Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Sunshine state

Добро утро на всички.
Спахме добре-събуди се към 3ч. за мляко и спа до 7ч. Тази сутрин мъжът ми закъсня за работа и отиде редовна смяна.По принцип трябваше да стане в 5 без 15 и да тръгне към 5ч.,но се събудих в 6 и 30ч. и гледам той още спи човека. Laughing Викам му,абе ти на работа няма ли да ходиш и като скочи..
Отиде с редовната смяна,която е от 8. Grinning Сега вместо в 3,ще се върне в 5.
Току що яде попара,а сега съм й постелила едно покривало на земята и свири на пианцето си. Party
За обяд ще хапва зелен фасул.Научих я да пляска с ръчички и сега го прави постоянно. Heart Eyes

# 526
Добро утро!Ние закусихме мляко и сега заспа.Днес ще ходим на ортопед, както писах,но нали имахме проблем с ядърцата затова.
Браво за новите умения на малкото Пупи! Grinning
abs дано всичко е наред. Simple Smile
Лек ден на всички!  bouquet

# 527
  • UK
Добро утро!
Пупи мерси за кафето. Пиянистка ще си имате вие, ми се струва. Сигурно, ви болят главите.

Тони, ще стискам палци всичко да е наред.

Аз второ кафе си направих , чавето заспа и сега ще разгледам какво става тук, там.

# 528
Добро утро  Hug Hug
Пупи благодаря за кафето  Hug
Ние спахме същодобре,събуди се към 2 за водичка и стана в 8
Пупи пианистка ли ще правиш малкото човече  Laughing
Владис вчера меизуми,както си стоеше права в креватчето и подавам ръце за да дойде към мен и се пусна и тръгна към мен  Shocked Shocked Shocked Не е ли много малка да прави така иска вече сама да ходи

# 529
  • София
Хай, хай  bye
Аз пак ви изпуснах дирите събота и неделя...  Embarassed Е, не е нещо ново за мен... Но въпреки това да ме прощавате   bouquet
Честито на месечинките   bouquet
Не съм ви чела, имам два дни да ви наваксам  Mr. Green
Браво, Клавде, не е чак толкова малка Владис. Някои дечица и на 8-9 месеца прохождат... Ама съвсем сама ли (т.е. - без да се държи никъде) тръгна към теб? То ако е така, значи е проходила  Shocked
Мерси за кафето, ПупиHug И аз пия моето пред компа.
Аз да ви се похваля - имаме вече 8 зъба! Пробиха му и долните странични резци! А тази нощ беше сууупер! Заспа детето за 10 мин. вчера към 23 ч. и спа цяяяялата нощ, почти без да се върти и изобщо не се е будил, мрънкал и т.н.!!! Кеф, кеф, кеф!!! Тази сутрин се събуди в 9.15 ч. Ама майка му (т.е. - моя милост) взе, че вампиряса по нощите - събудих се към 2 ч. и до 3.30 ч. се въртях и не можах да заспя...  Rolling Eyes Викам си - разменихме си ролите с дребния...  Laughing
И хем напълни гърнето сутринта като стана, хем току-що се надриска стабилно в памперса...  Rolling Eyes Еййй, как мразя така, значи... Сега трябва да му мия омазаното дупе... Извинете ме, ако има гнусливи...  Blush

# 530
Ами държеше се за креватчето,пусна се и направи 1 мъничка крачка към мен и падна  Laughing

# 531
  • София
Ами, Клавде, още макс. 1 месец и ще проходи, според мен. Ще видим дали ще се окажа права. Особено ако някой от вас с мъжа ти е проходил рано.

# 532
  • Cyprus, Пловдив
Привет,привет!
Абс,дано всичко е наред  Hug И аз така съм чувала,че се израства шума в сърцето.
Тони,успех при ортопеда,да се отчетеш  Hug
Пупи,голямо гости сте имали,до 2:00  Shocked При мен вече е невъзможно да си задържа очите отворени до толкова часа,най-късно в 23:00  съм  smile3524 ако Янис ме остави,разбира се  Wink
Мели,браво за зъбките,ха сега дано и момчето си спи по цели нощи,но и майка му  Grinning
Трябваше да се срещна днес с една мама от форума с малък бебок,но за карък времето е гадно и валеше,за сметка на вчера-стигна сигурно 30 градуса-всички бяхме по къс ръкав   grinning039
Днес нещо нямам муза за обяд и не знам какво да му правя  newsm78 А мога ли за обяд да дам кус кус?Тъкмо и аз ще ям същото  Rolling Eyes

# 533
Качих клип в групата във фейсбук.
Мъжа ми е проходил на 8 месеца и нещо-9 месеца

# 534
Привети! Да ви почерпя за деветата месечина на Кица:

Имам чувството, че нови зъби тръгват, снощи се буди посред нощ да пореве безутешно, после посмука и си заспа.

Браво на Владис!

# 535
Пуци честита 9та месечинка на сладураната  Hug Hug

# 536
Честита месечинка и от нас!  bouquet

# 537
  • София
И от мен честити 9 месеца на Кицето!   bouquet Да ти е жива и здрава, Пуци!  Hug Май тя е най-голяма от останалите бебоци - има ли друг на 9 месеца  Mr. Green Освен мойто чадо...  Wink

# 538
Здравейте,

Честита месечинка на Кица  bouquet

Честити зъбчета на Митко  bouquet и честито на Мели за спящото момче  bouquet

Пупи,мерси за кафето,наистина дълго сте се забавлявали с гостите.Аз си лягам по-рано и от Дарка,10.30 наййй-късно.

Клавде, Владис е голяма сладурка.

Тони,дано имате добри новини след прегледа. Hug

Аз  сега готвя една мусака,пуснах пералня и след малко  заслужено отивам на фризьор. Grinning Grinning Grinning

# 539
Да, Мели, тя е най-голямата и умеещата да прави най-малко неща. Не съм на кеф днес, писна ми да прави физиономии на храната.

Общи условия

Активация на акаунт