SUPERNATURAL: Ruby

• 42 949
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Това определено са гърдите на Елън, но дали са ръцете на Миша  newsm78 Мирка да каже /в папка с негови снимки я открих/
Да, неговите са, но не си спомням историята Rolling Eyes . Детенцето май се казваше Анаксимандър, милото то.

# 241
  • # супернатурална #
 Joy Joy
Ох, още по-смешно е, отколкото си го спомням. Да ме прощава, милото то  Laughing

# 242
Хлапенцето на Миша се казва Уест Анаксимандър (от което си личи колко са луди родителите, които са го кръщавали), но иначе е голям сладурчо.

Колкото до "Как се справяме без серийки", ами открили сме преговора. Wink По няколко пъти. Непрекъснато. Wink

# 243
  • София
Момичета, вие, като по-навътре в нещата, знаете ли дали Джаред има фейсбук, че попаднах на нещо и не знам какво да мисля. Има шанс да е фалшиво, ама...  Аз така си мислих и за туитъра, даже гледах един клип, където казва, че такъв няма, обаче в крайна сметка изникна някакъв, който уж се води негов, та да.

цък

# 244
Момичета, вие, като по-навътре в нещата, знаете ли дали Джаред има фейсбук, че попаднах на нещо и не знам какво да мисля. Има шанс да е фалшиво, ама...  Аз така си мислих и за туитъра, даже гледах един клип, където казва, че такъв няма, обаче в крайна сметка изникна някакъв, който уж се води негов, та да.

цък

До колкото е известно няма профил във Фейса, но има официален Туитър.

Shocked Shocked

# 245
Днес е втората годишнина от сватбата на семейство Падалеки!Нека все така да се обичат и може и сестричка на бъдещото им бебче да си направят

Ето и едно много хубаво клипче
http://www.youtube.com/watch?v=cbVbDXi0KgY

А за сина на Миша май са го кръстили на някакъв философ.Не съм сигурна, че точно на него са го кръстили, но има философ с това име
Ето малко инфо за него
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B … D0%B4%D1%8A%D1%80

# 246
Прекрасна сватба Heart Eyes , спомням си, че трогна дори оперираната ми откъм романтика душа. Нека още дълго да са щастливи заедно, да се уважават и обичат все така силно.
Прегледах си папката със снимки от тогава и се оказа, че са повече отколкото тези от собствената ми сватба Joy . Сред многото ми любими е тази, Миуо Flutter :

# 247
  • # супернатурална #
Сред многото ми любими е тази, Миуо Flutter :

Предполагам, няма нищо общо с фалическия символ в ръката му  Laughing

Ох, ми да са живи и здрави и да го прави поне толкова щастлив, колкото той нея. Наистина прекрасна сватба  Heart Eyes То да му се прииска на човек пак.

# 248
  • гр. София
Да са живи и здрави и много щастливи.
По повод сватбата им - тъкмо се бяха взели и с Апокалиптик сме на кафе. И аз изтърсих с треперещ гласец: "Ох, аз на тая сватба колко ревах".... и тя щеше да падне под масата от смях. Пък аз исках да кажа, че докато съм гледала снимките, нали...   Laughing

# 249
Tц, нищо общо с пурата, дебелината й и как я придържа между пръстите си. Още по нищо общо с фантазиите как я пъха между устните си и как дръпва, всмуквайки бузи навътре, после как издухва нагоре, оголвайки шия.
Бягай да палнеш една Joy .

Ох, ми да са живи и здрави и да го прави поне толкова щастлив, колкото той нея. Наистина прекрасна сватба  Heart Eyes То да му се прииска на човек пак.
Дамм... Трябва да проверя къде е разрешена полиандрията. Всъщност някаква комуна би била най-добрия вариант, а това го има в Щатите. Иии-хааа, кеф Joy !

# 250
  • # супернатурална #
Tц, нищо общо с пурата, дебелината й и как я придържа между пръстите си. Още по нищо общо с фантазиите как я пъха между устните си и как дръпва, всмуквайки бузи навътре, после как издухва нагоре, оголвайки шия.

...прекарва език по горната си устна, напипва полепналото парченце тютюн, изплюва го, забърсва ъгълчето на устата с длан и поглежда засрамено  Heart Eyes
Е сега вече съм готова. Да паля  Mr. Green

# 251
Ъъъъъх... Не съм запалила, но пуша, изпотих се, намокрих се ooooh! , а 16-ти март е тооолкова далече Confused .
И като заговорихме за действия с устни, език и зъби: http://nanoks.livejournal.com/151533.html Heart Eyes . Ела, Диййн, изяж ме Joy .

# 252
Импалка и Галка... не ви е срам...

трябва да ходя на събрание на входа след 5 минути...

сега извинете ама ... изпотена... не мога да ходя, че е студено във входа... ще настина

# 253
  • # супернатурална #
 Joy Joy Белс, гле'й да не зарадваш някой комшия.

hahaha

# 254
 Joy Ей така се умира от токов удар Joy .

Белс,
Срам ме е, да, но понеже си ми другарче ти предлагам три варианта.
Вариант No 1: Щателно, но почтено и морално издържано забърсване и попиване от този батко:

Вариант Nо 2: Също толкова щателно, но малко по-малко морално подсушаване от този батко:

и Вариант Nо 3: Завързвам... те... за... предния... ми... капак... и... карам... бързо... докато... изсъхнеш... После... те... гушвам... ииии... стоплям. Действието се рипетЕ до откат - твоя.

Общи условия

Активация на акаунт