В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
ВК, не знам какво да кажа просто... Дано много скоро всички тези кошмари са зад гърба ти и да бъдат заменени от хубави новини  Hug Hug
Витлиемка, браво за страхотните новини  Party
Жоржи, големи пророчества  Crazy
Петре, обирам плодчетата, а другите ще ядат голи гофрети  Crazy

# 706
Добро утро

Петра, мерси за закуската. Сокчето и ягодките са за мен Simple Smile

Пожелавам ви прекрасен ден

# 707
  • София
Добро утро и от мен..
Петре, благодаря ти мила пак за закуската. Всяка сутрин се грижиш да не останем гладни  Hug

В К Много ми стана мъчно, но няма да казвам нищо повече, защото предполагам че само успокоения чуваш сега.... и затова само ще те  Hug

Витлеемка А ти каква страхотна новина си ни предоставила... супер, Хайде стягайте се и започвайте работа  luvbed

# 708
V_K много е гадно това,което ти се е случило.Каквото и да ти кажем само ти си знаеш какво ти е. Бъди силна ние сме с теб и дано лошото остане зад гърба ти и от тук нататък да дойде само хубаво. Hug

# 709
  • Сливен
V_K прегръщам те, миличка  Hug
Витлиемка, радвам се че това притеснение е отпаднало и можете да пробължите спокойно бебеправенето  Hug
Хубав ден на всички  Simple Smile

# 710
За всички вас....

V_K една голяма прегръдка и от мен... Почини си, наспи се хубаво, сънят е голям помощник в такива моменти...

# 711
Мила ВК ... знам, че няма думи с които да накараме болката ти да изчезне и да я забравиш, но от страната на човек минал по подобен път,  ще ти кажа да бъдеш силна точно в този момент, да се отдадеш на мъката колкото време ти трябва, но после с пълни сили отново да продължиш живота напред! Знам, че ти си силна жена и знам, че един ден ти ще имаш своето бебче, с цената на всичко. Прегръщам те силно миличка и ако имаш нужда да поговориш с някого, аз винаги съм насреща!

Рокси .. липсваш мила  Hug

Петре ... мерси за закуската мила, ще си взема ако Плодчето ми е оставила малко  Mr. Green

galetosl чакаме добри новини Praynig Hug

# 712
  • София
V_K Hug Hug Hug,само ти знаеш какво ти е в душата.Бъди силна.

la vie est belle- старотна снимка.Обожавам пролетните цветя- чакам ги с нетърпение.

# 713
 Добро утро , момичета  Hug Hug Hug
Петре, благодаря за чудесната закуска ( ей такова нещо не ми се е случвало - закуска с табла в леглото, ама много трохи май стават  Blush ) .И аз да добавя една почерпка, че днес съм рожденничка

Пожелавам на всички ви същото , което и на себе си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Ви кей-  Hug Hug Hug  Heart Eyes
 Витлиемче- чудесна новина  Heart Eyes
 Сега правя първата торта в живота си - дано я докарам на вкус поне  Flutter . Вчера приготвих блата и крема, сега остава сиропиране и художествено оформление .И тъй като снощи излях един поток сълзи , че се скарахме с мъжа , днес съм много спокойна и малко подпухнала . Ама така е - покрай празници съм изнервена и понякога от най-малкото нещо кипвам  ooooh! . Хубав ден ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714
  • В градината...
Pony, айде - жива здрава, наплакана и днес с голям кеф да си изкараш!!!  Hug Hug Hug

Петре  Peace

# 715
ponyo ЧРД миличка с пожелание за здраве, много любов и тази графика да е последната, която попълваш - а на зима с едно сладко бебче на ръце  Hug  baloni bdbaloni

# 716
Пони, честит празник! Пожелавам ти да си здрава, усмихната, искряща, успяла, много щастлива! Мечтай и превръщай всяка своя мечта в реалност!  Wink    bigdance2

# 717
В_КHug Бързо възстановяване ти желая и третият път ще е за щастие, ще видиш. Бременността беше проблемна от самото начало, прекъсването й е за добро, знаеш го. Прегръщам те много и не се съмнявам, че скоро ще си мама  Heart Eyes

Поньо, честит празник   bouquet

Петре, мерси за хубавата закуска  Heart Eyes

И един голям гуш и либоФ за един симпатичен Кенгур  Heart Eyes

# 718
Ponyo честит рожден ден, скъпа! Бъди много обичана, усмихната (никакъв рев повече) и в най-скоро време щастлива мама!   bouquet
Витлиемка, браво, браво, браво за хубавата новина. Сега чакаме една още по-хубава!
В_К, знам, че никакви думи няма да те утешат сега. Преживявала съм го, знам колко е тежко, лично аз се потопих в работа и така го превъзмогнах, но всеки е различен. Дано много скоро всичко лошо остане зад гърба ти.  Hug
Галетосл, стискам палци и на краката!  fingerscrossed fingerscrossed
Петре, ау, каква закуска, тенк ю Simple Smile

# 719
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
V_K много силно се надявам това наистина да е последното препятствие  Praynig Hug
ponyo Честит рожден ден Simple Smile бъди много щастлива Simple Smile
danieka браво за хубавите резултати Simple Smile
Лек ден на всички... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт