SUPERNATURAL: Ruby

• 42 929
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • срещу двата комина :)))
и аз да се включа със снимки

# 346
Kлипче с тортата: http://www.twitvid.com/QZF1O Heart Eyes и самата торта
 - завиждам hahaha

И ти ли Kлиф(е) Joy ?

Photo ops:

Подаръкът от продуцентите за рождения ден на Дженсън:

Силно одобрявам Peace и с удоволствие бих споделила Mr. Green .

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 13:42 от Impala

# 347
Ето и клипчето от тортата, но от по-близо  Laughing
http://s368.photobucket.com/albums/oo128/keliosincantare/Jared%2 … rent=100_1091.mp4

Ето и гифчета от момента
http://its-jessk.tumblr.com/post/18770350065

SALUTE TO SUPERNATURAL Burbank Con Summary Post
http://spn-party.livejournal.com/5488.html

На най-неловкия момент се хилих поне 5 минути. hahaha hahaha hahaha

# 348
Jеnsen’s Q & A: http://fangasmthebook.wordpress.com/2012/03/05/jensen-ackles-in- … needs-a-vacation/

"The next question was about Crowley, one of our favorite characters. Mark Sheppard had cheekily noted that we couldn’t really be sure that Crowley was a demon, since we’ve never seen his eyes go black. Hmmm. A fan wanted to know what Jensen thought of that theory.
Jensen: (throwing up his hands in mock exasperation) Now why did he have to mess with things like that??! But then, demons’ eyes only go black when they show anger, and Crowley really doesn’t have to, so….
Fans (are pondering…)
Jensen: Then again, that would be a cool twist." - не мисля, че е спойлер, но е интересна идея Thinking

"Jensen: [...] And we could bring back Bobby, and Cas, and Rob and Richard, and all the guys – get the band back together!" - A, не, мерси съм

"Jensen also shared some of the upcoming gag reel content, which we’re really looking forward to. The scene where we get to hear some ‘Air Supply’ was short on the episode, but on the dvd it promises to be much – MUCH – longer." -  eat

Jensen: Worst experience [so far in life]? Devour. If you haven’t seen it – don’t! - На мен пък ми харесва Outta Joint Joy

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 20:30 от Impala

# 349
  • # супернатурална #
На ви още да четете
http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/archive-articles/33-c … 1USsyD2qdd.tumblr

Айде до утре  Hug

# 350
....
- Какво следва да предприемем оттук нататък? – попита Сам.
- С Ричард смятаме, че сме установили кой е главният измежду левиатаните – обясни Джейми. - Трябва внимателно да наблюдаваме какво прави и с кого се среща. Междувременно ще трябва и да открием начин как да върнем тези гадини там, откъдето са дошли. Струва ми се, че водата като елемент е нещото, което ще ни свърши работа.

Дикенсън стоеше на брега на езерото и гледаше към дълбоката му черна бездна. Ноща беше някак по тъмна от обичайното. Черните облаци скриваха луната и само от време на време позволяваха на някоя и друга звезда да се покаже. Здрача пръскаше тъмните си сенки навсякъде, но Дикенсън бе привикнал към него и с лекота виждаше през тъмнината.
Мразеше водата, макар, че тя бе като майка за него, той я мразеше. И въпреки това тя му действаше като магнит. Знаеше също така и колко пагубна може да бъде не само за него, но и за събратята му.
"Моте братя", помисли си той. Ненавиждаше това което е, а още повече това което правеше. Но повече го отвращаваше факта от неговата същност, гледайки "братята си". Само извратени, урудливи и без всякакви скрупули същества можеха да причиняват това което вършеха те. Нима той имаше съвест?!? Този въпрос винаги събуждаше чудовището в него. Той стисна силно челюсти и усети как зъбите започнаха да се чупят един по един.
Чу в далечината стъпки които се приближаваха. Пукотът на клоните под краката му трудно би го оставил незбелязан. Знаеше кой е, но не се обърна. След малко усети ръката на рамото си и плътния глас който тихо прошепна в ухото му, "Време е !!!". Пръстите стиснаха силно рамото му и след секунда стъпките отново се отдалечиха.
Когато отново остана сам, Дикенсън се приближи до водата, там където малките вълни образувани от лекия ветрец се блъскаха в камъните. Потопи върховете на обувките си от змийска кожа и след малко усети хладината на водата да си проправя път към краката му.
Обърна се рязко и тръгна към колата която го чакаше на хълма.
Отвори врата на лимузината и се плъзна вътре. Посрещна го тънка, елегантна ръка с изяшен маникюр в кърваво червено, чиято кожа бе осеяна с малки петна. Единствено те издаваха възраста. Държеше кристална чаша, със широко дъно, от която се носеше аромата на стар дъб.
- Не ме гледай така, а вземи чашата. Старите ми кокали все по трудно издържат дори и на леките тежести - дрезгавият глас на жената, подобаващо дразнеше ухото. Но това бе в следствие на буен живот, прилично подхранван с цигари и уиски и тук таме нещо по силно.
Дикенсън взе чашата и изпи на екс съдържанието. Затвори очи и се остави на парливия вкус да премине навътре в раваленото му тяло и
- Трябва да действаме бързо и без мнного шум. Надушили са следите ни и това ниакк не ми харесва! - гласът го извади от транса в който бе изпадна. Погледна към нея въпросително и се подсмихна накриво. Тръчинките, появили се на лицето му го накараха да изглежда като малко момче, а очите му с цвета на уискито което бе изпил преди малко, почнаха да потъмняват от ярост.
- За това трябваше да помислиш преди да дадеш Карт Бланш на онези безмозъчни, които наричаш "Свои деца". Сега Уинчестър са по следите ни заедно с онази мацка. Трябва да си глупак за да позволиш ....
- ДОСТАТЪЧНО !!! - викът разцепи мрака, а ехото му накара заспалите птици да избягат от скривалищата си.
- Не забравяй кой си и с кого говориш! Още една дума по адрес на децата ми и ще станеш тяхна храна. - гласът се бе снишил прекалено и Дикенсън трябваше да се напрегне за да я чуе.
- Може това да е и по добрият вариант.  - прошепна той.
- Ще го имам впредвид. - жената натисна един от многото бутони на малкото черно табло отстрани на прозореца и заговори тихо и студено.
- Карай към Уисконси и предупреди и другите, че идваме, ... да се подготвят.

Импалка, скоро ще ми пукнеш смешката с тези сънища. Направо ти "завиждам". Сам/ Джаред като командир  Heart Eyes ....
Благодаря ви за прекрасните снимки ...

и аз да се включа със снимки

...

без думи  Heart Eyes ... отивам да се трупясвам  smile3544. Как може да е толкова неустоим!?!?

и кажете ми, може ли някоя да намери една ЛОША поза ????
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 00:01 от bichito

# 351
Страхотно продължение, Бичи! толкова е мистериозно, че чак тръпки ме полазиха. сериозно. И двойно благодаря, защото се бях наканила да пиша продължение, а пък нищичко не ми хрумваше.

# 352
Виждам, че не сте я пуснали, затова аз ви пускам снимка с много бременната Джен:

Очевидно събитието ще е всеки момент, а аз я поздравявам за смелостта в толкова напреднала бременност да се появи на шумно място като конвенция на СПН. Wink

Жива и здрава да е иначе и да зарадва Джаред с едно сладко Падалече. Wink

Ето го и великия момент с "двойното прегръщане", където Джаред чул фенката да иска нещо друго: http://www.youtube.com/watch?v=UVigH_e2CRQ Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 00:37 от Dana_Scully

# 353
Ето го и великия момент с "двойното прегръщане", където Джаред чул фенката да иска нещо друго: http://www.youtube.com/watch?v=UVigH_e2CRQ Mr. Green Mr. Green

не го разбрах обаче... нещо недочувам.. явно е от ЕГН-то или може би след тази снимка съм си загубила сетивата....

# 354
  • гр. София
Ооооо, продължение на епизода! Най-сетне!
Би, нали знаеш колко те обичам!??  Hug

# 355
Здравейте, момичета Hug
Едва този уикенд ми остана време да изгледам последните 3 епизода #Crazy
Много ми липсвате и затова се присъединявам към вас в очакване на Падалечето Heart Eyes
Благодаря за снимките и инфото от конвенцията Hug

# 356
  • # супернатурална #
Стич, и ти липсваш, много  Hug
За да се навърташ по-често:

Би, продължението си го оставям за следобедното кафе  Party

# 357
Здравейте!

Огромни благодарности за всички снимки, клипчета и информация от кон-а!   bouquet Със сълзи се хилих на прегръщача Джаред. Какво му се ще на него, палавника.  hahaha За Дженсън просто нямам думи - РАЗКОШЕН!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Oще две клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=Pu3-oXRjT6Q - за белега
и едно страхотно Heart Eyes

'Get those sluts away from our boys!!!!'  Mr. Green

# 359
Наистина доста смело от Джен да отиде на кънвеншън.Вече броени дни остават.Дано всичко мине безпроблемно.

Малко спойлери за епизод 7.21 и промяна на името му.

Скрит текст:
Episode 7.21 which was previously called "In Case Of Emergency" seems to now be called "Reading Is Fundamental". Като прочетох как ще се казва епизода и веднага се сетих за четящия мокетен манип на Дженсън Joy

This episode will feature a character called K.Tran who will also appear in Episode 7.22 and 7.23.

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт