивиана, е тези на Бертони и Чиполино съм ги гледала от любопитство. Освен една пластмаса и стиропор отгоре, друго нищо няма. А пластмасата имам чувството, че ако се натисне по-здраво и ще се счупи.

# 221
Знам,че е така. Дори купих едно такова (9-18кг) ,по-скъпо,с цел да е по-надеждно,но го продадох(е,още не съм взела парите де). В момента нямам възможност за скъпо столче,трябват ми пари и затова продадох нашето. Искам да взема втора употреба,. Ново от ранга на Чиполино,Бертони и Кангаро,струват около 100-140лв. Старо- 40-60лв . Не са надеждни, но и масово се купуват,защото са евтини.  Най-сигурните марки са от 300лв нагоре.
Затова и питам тук-някой ако има,и е вече непотребно,т.е. детето е порастнало.
9-25кг ни е големичко. Детето е на 1,1г

Не бих пестила и аз,но в следствие на продължителния студ имам много високи сметки за ток.

Извинявам се за спама

# 222
chopi, за съжаление не мога да помогна, нашето си го ползваме.
Виж в ибей, ако не ти се налага спешно пътуване, за 10дни ще е в БГ.

# 223
Лекарката в района на Балкан се казва-Даниела Иванова.Педиатър е и бих казала изключително добър специалист.Антибиотика е много крайна мярка при нея.И като човек е страхотна.Много мила и много предразполага децата.Другото хубаво е,че работи от 8 до 12 и после от 15 до 18 часа.Кабинета й се намира в сградата на Асансьорни сервизи.

# 224
Моля за впечатления за ДГ "Слънце".
Възнамерявам да местя дъщеря си, която в момента е в "Синчец".
Събирам впечатления относно Слънце.
Интересува ме отношението на учителките и заниманията-танци и език?

Общи условия

Активация на акаунт