SUPERNATURAL: Ruby

• 43 368
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
OK, ние ще ти ги за/топлим Flutter :

# 421
Вижте каква снимка на сина си е туитнал Миша  hahaha От малък харесва сЮтЮените. Joy

Ето линк ако не се вижда снимката
http://twitpic.com/8qbm03

# 422
  • София
Белс, ако знаеш колко много те обичам!  Blush  Преди малко получих списанията и още подскачам щастливо и доволно наляво-надясно! НЕВЕРОЯТНА е статията! И снимките са прекрасни, и... и... нямам думи просто! Благодаря много, наистина!  Heart Eyes Мда, имам чувството, че каквото и да кажа няма да е достатъчно, тъй че просто ще млъкна и ще оставя да си говориш с него Whistling

# 423
Наминавам само да ви пожелая "Лека нощ" и сладки сънища, изпълнени с тези двама левенти:

# 424
  • София
Не знам тези дали са пускани, обаче пък са супер сладки Blush

*цъкабъл*

# 425
  • # супернатурална #
OK, ние ще ти ги за/топлим Flutter :

Айй, направо парят! Ще трябва да дух... охлаждам.

hahaha

# 426
# 427
ей тези в нета вече са луднали..

не знам дали заради бебето, което всеки момент може да се роди, но вече започнаха да пускат слухове и за Екълсови..

а снимката май е тази

на мен не ми се вижда никакъв бъмп.... а и освен това, ако беше вярно, защо я е оставил тя да бута тежката количка с целия багаж???

но ... кой знае....

Белс, ако знаеш колко много те обичам!  Blush  Преди малко получих списанията и още подскачам щастливо и доволно наляво-надясно! НЕВЕРОЯТНА е статията! И снимките са прекрасни, и... и... нямам думи просто! Благодаря много, наистина!  Heart Eyes Мда, имам чувството, че каквото и да кажа няма да е достатъчно, тъй че просто ще млъкна и ще оставя да си говориш с него Whistling

Много се радвам, че съм ти направила деня хубав.... Пак да кажа имам още десетина броя отделени от този с Джаред, ако някой иска да казва навреме - пращав ви ги по пощата... Simple Smile

# 428
  • # супернатурална #
защо я е оставил тя да бута тежката количка с целия багаж???

Защото са женени  Mr. Green  Иначе, снимката е много показателна за това, кой от колко багаж се нуждае  Laughing

Аз пък не мога да разбера, защо непрекъснато се пише за датата 12-ти като сигурна, ми то е Божа работа. Освен, ако не е планово  newsm78

Филмът на Джен изглежда интересен, ще се гледа  Peace

# 429
защо я е оставил тя да бута тежката количка с целия багаж???

Защото са женени  Mr. Green  Иначе, снимката е много показателна за това, кой от колко багаж се нуждае  Laughing

hahaha Joy Галче, хвърли ме в оркестъра от смях на този коментар! Да ти кажа, подозирам, че има някаква важна зависимост между женитбата и мъжкото кавалерство по отношение носене на багажи Mr. Green, ама тъй като засега не съм прекрачила границата, ще видим дали подозренията ми ще се окажат верни. 
Иначе за снимката, никакво бъмп не ми се вижда и на мен. Те пък отидоха хората на една ваканция и веднага ги "забремениха". Wink

# 430
В един форум следяха и обсъждаха колко пъти и колко често Данийл пътува до Ванкувър или Дженсън до LA, и бяха сериозно загрижени за мини Mr. Green мистър Екълс. Луди светулки доброволки Joy .

# 431
Импалко, правилно са се притеснили девойките от форума. Предполагам, че и доброволки има, които могат да облекчат страданията му... в известна степен. Mr. Green

И за да не ми е изцяло спамърски поста, ето и една задълбочена статия относно евентуалния сезон 8 на базата на изследване през годините кога са обявявали подновяванията на сезоните:
http://supernaturalwiki.tumblr.com/post/19114831474/season-eight

А като няма епизод, нека да се позабавляваме малко със старите. Вижте на каква страничка в ЮТюб попаднах - качени са изтрити сцени от различни епизоди на СПН:

Deleted scenes from Season 1 Hookman Не знаех, че щерката на отчето била чак такава палавница. А това със Сами и полицейската значка направо ме уби, но ми стана и ясно защо Дийн изрича великата реплика: "Your doble half-vanilla half-caf' latte is getting cold over here, Francis". hahaha

Вдясно можете да видите и останалите от другите сезони. Wink

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 17:11 от Dana_Scully

# 432
Това от статията за 8 сезон, просто ме трупяса (говоря за болднатата част)

Many factors are at play in the longevity of any TV series – ratings, critical response, programming decisions, contract and budget issues, personalities, the phases of the moon and luck.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 433
Diana, ако щеш се смей, но понякога и аз съм се чудила продуцентите на разните телевизии на какъв принцип избират кое шоу да продължи. За мен например сериал като Glee и Gossip Girl няма никакъв шанс след 2 сезон, а явно хорицата си продължават, докато сериал като СПН всяка година се чуди дали ще има и следващ сезон.

# 434
е, то бива бива добро отношение с фенките... но това вече е прекалено.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green не се усмихвам... а позененях от яд

Общи условия

Активация на акаунт