Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Sunshine state
Нашият режим явно е някакъв СС-овски..Цепя секундата на 2-храня на 4 часа,ако яде,яде,ако не,вдигам всичко и чакам следващите 4 часа. Laughing А,и забравих да допълня,че повече от 30мин. не я храним.Това вече си е лиготня и прекратяваме заниманията.Явно схваща за какво иде реч,защото до сега не ми е огладнявала преди въпросните 4 часа.

Хайде и по едно мохито за бебчето на моята приятелка.4500,50см. Simple Smile

# 481
  • Berlin
Честито на приятелката ти! Simple Smile
Павката за 5-10 минути опатква всичко. Тия часове, дето съм ги писала са ми началните, не, че през това време ядем. Simple Smile)) Изяжда си всичко, досега не съм имала случай да не изяде манджата или млякото, само се цупи, ако не му хареса, ама отваря устата за още иначе. Laughing

# 482
  • София

Малииии.... Ма много тежичко това бебче! Да й е живо и здраво! Момченце ли е или девойка?

Ние с дребоса цял ден почти скиториме навън, преди малко се прибрахме и той заспа.
Ще ви прочета назад  Peace

# 483
Pupitka да е живо и здраве детето на твоята приятелка! Simple Smile
Мамма на Ани зачервяването мина,но аз се застраховах с капки Фенистил-дадох 4 капки.
Нашият режим в момента е следния:
7-8 мляко- между 140-200 мл.кърма
10,30-11-каша 150 мл.мляко+3 суп.лъж.сухо вещество+плодово пюре 50-70 гр./не винаги се изяжда/
14,30-15-зеленчуково пюре+жълтък/месно пюре 170-190 гр.
18,30-19-мляко
22-22,30-мляко
Преди кашата беше в 18,30-19 часа.
Носенето на ръце е през деня,преди беше и вечер.
Исках да ви питам какви гърнета сте взели,че мисля утре да отида до Вис Виталис да взема и аз.

# 484
  • Sunshine state
Благодаря за поздравите.Момиченце е,секцио.Доста голямо бебче,наистина.Утре ще ида да я видя.Нещо били разредили посещенията в болницата/и аз раждах в нея,де/,защото имало грип.
Тони,гърнето ни е най-обикновено на Бертони.Ето го:
Взехме го от Хиполенд,но ги има и в Карфур същите.За Вис Виталис не знам,скоро не сме ходили.
Радвам се,че зачервяването е минало. Hug
абс,и ние сме по бързата процедура с яденето.Ако я видя,че се замотава и се лигави,ядене няма.То иначе става голяма мъка,а така е лесно.Дете умряло от глад по собствено желание,още не съм видяла. Laughing

# 485

Ако някое ядене не е желаното от мен количество - сори другия път да яде повече.

Също. Да е яла.  Crossing Arms И както казва Пупи, максимум половин час. В началото откарвах по цял час в увещания и натискане, но сега вече не минава номера, че се учи да яде.  Twisted Evil Откакто започнах да ѝ давам по-едри парченца не си изяжда всичко, гледам да хапне поне 150 гр., оттам нататък ако ще. Чакам следващото ядене. Тия дни пак започна да се буди към 4-5-6, което ме устройва, тъкмо намествам попарата/кашата за закуска.  Laughing

ПП Девил, много е сладък Дидко.  Grinning И с един чорап, колко познато!

Пупи, при нас остават петна от пюретата, да. Мисля да ги напръскам следващия път с Мелио, пише, че става и за дрехи, и за обувки, за всичко. И то не за друго, а защото дрешките ще ги давам на приятели, които чакат бебе. Иначе вкъщи Кица седи с "работни" дрехи, по-засуканите са за навън.

# 486
  • UK
да е живо и здраво бебчето. Доста едричко. Аз не разбрах момче или момиче.

Това гърне взех аз от Виса. Пише 18+ , но на Ани и е удобно заради гръбчето, но пък крачетата не и стигат ди пода. Високо е и все едно сяда в трон.

# 487
И нашето е същото, но жълто. Много е удобно. Седи, клати си краката и се хили.  Laughing

# 488
  • Sunshine state
Ох,с репликата за трона,направо ме разсмяхте. hahaha Мама на Ани,момиченце е едричкото бебе.
Пуц,и при нас е така с едрите парчета-не си изяжда всичко.Не знам на какво се дължи.Иначе хапва с охота,но не като преди цялото,а все оставя.Забелязала съм,че като я насилвах да яде,положението ставаше по-зле-тя не яде,аз се изнервям и става голямо мазало.Много лоша шега ми изигра това 'айде да пробваме след малко',защото 'след малко'-то се превръщаше в едночасов,а понякога дори и повече маратон.Сега при отказ да се храни,директно хвърлям и се яде на следващото хранене.Не ми е гузно или притеснено,както преди.С всеки път ставаше по-лесно. Laughing То пък сякаш говоря за някаква зависимост.. Joy
Аз днес съм на бяло винце,за това ви казвам лека вечер. Hug

# 489
  • Cyprus, Пловдив
Пупи,честито на приятелката ти,че то отгледано бебе си е родила  Grinning
За гърнето-и нашето е най-обикновено и точно щях да ви се оплаквам,че не иска изобщо да го види и днес-чудо-седна по голо дупе,но накрая мисията не беше изпълнена  Wink Поне му хванах цаката и утре ще пробвам пак.
Тони,а ти цедиш и даваш ли?Добре,че е отминал обрива  Hug
Иве,хич не нося на ръце,който има мерак да дундурка 10 килограмово бебе-да заповяда,баща му го държи в ръце,но при мен знае,че не минава номера  Naughty
Девил,много сладък Дидко,точно и аз щях да пиша,че и ние сме все с по един пантоф или една обувка  Laughing
За яденето-5-10 мин са му достатъчни,ако се шлеви-прекратявам-да е ял  Mr. Green
Одеве бяхме на плажа-на разходка и му топнах ръчичката във водата,много любопитно гледаше и започна да се облизва  Laughing

# 490
  • София

Бая човече,то отгледано Heart Eyes да й е живо и здраво!

За кашите бъбрите чета, сега малкия е на млечни Хумана,много са вкусни Simple Smile Имам 3 вида и ги менкам .
Мамма на Ани Същото гърне взех и аз,но жълто,а краката му стигат земята..но засега не го иска,плаче като го сложа без памперс...
Неговия график вече е:
6.00 АМ 130мл
9:00 попара с 2, 2 и 1/2 сухара,сирене и масло

13:00 пюре-зеленчук или месно,ако е зеленчук давам и жълтък
17.00 млечна каша 180гр
21:00АМ 130мл
понякога му давам сокче през деня и 1/2 плодово пюре на хип от малките,или бебешка бисквитка,може и суров банан Partyи малко кърма...

ЕЕЕ Девил,изпуснала съм снимките! Sad

# 491
Здравейте,
най-накрая Мимето заспа.То не беше мрънкане,хленчене,рев,не иска да яде,не иска да спи,ужассссссссс цял ден.
Клавдия,нашите момичета са се наговорили днес да ни изцедят Cry

Тони,и аз мисля е не е алергия.От храната която пада по брадичката или от бърсане с кърпички може да е.

Иве,аз гледам да не я нося,но в ден като днешния няма как.През нощта като се размрънка давам биба,вода,люлея леглото и ако всичко това не помага я взимам да спи при мен.Като я гушна заспива на секундата.Преди и аз я носех,за да не я науча да спи при мен,но се предадох.

Девил, и аз изтървах снимките newsm78

Пупи,честито на приятелката ти.С удоволствие бих си пийнала едно мохито,тази вечер съм на червено вино Wink

Дарка,сигурно Янис е бил много учуден какво е това солено нещо Laughing Laughing Laughing

# 492
Пупи честита рожба на твоята приятелка  Hug Hug

# 493
  • Sunshine state

Добро утро!
Днес имаме голям напредък-стана в 5ч. за вода и после се събуди чак в 8ч. за мляко.Аз се ослушах по едното време и викам брех,това дете проспа света. Mr. Green
Довечера ще имаме пак гости,за това запретвам ръкави и отивам да шетам.   bouquet

# 494
Брютру! Моето диване днес ще е в режим "демон", отсега я усещам. Снощи два пъти ми се буди след като я приспахме, нервозна, спа леко, тази сутрин мрънкя от събуждането си. Тук хленчи, ту се хили. Но баща ѝ ще ѝ бере гайлето, аз следобед излизам да пазарувам мартенички и да пия една бира с другарки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт