Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
-
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
-
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
-
Какво мога да направя, за да помогна на детето си да преодолее нежеланието си да яде?
-
Кога е подходящо да въведете глутен в диетата на детето си?
Мир!!!
Скоро варих и пробвах кюфтета да направя, имаше рецепта на опаковката. Ми хвърлих ги.
Затова се редуват. Аз сега си хапнах едно пюре манго и банан - ми то като кремче, супер беше. 
Трябва да огледам, че и ние само на ориз сме засега, елдата я пенсионирах. А, сетих се - просо има на Сънвал и царевична евентуално ако има на някой производител. Лимец и спелта има също, но те вече са глутенови.

Моя обича да споменава как в училище е бил първи във всичко,спорт,науки...аз пък не забравям да му припомня,че важното е какво си СЕГА ,а не преди десетилетия
Не щя госпожицата да си яде кашата следобед, сукна колкото да се каже, че е сукнала, имам чувството, че по цял ден чинии мия, зла съм и това е. Дано да ми мине до утре, че се мразя такава. Извинете за мрънкането, вие поне си имате основания за оплакване.
Лоша си!!!
Не съм. Аз днес от всичко избеснявам, от всичкичко! И ми се затвърждава мнението, че това дете е обратно! Вместо да се учи първи да се изправя сама, тя се учи да кляка от изправено положение, вместо първо да се научи да ака в гърнето, както е по-лесно, тя пишка в гърнето, но ака в пелените. Казва 'р', ама не пълзи, а кажи ми! И не, това не е скрита фукня, дразня се!