Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ха здравейтИ  Mr. Green
abs изкарахме същата нощ, като вашата. Тъкмо когато аз заспивах около 23:30 събуждане 1-ви път, после поредицата е ясна. Според мъжо дИтето било гладно. Отделно в 03:00 му беше подгизнал задника, че памперса пак беше изпуснал/Хъджис - беше протекъл през коланчето отзад/.
Някой има зъбче Simple Smile - да е беличко и здравичко.
при нас зъби нет.
Това мойто диване се е научило да "пръцка" с език и го прави винаги с пълна уста. И после стои все едно нищо не е станало  baby_neutral
А и ме бие през ръцете като тръгна да му обличам блузите и бодито през главата.

# 211
Добриутро!
Пупи, топката е супер идея. И нашият е така след топките, а по Нова година имаше доста балони у дома, голяма игра падна и с тях. Ама вече нищо не му е интересно, само да се катери. Кумата ми донесе едно влакче, от кума имам едно бусче с животни и кто се движат и издават звуци, той много озадачен ги обикаля и по някое време ги грабне. Научи как да върти колелата и да отваря капаците. Автобусът е с едно ключе заключен, но на Коко пръст1ето е голямо колкото него и само бърка и върти, моментално го отключва. Ах, това беше в Скопие, тука има 5 играчки на кръст, на които и без друго не обръща внимание, днес ще му развалям кошарата вече.
Абс, добре, че Павката смуче книгите, че Констнтин директно ги изяжда и после по 10мин се пуля над производството в памперса и премивам, за да видя какви са тези чуднотии...
Тони, каша давам така: 140мл кърма изчеждам и салгам десетина лъжички каша. Ама става рядко, напоследък слагам 12 лъжички някъде. Нахранвам го и след това се докърмваме. Обикновено не изяжда цялото количество каша, яде около 80-100г.
Девилче, жалко, че и вие минахте в лагера на неспящите Sad За пръцкането с език, много неприятно. Племенникът така прави и се вбесявам като ми дойде на гости, докато изчистя периметърът около мястото, където е ял...
Тази нощ също се събуди само 3 пъти, сука веднъж и заспа, другите два пъти се повъртя малко и заспа. Спала съм и тази нощ едни три часа без прекъсване и вече на нищо не приличам - една подута от преспиване съм...

# 212
Малката прави същото но не само когато е с пълна уста. Като е във фаза и почне няма спирка и като и се скарам почва още по усърдно да го прави:)А за обличането хич не обича да я обличат. Като разбере че ще я събличаме и е много щастлива ама за обратното особено ако е след баня обличането си е борба.

# 213
  • София
Здравейте мами   bouquet
Аз пия кафе, а ситното обикаля хола зад мене  Flutter Само дето не знам в каква поза съм спала, ама съм си изкривила врата и сега ми е схванат и ме боли  Confused И главата ме боли от това съответно. Май ми се очертава кисел ден.
Пуци, и аз мисля, че нищо няма да й стане от сливите. Споко!  Peace Чакаме те с новини от консултацията. По въпроса за водата - аз на Митко му оставям шишето на достъпно място и той, когато иска, си го взима, пие си, после си го оставя. Иначе и аз забравям.
Майче, аз мажа на Митко бузите с Нахткерцен на д-р Тайс, точно по същата причина. Ако искаш, можеш да пробваш  Peace Иначе педиатърката ми каза, че имал студова алергия - същото беше като при вас - зачервяване, изсушаване и пъпчици.
Пупи, ма тя Лора много образована, еййй, то не бяха списания, пък пиано...  Laughing Душичка. И тя ти е пуснала промоция тая нощ. А дано все така да кара  Peace Мерси ти за кЪфенСето
Тони, за кашата момичетата да кажат! А за попарата купувам сухари на Пападополус (гръцки), маслото е немско, а сиренето - био на Хармоника (предварително обезсолявам във вода).
Палома, дано да има ефект метода за гърнето и скоро да върши работите там!  Peace
Мама на Ани, моето дете хич не изпада в еуфория, докато ям. Държи да довтаса и да инспектира какво точно е това, дето си го слагам в устата  Mr. Green, и до тук. После врътва дупето и заминава да намери нещо по-интересно.
Ние тая нощ спахме  Party Да ви кажа, от както ходи по-стабилно дребния и го оставям по цял ден да крачи напред-назад, спи по-добре. Вчера заспа в 23.30 ч. и ме събуди чак в 6 ч. сутринта да му дам вода и биба, и пак откърти до 9.30 ч. Еххх, дали е дошъл края на моите безсънни нощи...  Thinking Айде да глътна и аз моето кафе, после пак  Hug

# 214
Ето ме пак  Hug Hug
Моето момиче се буди 2 пъти тази нощ  Shocked
Стана в 8 часа и сега заспа  Laughing Laughing И аз се възползвам  Joy Joy
Снощи Владис ме изненада,като се изправи в леглото,придържайки се за него крачеше и почти си обиколи леглото.Беше много доволна че е стигнала до стената при картинките.Пипаше ги доволна  Laughing Laughing
Владис също ''пръцка'' с език,но не когато и е пълна устата
На 29 сме на консултация и ще видим как върви

# 215
  • Sunshine state
За еуфория не мога да кажа,но като ям или пия нещо ме гледа с един влажен поглед и ми става неудобно. Blush
Девил,и ние пърдим с уста. Laughing Много обича да го прави по време на ядене и честичко съм с каша по главата след подобни изпълнения. Crazy Хич не обича да й обличам нещо през главата и много мрънка.Не ме улеснява по този начин.Иска да става,аз я бутам назад,за да я облека,тя се ядосва и настава голяма олелия. Simple Smile
Майче,кога ще си пътувате?Времето тъкмо се оправи,ще хванете хубавото. Peace
абс,ако книгата е била нова добре,но нашите са стари и като прояви интерес,трябва да й ги дърпам от ръцете,защото кой знае кой ги е държал. Rolling Eyes
Ейнджъл,вие захранвате ли се или още не?
Мел,и аз понякога спя доста изкривено и главата ме цепи на сутринта яко,да не говорим,че се чувствам недоспала. Rolling Eyes И аз си мечтая за момента,в който ще започне да пие сама водичка.Кога започна да го прави Митака?

# 216
  • София
И аз си мечтая за момента,в който ще започне да пие сама водичка.Кога започна да го прави Митака?

Ми като не помня...  newsm78 Отдавна беше. Може би когато беше някъде на 8-9 месеца...
А той пък много мрази, когато му пъхам ръцете в ръкавите на дрешката. А като му обличам през главата, даже ми помага - дърпа с ръцете надолу  Laughing и съответно като го събличам - нагоре...

# 217
Айде, изчетох ви най-сетне.  Mr. Green Кица е дръпнала с 3 сантима, вече е 67, натежала е до 7,600 гр. Дали си забравих тефтера с въпросите, а? Разбира се!  hahaha пак я боцкаха за ПКК, дано е за последно. Каза докторицата, че няма проблем да яде по четири пъти щом сама така си е го е направила и каза да давам по половин жълтък през ден. Мисля да спра Малтофера, с толкова месо и жълтъци не може да не ѝ е достатъчно висок вече хемоглобина.

Каша правя общо взето според инструкциите на кутията, но гледам основно пропорциите вода/каша, щото за онази грисената е дадено като за порция от 200+ гр., а тя толкова е абсурд да изяде на този етап. Бягам да правя обяд, днес е на готово пюре, че се позабавихме, забуксувахме в леда и снега на отиване.  Twisted Evil

А, за водата - Мели, диването не ще да пие от шише, пие от стъклена чаша и няма как да ѝ я оставя да се самообслужва.

# 218
  • София
Браво на порасналата Кица!  Heart Eyes  bouquet Дано й се е оправил хемоглобина  Praynig Като излязат резултатите, да пишеш, ей!
Ама от каква стъклена чаша пие  Shocked Като нашите ли? Т.е. - без накрайник?  newsm78
Аз да те питам, като си излизала днес, все още ли не става за разходка с количка, т.е. - продължава ли да е непроходимо?

# 219
  • Cyprus, Пловдив
Дзак!  Laughing
До сега ви четох...
Енджъл,честит втори зъб,по-малки сте,а вече с 2 зъба-браво!Ние още ги чакаме  Grinning
Иве,  Hug
Тони,честита 8-а месечинка на Габи с малко закъснение  Hug
За нощните спанета-нищо ново  smile3511 Не стига,че се буди минимум 6 пъти през нощта,ами вече няколко сутрини се буди около 6:30.Вчера от яд ,умора,безсилие и нерви се разревах,а тази нощ му хвърлих шишето с вода в стената,сутринта се утрепах да го търся,щото даже и не помнех,че съм го фраснала,а то се оказа под леглото  Whistling Crazy
Имам надеждичка , че след около месец и половина ще се приберем в България,хем да се е постоплило,но нека първо се вземат билети  Wink

# 220
Аз се надявам "пръцкането" да е период като бръмченето.
Аз няколко пъти оставях на Дидко шишето в ръцете и се справя да пие сам с биберона, но с накрайника нещо само си чеше венците.
При нас напоследък вече се изяжда цяла порция каша, дори без плодово пюре в нея.
Екатерина е отличник на консултацията. И ние трябва да ходим, ама навън е ужаст - то поомекна времето, ама е киша. Предполагам, че и в София е същото.

# 221
Дарка, ще те чакаме!
Пуци, браво на Кица!!!
Мама на Ани, ми то май всичките им магарии са на периоди. Константин пък прави нещо странно с уста, като че ли си цеди плюнката през зъбите, ама няма зъби де. Някак с небцата. И като се наяде, така започва да плюва пюре, не като повечето бебета 'брррр', не е и пръцкане.
Аз си мислех, че само мойто диване досажда като ядем, става ужасно лигав като седнем на масата. Явно има и други лакомници. А за преопбличането - то не знам кой го обича. Нали са ни летни бебетата и не са свикнали да се навличат, та а стова си го обяснявам. Ние често стигаме и до рев, когато сменяме памперса и се преобличаме, не дай Боже да слагам яке за навън...
Мели, ще изчакам да видя дали ще минат пъпчиците с това мазило на Саносан, в Скопие докато бяхме, правеше кожата му мека и не се изсушаваше. Ако не помогне, пак ще те питам за мазилото.
Пупи, много искам, ама... С тези 9 изпита за две седмици и 7 курсови, които трябва да напиша за десет дена... Не знам. И с парите сме за никъде, мъжо само мрънка, че ще си ходи в сряда с неговите шефове, че имали път насам и се връщали тогава... Свекърите само ни подпират да им върнем парите...
Баща ми замина към Горнотракийската низина, баба ми днеска дошла на своя глава. Аз пиша, та пушек се вдига. Идва да ме пита какво ще обядваме. А сутринта като дошла, ние си допсивахме с Коко (нали се буди към 6.30 и обикновено към 9 заспиваме за още час, че и на двамата ни е раноя вно). Тя седнала да плете, няма да се сети нито чиниите да измие, нито да пипне нещо. Умишлено трета вечер ги оставям, за да видя ще се сети ли - не и не! На всичкото отгоре детето се беше изправило и падна, тупна на глава и заплака и тя се развика как трябвало да сложа дюшеците по земята, за да не си удря главата. Викам, той едно на сто падания му е на глава, така се учат деца, ти нали го гледаш, защо не го пазиш. Баща ми само повтаря 'Сто баби-хилаво бебе'. Тя е дошла тука само да си плете и да гледа турски сериали и от време на време да му се усмихне на Коко и да го закачи. То за какво ми е помощ, аз също пиша по цял ден и уча, та от време на време го поглеждам и закачам. Ако не може да го гледа, поне да не разчитам, че има някой да сми помага уж... Сега точно излезна баща ми и тя идва при мен 'Какво ще ядем?'. Викам й, аз не съм гладна, яж, каквото намериш. Явно очакваше да скоча да й направя. Яд ме е, защото се прави на млада, можеща и знаеща, на всяка манджа мерудия. ама ако е за работа нещо, веднага сяда пред ТВ да плете и с нищо не се захваща... Като й казах да яде, каквото види, отиде да плете. Еми от глад да умре, аз също ще си седя гладна, ама няма да направя нищо днес, а пък да видим!

# 222
Пуци браво на сладураната,много е добре

# 223
Мели, гадно е навън, сняг и лед. Забуксувахме като тръгнах да паркира мъжът ми, та оставихме колата на чорчик, после един чичко-количко ни бутна. Отврат. И е режещ студ, макар и да не са прекалено ниски температурите, то затова и излязохме.

Да, от човешка стъклена чаша пие, една малка, предполагам, че целта ѝ е да е ракиена чаша hahaha, но цилиндрична. На малки глътчици и така. Нейната чаша с накрайник я употребява за чесане на венците, ако чакам от нея да пропие, ще си отчакам, та пробвах с тази - стана отведнъж.

Девил, да не те отчайвам, ама при Кица пръцкането с уста е на приливи и отливи от няколко месеца, в момента е в прилив, заедно с бръмченето.  hahaha За разнообразие, големият кеф се изобразява с "ррррррррр"! Явно ѝ е приятно да ѝ вибрира езичето срещу небцето.  Laughing

Аз само закуската си ям в нейно присъствие, че като вечеряме, тя спи. Гледа ме с интерес, но не мъца. Краденето на лъжицата се влошава, днес едва успях да ѝ набутам пюрето между две крадливи ръчички. И крещи сърдито като ѝ я дръпна, диването с диване.

# 224
  • UK
Пуц , много хубави мерки! Дано желязото да и се е вдигнало и да не трябва повече да пие Малтофер.
 Аз само слезнах само долу до магазина и умрях от студ, много духа.
 Аз след хранене давам на Ани да пие вода от капачката на шишето и когато е найстина жадна си отпива доста добре. Иначе почва да плези езичето и да прави балончета.
 Майче, не и се ядосвай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт