ПЛЕВЕН - 150

• 63 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен
И аз усетих земетресението. Събудих се ,защото ми се тресеше леглото. Около нас в квартала явно никой не е усетил, не светна нито един прозорец. Явно хората спят дълбоко.

# 676
Усети се, но не беше нещо сериозно. Събудихме се, почудихме се малко...мъжа ми каза - земетресение, аз само - аха....и си заспахме пак. )
Като знам какво земетресение сме преживели в Свищов като бях на 8-9г, това си беше нищо.
Но в София вероятно яко ги е разлюляло.

# 677
Само на мен ли ми се е сторило толкова силно  newsm78 Ние сме на 9-тия етаж, целия блок се люлееше, леглото се тресеше, а щорите на прозорците дрънчаха яко. От съседните блокове почнаха да светват един по един прозорците. Беше си доста страшничко.

# 678
При нас май само аз го усетих по дрънчащите врати на гардероба и кучетата,които се разлаяха.Обаче като гледах в сутрешния блок падналите комини и напуканите стени в епицентъра,страшничко е било  #Shocked  Както вика мъжа ми,тая година какво ли не се случи - арктически студове,наводнения,земетресения.Добре,че няма жертви  Praynig

# 679
  • София
Тук си беше страшничко, да кажа аз. Цяла нощ не съм спала, навън цяла нощ си стояха хората. Прозорците на всички съседни блокове светеха, все едно е 21ч вечерта. Имаше полицаи. После до сутринта се усещаха трусове.
Моите деца спаха непробудно Crazy, направо им се чудя. Не помръднаха. Ние с Ангел си будувахме до сутринта.
В на Мими училището има паднали саксии доста.
Честно казано сега като гледам новините още повече страх ме хваща.

# 680
И у нас доста силно ни тресе.Аз съм на 10 етаж  в 119 на дружба.Това е първия бял висок блок  точно на най-високата точка.Събудих се,малкия стана от другата стая.казах му да си ляга,легнах и аз.Мъжа ми каза,че от другите блокове са излезли навън.Не ми стана ясно защо,тъй като излизат и седят пред входовете.Ми той като се срути блока,дали съм в леглото или пред входа,все тая!
Не дай Боже!

# 681
Само на мен ли ми се е сторило толкова силно  newsm78 Ние сме на 9-тия етаж, целия блок се люлееше, леглото се тресеше, а щорите на прозорците дрънчаха яко. От съседните блокове почнаха да светват един по един прозорците. Беше си доста страшничко.

На мен също ми се стори страшно силно, събудихме се от дрънчене на витрини и прозорци, а леглото се люлееше, на 4 етаж сме. Аз доста се уплаших  Sad Ние станахме и се облякохме, мислехме да излезем, но в последствие се отказахме и легнахме на светло с дрехите, ако се наложи да сме готови за излизане...но вторичните не сме ги усетили, явно сме били заспали. Четох, че е имало 2 силни вторични и още около 19 леки....   Shocked

# 682
Аз пък взех че се прибрах преди малко. Не заради земетресението, де  Mr. Green Ще излъжа ако кажа, че не ми беше минала и тази мисъл, да паля колата и да си идвам, към 4.00 тази сутрин. Но имах неотложни задачи за днес,които все пак успях да свърша макар и неспала. Така и не успях да заспя до сутринта. То една глъчка навън, хора, деца, коли.....кой с кафе, кой с винце, идилия Laughing

Сега започвам да стягам багаж, защото тази нощ пък заминаваме да тестваме караваната. С двете деца ще сме  Laughing
Дано времето поне да е хубаво и да няма повече природни несгоди, че ще ми дойдат в повечко   Simple Smile Ще минем и през Перник за една пернишка наздравица  Mr. Green Пу-пу...

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 16:35 от Дикси

# 683
Изобщо не сме го усетили. Спали сме като пънове всички до един.

# 684
На "Сторгозия" също са го усетили. Трима човека ми казаха от различни райони на комплекса. При свекърва ми /тя е на 6-тия етаж/ било страшничко. Миналият път, когато имаше едно земетресение в Плевен някъде привечер беше, ние също не го усетихме /на "Сан Стефано" сме/, а те даже бяха излезли в колата. Синът ми беше при тях и като се обади да ни пита как сме след земетресението, аз си помислих, че нещо ни бъзика.

# 685
При нас се усети, а сме на първи етаж. Разбира се, беше си слабо, не като в София. Докато се чудех и преценявах колко е точно и къде е, почна да ми звъни сестра ми от София, че вече са се изнесли пред блока и да проверявам в нета за инфо.

# 686
Момичета можете ли да ми препоръчате ортопед в Плевен,който да ми прегледа бебнцето-сега сме на 1 месец.

# 687
Здравейте плевенчанки!Утре 24 май сме на гости в града ви.Ще има ли нещо организирано за празника,къде и в колко часа.Сдете на 6 години съм.Приемам всякакви предложения къде  и какво да посетим.Благодаря предварително.Може театър,кино...детски клуб...какво ще предложите?

# 688
И аз усетих земетресението и то добре. Crazy На 6 етаж сме в панел на Сторгозия. Събудих се през нощта от скърцането на мебелите и усетих, че леглото се люлее под мен. питах мъжа ми земетресение ли има или само ми се струва, че се люлеем и той каза, че и той го усеща. След няколко минути усетихме вторичния трус, но беше по-лек. Обаче бях толкова изморена от ъптуването през деня, че заспах моментално пак. Сутринта вече научих от ТВ и ФБ какво е ставало.

# 689
Здравейте, мацки и господин  Laughing
Искам да ви почерпя  /е, само виртуално/ - моята буйна глава днес навършва 16 години  Mr. Green

пожелавам и много късмет, да и е сладък живота и рядко да и се налага да обмисля пътища за отстъпление  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт