Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
И за други чужбини съм го чувала това, Дарка, да. Тук малко се престарават, като че ли. Но нищо, това да им е кусурът. Аз от нашата съм доволна, досега лекарства не е изписвала, освен витамин С, калций и едни хомеопатични соли, които не приемам за медикаменти. А, и Малтофера. А ме бяха наплашили тук във форума, че е привърженик на антибиотиците и ги дава за щяло и нещяло. Явно жената се развива, което за мен е чудесно.

# 316
  • София
Пуцана, браво за хемоглобина, ама дай стойности...  Praynig
Аз имах глупостта да отидем на разходка  ooooh! Е няма такава киша, няма такова велико бутане и тикане на количката!!! Нито един тротоар не беше изчистен, нито една алея в градинката... Димитър само напира да ходи в преспите, съответно се спъва и се бухва в снега и надава вой. Нали не е свикнал и се чуди сега що е то сняг  newsm78 Изнервих се, изпотих се като прасюга, и се прибрах, червена като домат от зор.  Twisted Evil Чак краката ми трепереха от усилието да тикам количката

# 317
  • Berlin
Е, затова не сме излизали от сума време - няма откъде да се мине с количката. Tired А вчера беше супер време, днес май пак е така.
За протокола - Павката запек проима след захранването, и то след моркова и също защото не пие достатъчно вода.

# 318
Мели, не каза стойности, щото не ѝ било пред очите изследването. не настоях, за кво са ми.  Laughing

Много е тъпо това непроходимостта, много!  Close

# 319
Хей, хей!кг.кг
Ние бяхме до Надежда, пописах малко, прибрахме се. Мъжо заспа, аз държа бебока и така. Снощи се държа добре и като почна едно хленчене - два часа. Не заспа с мъжа ми, викаше мама и накрая като отидох, седеше на леглото и плачеше. Така на два пъти и накрая към полунощ заспахме заедно. До 4 не се събуди, после още 3 пъти се будеше и в 6.30 пак на крака, събуди ни с баща му. Днес го хапят калинките и само скача, пипа, мрънка, лапа, лиги - море.
Владис  Hug
На бебетата с гърнета - много цунки.
Направих резервация за моренце, супер промоция хванах. Утре ще платя, татко ще ми даде пари и ще върна после като дойдат майчинските. Мъжо ще види море за пръв път в живота си.
На всичкото отгоре ми дойдоха гости от Червен бряг...
Ааа, бехме на консултация, супер ни е бебето - 9кг, 70см, здрав, прав. Каза да продължавам така със захранването, да не замествам друго хранене засега, защото все още добре наддавал предимно на кърма. Пъпчиците по бузките не били от яйцето, а от студа. От вчера мажа с мазилото и вече минават. Каза да спра Д3, може от време на време по 1 капка, защото фонтанелата му била напълно затворена, а обикновено чак към 1г се затваряла. Та можело да се калцират костите, което води до проблеми с бъбреците, червата, артрити и т.н. Посъветва ме да го спря.

# 320
  • София
Мелиииииииии и ние бяхме в градинката днес...там..света троица...вярно трудно се буташе количката,но беше чудесно, и аз и бебе доволни!

# 321
  • София
Браво!  Hug Ние бяхме в нашата градинка - Боримечката... И хич не ми беше чудесно... И аз, и бебе - НЕдоволни!  Mr. Green Като се стопи отвратителния сняг, ще дойда да ви налазя и вашата градинка!  Peace

# 322
Майче браво на момчето
Магнет , Мели радвам се че сте излязли на чист въздух  Hug Hug Hug

# 323
  • UK
Ей, като слушам добре че не излязох. При нас също ще е много зор с количката, но пък времето беше разкошно. Аз си сглобих летният кош и малката ще се побърка като излезем с него. Тя нали откакто се очовечи се затворихме в къщи, и сега гледа света с широко отворени очи.
Майче голям мъж гледаш ти- 9кг. Браво!
Аз за лекари не искам да говоря. След като два пъти ни изписаха за пъпчици кортекостероиден крем, добре че отидох на дерматолог и тя ми каза в никакъв случай да не мажа, че са си обикновенни пъпчици.

# 324
  • София
И ние с летен кош,малкия дремна после гък не каза,само зяпаше видимо доволен Simple Smile Според мен си заслужава усилието, пред нас също е ад,ледове яки,коловози,но се минава,времето беше много яко и добре че не пропуснахме този ден,надявам се утре пак да става за разходка Simple Smile На нас последното ни излизане беше за ваксина и консултация края на м.януари...човека има нужда от въздух,аз също,че меко казано ме хвана щръклицата в нас.

Клавде,дано бързо оправите гърлото на малката.

# 325
Добър вечер - днес май навсякъде е било хубаво времето, вчера също.
Днес непланувано ходихме на консултация - човека вече е 8кг.  newsm44 и 73 см. На мама златото.
Нооо е много кисел напоследък и педи каза зъбите го мъчат, кога ще излязат не е ясно. Повозихме го с колата и като заспа не усети кога сме го прибрали вкъщи - спа още 40мин така. Това не е било скоро - почти 2 часа сън през деня.
Ходих да търся стол за колата да видя читава марка на живо ама нъц, тука нема налични - всичко по каталог.
И аз искааааам разходка, ама терена е много пресечен.
За който има успех с гърнето бравоооо. При нас има успех с "напикай мама обилно". Първо малкия ме напика докато го нося към ваната за къпане, после се напика след къпане и мъжо вика идвай в банята няма пак корито да пълня и така изплакна детето и мене заедно с дрехите  smile3515
Пупи да питам НАН 2 има ли мерителна лъжичка в кутията, че като гледах в магазина е по-ниска от другата кутия на 1-цата, дето е отбелязано, че е с мерителна лъжичка. И да пак имам дилема да сменя ли млякто, че нещо количествата спадат вместо да се увеличават. Та си викам дали да опитам НАН 2, с 1-цата не е имало проблем с запек.
Владис бързо да се оправя  smile3518

# 326
  • Sunshine state
Ехооо,появих се!  Hug
Свърши гостито на сестра ми.Изкарахме си супер.Тя се занимаваше много с малката,а вечер хапване,пийване и сладки приказки. Heart Eyes В съботата излизахме с едни приятели,а систър гледаше малката.Гледаше е силно казано,понеже от 8,когато излязохме,се събуди чак в 1ч.,след като се бяхме прибрали,но следващата нощ спа до нея. Sunglasses Златна сестра си имам!Научи я да дава ескимоска целувка и сега Пупуто иска постоянно да го прави и само се накланя напред,когато я хванеш. Laughing
Като го прави й вика "пупи-пупи-пупи".Само да го чуе и навирва нослето. Mr. Green Голям смях.
Девил,имат мерителни лъжички и дори имат ръбче,както на НАН 1,където можеш да заравниш лъжичката. Peace Млякото е хубаво,сменяй спокойно.След 6-тия месец не е проблем да се сменя млякото,както е в по-ранните месеци.
Владис да се оправя бързо!  Hug
Пуц,браво за резултатите.  bouquet
Като споменахте за количка-НАШАТА СЕ СЧУПИ!!!!  Close  #Cussing out  #2gunfire
Не може да се застопори в изправено положение подложката на гърба,която се изправя и седи само паднала. ooooh! Мъжът ми ще я погледне тези дни.Днес не успя,понеже бързаше за работа.
Ох,само това ми липсваше.Ние ще купуваме лятна,но дано тази се оправи,че ... Praynig
Аз отлитам!Утре ще ви чета наред. Heart Eyes

# 327
  • Sunshine state

Добро утро.
Ние спахме добре-стана само в 4 и 30ч. за мляко.После се събуди в 8ч.Напоследък цепи минутата и става винаги по това време. Simple Smile В момента й варя кус кус за закуска.Вчера забравих да ви се похваля за най-важното-прояде непасирана храна!!!Дадох й зеленчуково пюре,което бях намачкала само и имаше доста едри парчета-изобщо не отрази това и си го хапваше много добре. Grinning Вече 2-3 пъти й давам и си го яде.Камък ми падна от сърцето. Heart Eyes
Отивам да пия кафе.  bouquet

# 328
  • София
Добро утро и от мен!
Аз пък си пия кафето пред компютъра  Flutter А ситното отзад ми тегли стола и мрънка. Даже току-що от зор да ме изтегли, се пльосна в цял ръст, обръщам се, а той се разперил на пода на звезда...  ooooh! Тая нощ спахме. С две-три пробуждания... Не се оплаквам.
Пупи, радвам се, че си доволна от гостито! То не съм се и съмнявала, че ще си изкарате хубаво! Мерси за кафето   bouquet Браво на Лора за храната! А на мен още си ми седи камъка на сърцето... През ден опитвам да му давам на Митко по-едра храна, резултата е един и същ...  Cry Ужас направо, много ми е грижа това.
Девил, пораснало момчето! Браво на вас, добри мерки и теглилки съобщаваш. А защо непредвидена консултация?
Аз днес няма да излизам  Crossing Arms Не искам пак вчерашното приключение. А да не ви описвам вчера като се прибрахме от разходка, понеже съм с гости от Червен бряг, какъв потоп беше настъпил от усилията ми да тикам, бутам, вдигам и т.н. количката... Чак се постреснах.

# 329
Добро утро!

Браво на Лора за едрата храна, само така!

Мели, като те слушам и на мен ми става мъчно. Все пак в някакъв момент ще му се наложи да прояде и по-едра храна, нали? Капризник той.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт