Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
Мел,аз не бях пробвала много дълго,защото все не ми стигаше куража.Като я видех какви позиви за драйфане имаше и ми се изпаряваше желанието.Изведнъж стана.А иначе ръфа ли разни неща кат му дадеш?И при мен го има това с потопа,ако вдигам по-тежко или се напрегна повечко.Голямо бутане падна вчера в тия ледове с количката. ooooh! Ние ходихме на консултация без уговорка,защото си мислех,че лекарката е на работа,но уви.Сега в сряда ще ходим. Crazy
Язък за бъхтенето през снега. Wink
Кус куса не го хареса много. Rolling Eyes За сметка на това,когато седнах да закусвам с кисело мляко,ме гледаше с един влажен поглед и аз й дадох.Като започна да си отваря тая уста,леле... #Crazy
Изяде половин бурканче.То е домашно подквасено и щом й харесва,ще направя днес още 2 буркана. Simple Smile

# 331
Здравейте,
Пупи,мерси за кафето Simple SmileБраво на Лора,че се справя с парченцата.И аз давам не пасирана храна,яде овесени ядки,парченца банан,хляб,накълцано месо,когато аз й правя пюре и така.Справя се момичето.

Мели,и аз съм с кафето пред компютъра WinkДаваш ли на Митко да си гризе банан или ябълка?Чувала съм че някои деца сами си гризкат,но като е в пюре се мръщят.Той така ли е,или всичко не пасирано отказва?

Девил,Маябраво на момчетата за мерките Simple Smile

# 332
Еха, Пупи, страхотно за киселото мляко! Ако знаеш как чакам да порасне, че да ѝ дам. Много обичам кисело мляко.  Blush За жалост до домашно подквасено няма да се докопам скоро.  Confused

# 333
Добро утро!
Днес и аз направих пюре на Габи от ябълка и круша и само го намачках с вилицата да видим дали ще се яде.Някой от вас правил ли е домашни бисквитки за детето,аз намерих една рецепта и се чудя дали да не е пробвам за въвеждането на пщеницата. newsm78
Надявам се днес и ние да се разходим поне за малко,че вчера не излязохме. Sad

# 334
  • София
Нищо не иска, момичетаааа.... Като му дам нещо да го гризе (храна имам предвид - ябълка, солета, сухар, бисквита...), го прави всичко друго, но не и да си го пъхне в устата - мачка го, рони го, хвърля го... А иначе дистанционните, телефоните и т.н. веднага са в устата и усилено ги дъвче... Егаси и детето, направо избеснявам ви казвам, няма такова муле проклето  newsm61 Ще продължавам с опитите, пък дано някой прекрасен ден се сети, че храната се дъвче!!!
Пупи, щом харесва киселото мляко, това е страхотно, да знаеш колко разнообразие е това в храната! Да й е сладко!  Heart Eyes
Тони, аз не съм правила бисквити, направо купувам от магазина бисквити "Закуска". А пшеницата я въведох или с попарата (сухарите), или с каша, не помня вече

# 335
  • София
Мели разходка? Flutter

Привет на всички   bouquet и хубав ден от нас Simple Smile

# 336
Добро утро  Hug Hug
Владис вече е добре,снощи си спинка цяла нощ.Вече няма Т и е весела  newsm44 newsm44
Пупи благодаря за кафето  Hug
Ох за количките  ooooh! ooooh! ние ще взимаме нова,че тази където я имаме е ужас.Не е удобна за лятна и ще вземем само лятна количка
Владис тези дни нямаше много апатит,но нормално с това гърло.Дано днес си папка повече
Аз се чудя дали днес да я изкарам навън за малко?Вие как мислите?
Лек ден  Hug Hug

# 337
  • София

С удоволствие, ама... ще се самоцитирам:

Аз днес няма да излизам  Crossing Arms Не искам пак вчерашното приключение. А да не ви описвам вчера като се прибрахме от разходка, понеже съм с гости от Червен бряг, какъв потоп беше настъпил от усилията ми да тикам, бутам, вдигам и т.н. количката... Чак се постреснах.
Стопи ли се кишата - идвааааам!!!  smile3540

# 338
  • Sunshine state
Клавде,не мисля,че е добра идея,ако е болна.Слънцето малко лъже,не е толкова топло.Нека оздравее напълно и тогава. Peace
Мел,и ние не гризкаме много,само банани и парчета плод.Бисквити,сухари и тем подобни се трошат или олигавват,а после се мажат по дрехите. Laughing А какво мога да й приготвям с това кисело мляко?Аз освен натурално,не виждам какво друго да го правя? newsm78 Давай идеи.
Магнет,хубав ден и на теб,а може би на вас,ако излизате с мели. Heart Eyes
Тони,много добра идея ми се виждат домашните бисквитки.След като имаш желание,защо не?Аз съм пробвала обикновени бисквити "Закуска" да й давам да си гризка,а и с мляко на каша,но не ги харесва.Сладкото нещо не й допада..  Rolling Eyes
Пуц,на мен ми носят рядко домашно кисело мляко и като ми донесат,веднага подквасвам,за да имам закваска за по-дълго време.Един вид да я поддържам,че преди с купешко заквасвах и не става толкова гъсто.Веднъж вземеш ли домашно кисело мляко-поддържай закваската и ще имате редовно. Simple Smile
Палома,със сирене и масълце ли приготвяш овесените ядки?Не съм сигурна,че Лора ще ги хареса. Confused Аз не ги обичам,много са ми безвкусни,и сигурно заради това така смятам. Blush Ти какви взимаш?

Днес за обяд отново правя една голяма измишльотина-зелен фасул,картоф,морков и лук. Crazy
Дано го яде. Сега се забавляват с баща си-той я покрива с един чаршаф,тя се отвива и се смее. Mr. Green Аз влизам да се къпя.   bouquet

# 339
  • София
А какво мога да й приготвям с това кисело мляко?Аз освен натурално,не виждам какво друго да го правя?

Можеш с бисквити и малко захар на каша (аз предимно така давам на Митко), с хляб и захар на попара, с плодово пюре и/или настърган плод като плодово мляко, на айран... Друго на първо четене не се сещам

# 340
Ама не става с купешко прясно мляко.  Confused

# 341
Да и аз не смея да я изкарам навън,все пак в четвъртък сме на преглед и ако вече е здрава,ще я изкарвам  Laughing
Благодаря Пупи  Hug

# 342
  • София

Кое?  newsm78

# 343
Пупи,взимам фини овесени ядни,накисвам ги в гореща вода за 15 мин.,прибавям  1 лъжица АМ и плод/плодово пюре.Може и с масло и сирене,може и към супа вместо сухар.Аз обичам овесени ядки с мляко,не са ми безвкусни.

# 344

Кое?  newsm78

Правенето на кисело.  Laughing

Ще го набия това дете - вместо да обядва, се бихме с лъжицата, пюре хвърча навсякъде, само половината изяде. Пикла.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт