ПЛЕВЕН - 150

• 63 141
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Тъкмо днес като се прибирах с тролея и видях 2камили отвън. ))))
Билетите предполагам ще са около 10лв.

# 646
Здравейте!Можете ли да ми помогнете-интересувам се от лазарен център в Плевен.Има ли такъв?

# 647
Здравейте!Можете ли да ми помогнете-интересувам се от лазарен център в Плевен.Има ли такъв?
ЛазЕрна епилация в Плевен не знам да правят. Фотоепилация правят на доста места, конкретно мога да дам отзиви за два центъра, ако те интересува.

# 648
ЛазЕрна епилация в Плевен не знам да правят. Фотоепилация правят на доста места, конкретно мога да дам отзиви за два центъра, ако те интересува.

да ще съм ти благодарна

# 649
Момичета, здравейте! Бихте ли ми препоръчали алерголог или такава лаборатория (не съм на ти с тематиката), на няколко пъти правя някаква реакция, не зная към какво и искам да направя изследвания. Някой ако е минал по този път, ще съм благодарна, ако сподели.

# 650
Момичета, здравейте! Бихте ли ми препоръчали алерголог или такава лаборатория (не съм на ти с тематиката), на няколко пъти правя някаква реакция, не зная към какво и искам да направя изследвания. Някой ако е минал по този път, ще съм благодарна, ако сподели.
Трябва да си вземеш направление от личния лекар за алерголог.В ДКЦ-то на болницата има кабинет. Ето  тук има информация,дано е актуална http://www.dkcpleven.com/index.php?page=alergologichen307

# 651
Родена в понеделник, във Втора клинична база има клиника по Имунология и алергология. Ходят хора от цяла северна България там.
Вземи си направление от личния лекар и отиди.

# 652
Сега особено в тоя сезон алергиите се активират. Аня не ми беше правила алергична кашлица от години, обаче тая година доста и се възбуди ситуацията. Принципно каквото и да си прави човек първо опира до личния лекар.

За който се интересува от детско колело с помощни гуми, макар и втора ръка но неупотребявано, моя близка продава едно и то евтино. Във фейсбук съм пуснала линк към обявата.

Айс честито ви кръщене - да е жива и здрава Стела.

Ди_пи все още се намират лепящи се стикери за стена в Кауфланд и то по 1,50лв. Най-много обаче като разнообразие има в Баумакс, но и цените им са хубави. В Практикер пък продават плакати на разпродажба в различни размери, има и доста с детска тематика.

Майките дето имат ученици от 1 до 8-ми клас ако имат кураж да си пуснат децата на лагер агитирам ви да участвате в играта на проктър енд гембъл за спечелване на спортен лагер!- https://www.facebook.com/PG.Bulgaria/app_372094489493449

Стискам палци на всички седмо и дванадесетокласници утре - успешни матури! Стискайте и на нас!

# 653
Номадка,мерси за информацията за плакатите.Май по-добре ще бъде от стикери,когато й омръзнат на Мира ще мога да ги махна.
 Стиснати палци и късмет за утрешните матури  Flowers Four Leaf Clover

# 654
Посторен е на мястото на бившия чугунолеярен завод - намира се до колелото на Сторгозия срещу бензиностанция Шел.

newsm10  Благодаря!

# 655
  • Плевен
Момичета ,да ви попитам някоя от вас дали не продава детска сгъваемо легло.Другия месец ще си идваме с децата,а малкия барбарон няма легло .

# 656
  • Плевен
Здравейте!
Някой ползвал ли е услугите на тази фризьорка
http://grabo.bg/pleven/krasiva-kosa-podstrigvane-maska-ampula-i- … as-seshoar-0gr83h

Офертата е добра, ама все пак да не рискувам да стана  newsm77

# 657
  • Плевен
Този салон е до нас (гараж). Смениха се няколко фризцьорки там ... тази е от скоро ... дори беше залепила обява "отстъпка за пенсионери". Млада е, но не съм я посещавала. Ходя при конкуренцията срещу нея.

# 658
Здравейте!
Някой ползвал ли е услугите на тази фризьорка
http://grabo.bg/pleven/krasiva-kosa-podstrigvane-maska-ampula-i- … as-seshoar-0gr83h

Офертата е добра, ама все пак да не рискувам да стана  newsm77
Този салон мисля,че се намира до детски кът Пер ТЕ,ако не се лъжа  newsm78 и не съм ходила там

# 659
  • Плевен
Тц, пише ул. "Иван Вазов" ... намира се до у-ще "Иван Вазов".

Общи условия

Активация на акаунт