Британците, британците! - тема 47

• 17 717
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • срещу двата комина :)))
Хубаво, аз бях грубата, доволна?
Джой, недей се сърди кат ощипана мома  Peace всеки път като се спомене твоя и ставаш като харпия, нали тука уж всички се забавляваме  Wink

# 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мури, ако бях такава харпия, надали щях да си мълча кажи речи всеки път, като го оплювате.

# 407
  • Ænima/Albuquerque
Хубаво, аз бях грубата, доволна? Ти по отношение на същия беше изключително любезна...

Дет' се вика "К'вото почукало, такова се обадило".

Мури, ако бях такава харпия, надали щях да си мълча кажи речи всеки път, като го оплювате.

И сериозно, женени ли сте, че ти дреме?

# 408
Не знам защо си мислиш, че ми дреме повече отколкото на тебе, която лично си била абсолютно същата, като съм се осмелявала да кажа нещо за драгоценната ти Пенелопе. Вие с нея женени ли сте?
Приключи ли или трябв ада си посипя ритуално главата с пепел?

# 409
Екзофталмовия цъкльо  newsm68

smile3532 Ще мра! Ще мра!

Джото, все ни втълпяваш, че Силиън е пример за висока класа и изтънченост. Ами не всички мислим така, а пък излизаме простачки, щото не го смятаме за класен и изтънчен.  Hug Надявам се да поясних що ти скочиха. На мен пък вчера ми скочиха за Юън две съформуки, чиито имена няма да споменавам, но аз мъжки удържах!  hahaha

ПП Аре млъкнете да публикувам! ппппппът!

# 410
  • срещу двата комина :)))
Джо, стига бе  Joy кво ти пука пък тогава за наш'то мнение, и  дай малко по-ларж

# 411
  • Ænima/Albuquerque
Не знам защо си мислиш, че ми дреме повече отколкото на тебе, която лично си била абсолютно същата, като съм се осмелявала да кажа нещо за драгоценната ти Пенелопе. Вие с нея женени ли сте?

Май наистина не се усещаш, че винаги когато ти не харесваш някого си изключително груба в изказа си!
Да показвам ли?

Приключи ли или трябв ада си посипя ритуално главата с пепел?

Тепърва започвам.

# 412
Всъщност усещам се, категорична съм и го знам. Но ти дали се усещаш, че си поне толкова категорична като мен? Или другите ги виждаме, а себе си- не?

Пуци, не ми пука като кажете нещо, ама се дразня да се повторва и потретва, и подесетва, както някои тук обичат Rolling Eyes. И не смятам, че който не го харесва, е прост, но пък ми писна да ме сочите с пръстче как нямам вкус, понеже аз го харесвам. Сега изясни ли се пък моята позиция?

# 413
  • Ænima/Albuquerque
А, е... щом се усещаш, начи имаме напредък.

А дали аз се усещам? Че даже и предупреждавам!

# 414
Не знам доколко имаме напредък, всъщност тъпчем на едно място- аз съм ти постоянен дразнител и не пропускаш да го покажеш. Всъщност вече трябва да свикна, и да спра да обръщам внимание Rolling Eyes.

# 415
Ба, Джо, аз никога не съм казвала нещо за вкус, не помня някой друг да го е правил. И на мен са ми "намеквали" разни работи заради Роб, ама кво пък. Дреме ми.  Mr. Green

Отдавна не съм се сърдила на Злата, Злате, да взема да ти се поразсърдя със задна дата, че да ме зарадваш с нещо, а?  newsm03

# 416
  • Ænima/Albuquerque
... аз съм ти постоянен дразнител и не пропускаш да го покажеш.

Питала ли си се защо е така?

# 417
Всъщност не, и не ми пука. Писна ми да се опитвам да бъда любезна с теб, да не те дразня, и ти пак да ме обиждаш за кеф.

# 418
Антиспам

3 поколения британска класа  Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 16:06 от Boomer

# 419
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност не, и не ми пука.

Да де, ама то не важи само за мен, щото ми пука още по-малко, но вероятно имаш и околни хора, та няма да е лошо да се запиташ.

Общи условия

Активация на акаунт