Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Честита баба Марта!   bouquet

Честито и на Владис, да ви е жива и здрава, КлавдеHug

# 661
Благодаря Пуци  Hug Hug Hug

# 662
честита месечинка на Владис newsm67

# 663
Честита месечина на Владис да ви е жива и здрава сладураната:)

# 664
честита Баба Марта на всички!
честита мечинка на Владис!
Аз съм в Варна, така че днес само ще ви чета.

# 665
Здрвейте!
Честита Баба Марта на всички вас, на сладките ви бебоци и на съпрузите ви! Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичащи се!
Честита осма месечинка на Владис!
Ейнджъл, браво на Мони, много добре върви!
Говорили сте си за бременности - аз изобщо не разбрах, че съм била бременна. Ние се пазехме с мъжо. Един ден той ми съобщи, че е свършил работата, беше 5 дена преди да ми дойде и съответно ми дойде и ние решихме, че нищо не може да се случи, то не се хваща от един път като по филмите. Две седмици след това се сгодихме и понеже имахме купища проблеми в Скопие, техните ни изгониха от къщи, не искаха да ме виждат и т.н. циркове и театри, решихме да отложим бебетата поне с година, за да си устроим живота, доколкото е възможно, да намеря работа там и т.н. Добре обаче една вечер на 25 септември, когато празнувахме рождения ден на кумата, се бяхме карали, събирах си багажа да се прибирам, бях прочела едни работи, които определено не трябваше да виждам... И той подпийна на партито, осъзна какво е направил и започна да плаче, да ми обяснява как без мен не може да живее и как каквтото и да се случвало между нас (последната половин година непрекъснато се карахме и правехме опити да се разделим), нещо все го връщало към мен и че сме създадени един за друг и тем подобни...  Отдадохме се след партито на буйна страст и в сублимния момент, той реши да не я прекъсва. Все пак бяхме спокойни, защото от веднъж няма да се хване. Да, ама не. След като две седмици имах симптоми да ми дойде - подут горем, преболяване, подути и болезнени гърди, цялостно неразположение, ужасна умора. Всеки ден ме питаше дали ми дойде и аз вече изнервена му казвах, абе утре ще е, всеки момент ще е. Накрая ми каза, че вече две седмици така му казвам и ми взе тест за бременност. Та точно десет месеца след тази страстна нощ, на 25 юни мама вече гушкаше малкия Константин.
Сега малко настояще: онзи ден пак имах зацапване и на сутринта нищо. Отидох и най-сетне си взех тест. Върнах се, пак имах зацапване и до вечерта нищо. Така и не направих теста. Днес ми потече, както си трябва. Тестът ще си го запазя за някой друг път Simple Smile
Имам мейл от доцента, одобрил ми е курсовата работа, сега да видим дали ще я хареса Simple Smile
Почнах и една друга да пиша успоредно, тя ще отнеме повечко време, че е свързана с анализи на медиите в продължение на седмица.
Очите ми горят вече, пак имам ечемик. Коко нощес се будеше 6 пъти, последните 3 плачеше и се въртеше, изтегляше се назад като лък. Накрая се ядосах, от гушкане и галене няма файда, казах му, че не го искам и да си плаче, фасони не искам да гледам и го зарязах на средата на спалнята. Поплака още 2мин и се гушна в мен, та заспа за още 40мин и накрая в 6.30 още по тъмно осъмнахме.
За случая колко е послушен, исках да ви споделя как се скарах с баща ми, или по-точно да ви се оплача от него.. или от себе си.. не знам вече. Вчера вечерта се скарахме, че Коко много мрънкал и плакал и че така ме манипулирал, щял да ми се качи на главата и че съм го изтървала вече. Опитах да му обясня, че е любопитно бебе и иска всичко да пипне и види, и че в Скопие не съм имала този проблем, защото го пусках на земята да лази и нито ми е бъркал по чиниите, нито е пипал, където не трябва. И че не може само да му крещи и да му се кара, детето е под стрес, не може да заспива, стряска се подскача непрекъснато, очевидно е. А той ми обясни как аз съм допуснала да се разлигави и че не били толкова болезнени зъбите, как само него го болели зъби, да не съм го оправдавала... А сега де... Взех си детето и отидохме в другата стая, ама...

# 666
Леле Майче какво си преживяла  Hug Hug

# 667
  • София
Здравейте и от мен!
Честита Баба Марта на всички ви  Hug Най-вече здраве и щастие, за вас и семействата ви, а за дечицата - двойно!  Heart Eyes
Клавде, честита месечинка на Владис! Да е 8 пъти по-здрава, весела, щастлива и послушна!   bouquet
Пупи, болести не се позволяват!  Naughty Да ти минава скоростно, добре поне, че на Лорчето й се е разминало само с еднократна температура. Мерси ти за кафенцето! Аз моето вече го изпих.
Абс, малеее, след цялото това друсане по народни танци, как е оцеляло това бебче  Crazy Трябвало е да бъде родено! А след като разбра, продължи ли да повръщаш? Питам, защото се сетих аз как повръщах  #Crazy
Мая, значи все пак е успяла кампанията ни да си купиш тест  Mr. Green То пък останал неизползван.  Wink Браво за курсовата работа! Ще я хареса доцента, къде ще ходи  newsm66
Не се ядосвай на баща ти. Нека си приказва. Ти най-добре си знаеш как да си възпитаваш Коко. Както се вика - кучетата си лаят, кервана си върви...  Whistling
Пуци, как сте с Кицето? Послушни ли сте или пак ще се биете с лъжицата  Laughing

# 668
Честита месечинка на Владис! Tada

# 669
Мели, вече сериозно те заподозирам в телепатия - до ей сега се борихме у кого да е лъжицата.  hahaha Но пък всичко си изяде доброто дете.

Майче, представям си колко е изнервящо някой да ти каканиже така на главата. Беж в другата стая и толкова. Аз понякога си представям ако родителите ми бяха живи как точно щяха да ме нервират - сигурно и от баща ми бих чувала подобни реплики.  Laughing

# 670
  • София
Мели, вече сериозно те заподозирам в телепатия

Оооо, да, имам едно кристално кълбе... И току поглеждам в него...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако искаш, и един боб мога да хвърля  hahaha
Браво на Кицето!

# 671
Това ще е втората тема, в която се хвърля боб! Изумяваш ме.  Joy

Кицка днес си пропусна сутрешния сън без да ѝ се отрази на настроението. Thinking

# 672
Пупи била болничка Sad Да оздравяваш, душата, хич да не се даваш!!!

# 673
Пупи бързо оздравяване  Hug

# 674
  • София
Клавде честита месечинка на Владис!

Пупи къде го хвана бе жена,да минава бързо!

Ние сме криви, ама под криви визирам адски много криви..нищо ново под слънцето ..
МъжО сега взе бележка от педито и утре баба му ще записва малкия на детска кухня..от април сме на нея Simple Smile а пък от личната си уредих направление за изследване на доста неща..че от раждането не съм изследвала нищо,освен ТСХ...то и него сега пак трябва...та другата седмица ще точа кръв..

Общи условия

Активация на акаунт