Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Вички столчета, който са от група  0-нагоре се монтират с гръб към движението до 9кг., после го обръщаш.
Ние сигурно тези дни ще го обърнем.

# 586
Здравейте момичета,
и аз да напиша за Вагинтола hahaha,не съм давала,фонтанелата е почти затворена.
Дарка,благодаря за хубавата,неосъзната шега Hug Hug Hug

Времето е хубаво,дано се възползвате.
Аз се чувствам много добре след вчерашните разкрасителни процедури,друго си е.
Тони,да не наливам масло в огъня,ама май си се минала,моя ваучер за подстригване и измиване беше за 5 лв.боядисването си го доплатих.

# 587
Дано днес Кицето компенсира с добро поведение! И добър апетит  Wink

Позна!   bouquet От сутринта е слънце, въпреки че започна деня обилно насрана, а след като я измих и оставих на леглото ѝ, го напика.  hahaha Но пък си изяде всичко, сигурно щото по невнимание го смлях по-дребно.  Twisted Evil

Да ви кажа и аз си мисля, че понякога сънува Кица кошмари. Милото то, дали се състоят в това да ѝ се карам и викам... На тази възраст какви ли кошмари могат да имат, интересно ми е.  Thinking

Вигантола в началото ни беше изписан стандартно по 2 капки, но неонатоложката, при която водихме Кица на контролни прегледи каза, че лятото може и по една капка, даже може и съвсем без. Така и правих, чак наесен започнах пак по 2 да давам. Фонтанелата като я опипвам се е свила наполовина от раждането ѝ досега. Педиатърката не е коментирала. Да се затваря, че да изчегъртам остатъците от корички над нея, че ме е шубе сега да натискам с гребена.

# 588
Една приятелка може да ми поръча каши и млека на Слънчо, Хумана, Хип и Ганчев от някакъв склад но мисля че цените не са по-евтини от магазините но поне има разнообразие. Ако някой се интересува мога да попитам дали мога да поръчам и на друг.

# 589
palomax,ти къде се подстрига. newsm78 Аз използвах ваучер от салон Силует/ако не се лъжа/ в Капана-Пловдив.Аз кичурите също ги доплатих 18 лева,но само фризьорката си ги вижда къде са. #2gunfire
Ние днес няма да излизаме,че май има студен вятър.Живот и здраве,след четвъртък очакваме затоплянето. Simple Smile
Аз днес дадох спанак.Не се хареса особено. Sad

# 590
  • Cyprus, Пловдив
Момичета,ама поне се посмяхме,радвам се,че съм ви разсмяла  Embarassed Joy hahaha Hug Hug
Моето диване да не види нещо от вас-и то към отбора на неядящите ,ако иска пък  Crossing Arms
Майче,дойдоха ли ти гостите от Червен бряг?Днес направил трети тест,страх лозе пази,както се казва  Wink
Мама на Ани,столчетата не се ли обръщат,около годинката?

# 591
darka_,столчета се обръщат.От 0-9 кг.са по посока обратна на движението и след това с лице към движението.Незнам дали се отнася обаче за всички столчета за кола. newsm78

# 592
  • UK
Пуц , хубавият апетит трябва да компенсира подгизналото легло.
И аз мисля , че сънуват милите мама как крещи, и от очите и устат и излизат пламъци.

За столчетата, група 0+ е от 0до13кг, група 1 е от 9 до 18кг. Когато столчето се използва в гр.0 да се инсталира по посока обратна на движението. Когато е в група 1 се инсталира винаги по посока на движението.Така , че спокойно когато стане 9кг може да го обърнеш. Когато е в посока обратна на движението, както сме ние сега, крачетата започват да опират в гърба на седалките и Ани си ги вдига и подпира нагоре, като някой шеф е. Затова скоро ще я обръщаме.

# 593
Дарка, не са ми идвали гостите Sad( Нямам смелост да си купя тест...
Баба ми току-що каза един бисер по повод, че ще идват интернет техници да видят защо е толкова зле интернета, а баща ми трябва да облече нещо, за да ги посрещне: "Облечи се, като трябва да се преоблечеш. Защо не се съблечеш сега?"  Joy Joy Joy

# 594

И аз мисля , че сънуват милите мама как крещи, и от очите и устат и излизат пламъци.

Представяте ли си, горките!  hahaha

Майче, по-добре си купи, поне ще знаеш със сигурност. Ама аз съм изпуснала, не ти ли беше дошъл и заминал цикъла?

# 595
  • Cyprus, Пловдив
"Облечи се, като трябва да се преоблечеш. Защо не се съблечеш сега?"  Joy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing
Мама на Ани,аз пък мисля,че друг вид кошмар е как героите от Бейби ТВ излизат през телевизора и се опитват да го изядат  Rolling Eyes Laughing То на нас ни е смешно,но представяте ли си за тях какъв ужас е.
Спомням си едни от най-големите ми кошмари (смятайте колко дълбок белег са ми оставили,щом ги помня) бяха,че майка ми ми казва:"...защото си лошо момиче се махам и вече не съм ти майка..."
А това никога не ми го е казвала,но ми е било голям страх  Wink

# 596
Пуци, дойде ми на 20 или 21 януари някъде. На 20 февруари имах леко кафеникаво зацапване, сложих превръзка, но тя изобщо не е оцапа. Оттогава нищо повече... Допускам, че е възможно да се донаместват хормоните заради кърменето, дано Simple Smile

# 597
  • Berlin
Аха, то и аз имах позацапване и после бях бременна. Crazy
Според мен кошмарите им са свързани с преживяното през деня - я някой удар по главата, я нещо друго.
Днес Павката не е най-послушното дете и едва го изтрайвам на моменти.

# 598

Joy

А за кошмарите - да де, я удар по главата, я нервно крещяща майка.  Laughing

Майче, просто не знам как още не си изтърчала за тест, не те ли психирахме достатъчно?  hahaha Напълно възможно да е от хормоните. Аз май ще си възвърна тая функция след като изцяло отбия Кица.

# 599
  • София
smile3521  И аз така - една прекрасна вечер ми зацапа кафеникаво, реших, че ми идва и прилежно сложих превръзка. На сутринта, като видях, че нЕма никой, се изстрелях до аптеката за тест и.... Алелуя!!!  EFP
Е и ако сега Майчето не си направи тест... Бая усилия положихме  Mr. Green
Ние бяхме малко на разходка, за 1 час само, че нещо днес ми е накривяло  Confused

Общи условия

Активация на акаунт