Брънч по български

• 32 280
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
  • Сф
Трябва ли предварителна резервация за Сезони?
Има тел.за резервации, но аз питах на съобщение в Хилтън, казаха "Заповядайте"; Тъй че нямах резервация.Не е задължителна.
Ако искате да сте сигурни, може би е по- добре да се направи такава.
Даун, че то си е неделен обяд на ресторант, нищо странно не виждам.Разбира се може и да се остане след 15ч на своб.консумация.

# 91
На мен ми е супер странно да прекарам неделята си в ядене и пиене. Даже не готвя в неделя. Не мога да трая този навик с голямото неделно ядене на местните, но гледам, че и на българите им харесва.

# 92
  • София - Рим и обратно
И мен ме обзема мирова скръб, когато трябва да седя сто часа на някаква маса, да се тъпча и да пия. После нищо не ми се прави, гадно ми е, натъпкана съм и ми е криво.

# 93
То като ол инклузив. Целта е да се натъпчеш колкото можеш.

# 94
  • Сф
Аз не се тъпча, нито видях някой от другите гости да се тъпчат ;Simple SmileХареса ми че има занимания за детето, нещо различно видя, фонтан от шоколад също.Иначе то и в мола да отидеш пак може да се натъпчеш на сръбската скара. Ние в неделя по принцип излизаме семейно.Приятелите ни обаче бяха заети, не можаха да дойдат.То в тоя студ няма много разнообразие. Да , има прилика с инклузив, затова е по- добре да е тематичен брънча.
Например за 8 март мисля правят, за 14 февруари или представят кухня на друга страна; Затова е интересно.

# 95
Аз не се тъпча, нито видях някой от другите гости да се тъпчат ;Simple SmileХареса ми че има занимания за детето, нещо различно видя, фонтан от шоколад също.

От сутринта да почнеш с месо и шоколад не е ли тъпчене? Сръбската скара в мола даже не мога да я коментирам. Аз хич ако няма какво да правя в неделя, дето се казва маникюра ще си оправя и ще отида на сауна, а не още малко токсини да натрупам. Всеки с вкуса си де, извинете, че спамя.

# 96
  • Сф
Е, на нас сутринта ни започва още по- рано.От 11 вече сме на тренировка...
Да попитам шеф Манчев още ли прави брънч в Кактус? Някой бил ли е скоро?

# 97
Е, на нас сутринта ни започва още по- рано.От 11 вече сме на тренировка...

След целия брънч тренирате?

# 98
  • София - Рим и обратно
Е, какъв брънч е, кажи си го проста закуска. Ако тренирате от 11, значи в 10 сте приключили с яденето...
А в студа най-хубаво ми е с кучето в гората преди обяд, двучасова разходка на бърз ход. У мола може да прескоча чак късния следобед, ама не за сръбска скара, а ако дават хубав филм.

# 99
  • Перник
Каква е цената в Сезони и от колко часа е?
Ако ми дадете линк към ректоранта и инфо, ще съм Ви благодарна.

# 100
Аз в неделя плуя. Нищо не правя. То си е почти библейско. Почивен ден. Припълзявам до хладилника, ако огладнея или отивам на кафе.

# 101
  • Сф
Каква е цената в Сезони и от колко часа е?
Ако ми дадете линк към ректоранта и инфо, ще съм Ви благодарна.

В страницата на хотел  Хилтън във фейсбук  има информация за следващия брънч на 4.02.
ценат а е 49 лв на човек, деца до 10 безплатно, ресторанта в Хилтън се казва Сезони ; от 12- 15 ч

# 102
50 кинта на човек не е ли малко много за яйца, малко сьомга и наденица с боб? Има ли меню? Сори, знам, че мога да гугълвам, ама ако ти е под ръка, предпочитам.
Елина, някак нормално е, повечето постове да са от София, все пак почти 2 милиона живеят там.

# 103
  • София
Немците имат нещо подобно, което превеждат като brunch  - Frühschoppen - тоест приятелско събиране в късната утрин на бира и мезета, често с жива музика. После бирата минава към Schnaps и може би затова рядко виждах деца, но жени - да. Немците си ги бива да се веселят под строй.

# 104
50 кинта на човек не е ли малко много за яйца, малко сьомга и наденица с боб? Има ли меню? Сори, знам, че мога да гугълвам, ама ако ти е под ръка, предпочитам.
Елина, някак нормално е, повечето постове да са от София, все пак почти 2 милиона живеят там.

За 50 кинта ще се наядеш като прасе и ще кажеш, че си бил в Хилтън. 

Общи условия

Активация на акаунт