Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
-
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
-
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
-
Какво мога да направя, за да помогна на детето си да преодолее нежеланието си да яде?
-
Кога е подходящо да въведете глутен в диетата на детето си?

Ние пък нямаме зъби,аз какво да кажа? 
Защо не си на кеф? Да не си станала с д-то нагоре
После, ако не гледа реклами по тв, ще се храним по 1 час сигурно с триста зора, защото директно ми обръща гръб и стиска устата. А дори и да гледа реклами, сигурно едно поне 5 мин. му трябват, за да благоволи да си отвори устата за първата лъжица. И задължително трябва да има някаква играчка в ръцете, за да се занимава с нея и да не ми бута лъжицата. Поне напоследък яде готвено, че преди нищо не искаше, само определени пюрета от бурканче. Това да го нахраня някъде навън - абсурд.

По незабележими кичури не съм имала. 

пък и тя не е малка вече. Мъжът ми в началото много искаше и Павел да пълзи и на спалнята правиха опити като го повдигаше леко. Ама пък и Павката определено имаше желание и само се дупеше и ореше с крака, после спряха и след известно време нашия сам се научи да се придвижва и постепенно си запълзя стабилно. Не се е влачел по корем или нещо такова. Едва след като запълзя пък се научи да сяда, за това вече изобщо не сме се опитвали да му помагаме. Просто един ден посядваше на една кълка