SUPERNATURAL: Ruby

• 42 945
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • # супернатурална #
  Mr. Green Дейна да не отваря  Laughing

или

/ще ми се  Joy /

# 166
Олеле, на сандвича преброих до 8 Crazy и се трупясах.

# 167
Ааа, има' неблагоразумието Дейна да не послуша съвета на Галчето и отвори "сандвича". Wink Mr. Green Ми хубав е, само дето на конфигурацията й липсва нещо - "АЗ". Mr. Green hahaha

А в "Трио"- то вече повече ми харесват. Галче, Hug пожелавам ти, ако не наяве, то поне насън такова "трио". Усещането е невероятно задоволяващо, почти като да е "наистина".

# 168
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning
 hahaha

Прилича ми на кУтУрак, който чака да го почешеш по брадичката  Heart Eyes

# 169
Така, така! Чешeш, галиш и като направи жеста от първото гифче в подписа на Миуото, който явно е палаво-кексовия му такъв, работата е опечена, т.е. следва връщане на услугата или съвместното й завършване Flutter . За десерт - вафла-сандвич, ако следиш за линията си - две.
Една объркана статия за Сезон 7, има и спойлери - http://www.innsmouthfreepress.com/?p=16659.
Кратък анализ на сериала като цяло - http://www.buzzinetv.com/reviews/tv-review-supernatural-season-7-02222012.
И двете можеше да бъдат написани по-добре, но ви ги пускам, за да не съм се прецакала да ги изчета само аз Mr. Green .

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 01:34 от Impala

# 170
  • гр. София
Чаках, чаках, чаках някой да се включи, но никой не го направи. Значи е мой ред  Laughing

- Дегизировката е велико нещо, още повече когато подготовката е на ниво, на което слабостите на женския пол не личат. Освен това по изключение работя в екип, с друг ловец. Но кашата с левиатаните е наистина сериозна и няма да имам време и нерви да се крия и преструвам докато работим заедно.
- Заедно ли?
- Да, и не търпя възражения по този въпрос
.

Дийн протегна краката си напред, изпука раменете си и попита:
- Кой е другият ловец, с когото работиш?
- Ще разбереш скоро – отвърна Джейми и погледна часовника си. – Бих казала дори съвсем скоро.
След не повече от петнадесетина минути на вратата се позвъни. Младата жена отиде да отвори.
- Точен както винаги! – усмихна се тя на новодошлия.
Той пристъпи напред, притегли я към себе си, целуна я по устните и отвърна:
- Не мога да си представя да закъснея за среща с теб.
Тя тихичко се изкикоти.
- Натегач!
- Абсолютен! – измърмори той и я целуна отново.
След тези няколко секунди на разменени ласки двамата отново станаха напълно сериозни. Джейми въведе мъжа в стаята и го представи на Сам и Дийн.
- Това е Ричард. Ще работим заедно по случая с левиатаните.
Тримата мъже се здрависаха, а след това разговорът се завъртя около повода за срещата.
Продължително време обсъждаха и сравняваха различните писмени източници, в които се споменаваха левиатани, разглеждаха старинни гравюри и рисунки, прелистваха страници със записки. Джейми носеше ли носеше книги и ги трупаше върху масата. Библиотеката й будеше възхищение – едната стена на стаята беше покрита с лавици чак до тавана. За най-горната лавица беше монтирана релса, от която се спускаше тясна стълба. Книгите бяха хиляди. Тънки, дебели, стари, нови, с кожени подвързии, без подвързии, на всякакви езици и от всякакви периоди на издаване. Всеки страстен любител на книгите би си изгубил ума, ако можеше да види тази колекция.
- За последните четири седмици има три идентични смъртни случая – каза Джейми. – След като проучихме ситуацията около тях установихме, че става въпрос за левиатани. Затова се заехме да търсим информация за тези същества. Работата е там, че тя е доста противоречива. Различните източници казват различни неща. В библейската „Книга на Иова” левиатанът е наречен „цар над всички синове на гордостта”. Според юдейската традиция пък левиатан ще служи на праведните в Края на времето. Смята се, че първоначално Бог е създал мъжки и женски левиатан, но впоследствие е убил женския, за да не би поколението им да унищожи света. Тялото е запазил, за да бъде дадено за храна на праведните при идването на Месията. В „Книга на Енох” е казано.... – тя запрелиства страниците на една малка книжка с тъмнокафява подвързия, - ...ето го: „ще бъдат пуснати да се нахранят със злите люде две чудовища, едното мъжко, а другото женско; женското се нарича Левиатана; то обитава морските глъбини, и лежи върху изворите на водите. Мъжкото чудовище се казва Бехемот; то гърчи своите прешлени и затиска с търбуха си източниците на огньовете в една невидима пустиня”.
- Единственият общ елемент в различните източници – намеси се Ричард – е водата. Левиатанът се приема за водно създание. Тълкувателите на Библията пък като цяло са се обединили около позицията, че левиатан е крокодилоподобно чудовище. А ако можем да вярваме на Антоан Шандор Лавей, елементът на левиатан е водата, посоката му е запад.
- Какво следва да предприемем оттук нататък? – попита Сам.
- С Ричард смятаме, че сме установили кой е главният измежду левиатаните – обясни Джейми. - Трябва внимателно да наблюдаваме какво прави и с кого се среща. Междувременно ще трябва и да открием начин как да върнем тези гадини там, откъдето са дошли. Струва ми се, че водата като елемент е нещото, което ще ни свърши работа.

Дианка, не се притеснявай за Боби. Аз лично не бих го"убила" в никоя от моите части. Не мога да говоря от името на останалите, но предполагам, че те също не биха му навредили. Това е хубавото на нашите епизоди - не са свързани със сюжетната линия на сериала и можем да си пишем каквото ни харесва. Можем и на Луната да ги пратим на мисия, ако искаме.
И това ме навежда на една мисъл - дали Бичито като форумен гуру на Фотошопа може да спретне една картинка със скафандри на нашите момчета? Виждали сме ги с народни носии, с моряшки одежди, с какво ли не. Ако е съгласна мога да й пратя на лични една-две картинки, които да обработи.  Grinning

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 22:47 от Зимна роза

# 171
Гласувах за Дийн срещу Сам. На другото гласуване бая мислих и накрая чекнах Дийн, Алсид и Спайк.

# 172
Забавна и едновременно твърде вярна статия. Публикувам я цялата:

Supernatural Thursdays: How Supernatural has Ruined all Other TV Shows for Me

It’s no secret that I watch a lot of TV. I mean I write reviews for this website, by that admission alone you know that I spend more than a few hours a week sitting on my couch watching the boob tube.
But if you read this column then you also know that my favorite of all of those various shows is of course Supernatural. The problem with it being my favorite though, is the fact that no matter how much TV I watch, no matter how many comedies, dramas and sci fi shows I load on my DVR every week, I am constantly thinking of Supernatural while I watch them.
Supernatural is so much on my mind that I often do one of two things when watching other TV shows. I either compare whatever show it is to Supernatural, or I find myself thinking I’m watching SPN for a few seconds and wondering why things don’t happen the way they do in the Winchester world.

Basically this show has ruined all other TV for me, and here are a few reasons why:

I can’t respect a character who hasn’t died at least twice

Supernatural is hardly the first show to have main characters die and come back. But I’d lay bets that they must have some sort of record for how many times a character had died. I’m sure someone out there has an LJ page devoted to this, so I’ll abstain from trying to count it up, but I know it’s a lot.
So now when I watch other shows and a character is in mortal danger, I find myself shrugging it off. Sometimes I forget that not ALL television shows take place in a world where multiple people can die, go to Hell, be blown to bits and come back..well, maybe not smiling, but at least to tell the tale.

I don’t trust dead bodies

On any “normal” TV show, a dead body is usually pretty final. Someone is dead, then they’re story is over, except maybe in flashbacks. But because Supernatural has demons that can animate bodies that should be dead, ghosts that look like their own rotted corpses, and the occasional zombie; I feel myself not trusting dead bodies on other TV shows.
Not too long ago I was watching an episode of Hawaii Five-0 and found that I was waiting for the body in one scene to get up and start attacking one of the main characters. This is not normal, right?

I search all suspects on other shows for supernatural qualities

Some of my other favorite TV shows are procedural cop dramas. Say what you want about them, but I like the team camaraderie, the mystery and the action that are in most of them. Trouble is, when I watch them, I can’t help but to look for characters who have, shall we say, otherworldly qualities about them. I look for black eyes, an aversion to silver and iron, and to see if they balk when going out in bright sunlight.
I mean these are the types of things the guys search for a on a hurt, right? Why wouldn’t those aspects be useful in a hunt for a murderer?

I only love characters who drive muscle cars

I’ve mentioned it in other articles before, but for those who don’t know, Supernatural did not begin my love of classic cars. That began as a child. But what it did do, was give me a show that put a lot of attention on a classic car. Even though Baby is gone for the moment (*whimpers*), she’s still had an influence on how I watch other TV shows.
Now luckily, there are quite a few classic cars on TV, which is awesome. But there’s no doubt that if a main character drives a normal car, I have a hard time respecting them.

Бих допълнила, че манията се отразява и на личния живот (тук няма какво да ви обяснявам, познаваме се), както и на поведението: когато пътуваме, се оглеждам на десетнайсе за Уинчестър-подобни индивиди. Досега, за щастие, напразно.

# 173
Здравейте.

Импалка, интересни статии си пуснала, особено последната   bouquet

Ето едно интервю и от мен.From Missy Bender to Emma Winchester--Our exclusive interview with Alexia Fast
Ето го и преведено.С малки съкращения е.
http://twifun-bg.com/?p=181791

Нещо  забавно  Laughing

# 174
  • # супернатурална #
Гласувах за Дийн срещу Сам. На другото гласуване бая мислих и накрая чекнах Дийн, Алсид и Спайк.

Crossing Arms
Сега за наказание само ще гледаш и преглъщаш, без да пипаш  Naughty  Laughing

# 175
  • София
Импалке, няма как и аз да не се съглася с написаното. Точно така си е, даже гледам подозрително новите набелязани сериали сега, а пък в повечето от тях дори няма и намек за SPN, да не говорим пък, че разни неща ми се привиждат постоянно на улиците. Самовци навсякъде общо взето.  Laughing

Иначе гласувах за Сам на първото допитване, а на второто за Сам, Кастиел и Арагорн(не мога да си пропусна LOTR обсесията, колкото и да ми се искаше да сложа един глас и за Дийн. Embarassed).

# 176
Импалко, страхотна статия! На 100% важи и за мен. Просто не мога да гледам друг сериал и да не правя аналогия със СПН.

Бих допълнила, че манията се отразява и на личния живот (тук няма какво да ви обяснявам, познаваме се), както и на поведението: когато пътуваме, се оглеждам на десетнайсе за Уинчестър-подобни индивиди. Досега, за щастие, напразно.

Напразно... напразно... колко да е напразно! Аз например днес (Лили да ме слуша внимателно!) най-случайно и без грам да го търся попаднах на един индивид, който беше 99,8% копие на млад Джаред от годините му в "Момичетата Гилмор", когато се е именувал "Дийн". Simple Smile Ако телефона ми беше на сгодно, бих ви го щракнала, рискувайки момчето да ме помисли за някаква луда лелка. Wink Слизаше от автобуса (на спирката преди Тунела, Лили Mr. Green) и 1:1 приличаше на Джаред от тази снимка:

Не знам като попорасне още малко дали приликата ще се запази... да се надяваме, че не, щото да живееш в един град с копие на Джаред... си е странно.

# 177
Импалка, много готина статията.  Laughing

Галче, защо ме наказваш така? Аз за Дийн си гласувах, той ще даде да пипна  Wink

# 178
  • София
Тъкмо си мислех да кажа, че все повече започвам да харесвам Балтазар и Кастиел взе, че го уби. Нещо не ме израдва това, първият определено беше интересен и имаше потенциал за развитие. От друга страна пък, 6ти сезон определено завърши интересно за мен, само дето не съм сигурна дали харесвам Кас като Бог. Ще видя, де, той още нищо реално не е показал като такъв, когато почна 7ми сезон ще ми е по-ясна представата предполагам. Засега определено Кастиел-ангел ми допада повече.

Thinking

Айде и нещо за ефективно разбуждане...  Laughing

# 179
Добро утро Hug !

В 6.19 'Of Grave Importance ' ще участва
Скрит текст:
Billy Wickman. Прилича ми на левиатан Crazy .
Благодаря за ефективното разбуждане. Няма нищо по-хубаво от Сам и Дийн натюр за закуска Flutter .
Балтазар беше любопитен персонаж, но след "What's an Impala? Trust me, it's not important." съдбата му беше решена Laughing . Радва ме колко бързо напредваш с епизодите - съвсем малко ти е останало Peace .

Попаднах на песен, в която се споменава светлата ми личност: "You scream and you holler about my Chevy Impala". Ритъмът много ми допада, но не e моя стил. Започвам да обмислям коварен план как да се докопам до единствената свястна група в страната, пък после лесно ще успея да ги вдъхновя Whistling Wink за едно твърдо, кратко, апотеозно парче Joy .

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 13:02 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт