Малък Сечко вън вилнее, ЮЛСКА мама за ритничета копнее (9 тема)

• 31 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Момичета каква е тази феизбук страничка как да се добавя и аз  Simple Smile

# 106
kapkatr мисли позитивно и всичко ще е наред,въпреки че и аз съм горе долу така,докато рода малкия загубих две деца едното не можах да го гушна даже.И сега много ме е страх и постоянно изпадам в депресии,бях и на депресанти до скоро.Едва си гледам синът ми ,започнах да припадам постоянно сега като чакам това и не знам как ще се справя,аз не ставам за майка но мъжа ми си го иска бебето.Постоянно плача от както съм бременна.За това моя съвет е да мислиш положително всичко ще е наред,ще видиш. HugАз не мога да плата за екип така че каквото стане.

# 107
  • Сливен
Ей, много пишете, бе  Laughing  Аз да се отчета след прегледа - всичко си е наред с бебчето, шава, рита, скача, но се крие - и този път не стана ясен цвета на щъркелчето. Нищо, важното  е, че всичко е наред. Хубава вечер, момичета  Hug

# 108
kapkatr,  viki_veni, Този път всичко ще е наред. Трябва да го вярваме  Praynig Иначе за раждане в Окръжна има тема, при това с доста отзиви: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529352.0  Hug

# 109
viki veni и при мен беше така дори неможах да я гушна много е тежко .... но трябва да мислим положително и да се молим всичко да е наред с бебетата и  всечки  мами  Praynig  И аз изпадам в депресия от време на време  но си давам сили да продалжа ,че най хубавото предстои  Simple Smile

# 110
Добър вечер,тумбачета    bouquet

Да се включа и аз в новата тема  Party
За мазането - аз се мажа засега Кокона и майка,но го свършам вече.Мисля да си взема този Елансил.Ползвала съм антицелулитния гел и едни ампули за отслабване и бях много доволна.Знам ,че са има много хубави продуктите. За зехтина /екстра вържин/ също имам много добри отзиви от приятелки,които са се мазали по време на бременността и после и бебетата са мазали и било най-доброто нещо.
Аз другата седмица съм на ФМ  и нямам търпение вече. Снощи май усетих нещо,като пукане на балончета и почукване отвътре ама не съм сигурна дали беше бебето.. Thinking Дано да е било то.
Пепина не спирай Магнерота без да си се консултирала с Давидков. Аз си го пия най-съвестно плюс бузколизин и но шпа три пъти на ден,макар и да нямам болки и контракции.
И аз се задъхвам ,като говоря даже и по телефона. Вече няколко човека ме питат защо съм така запъхтяна. hahaha Незнам кой спомена за задъхването.Извинете,ме че не ви изброявам по имена /никове/ ама незнам как го правите да запомняте кой какво е писал и лично да отговаряте. Аз изчитам цялата тема и като почна да пиша не помня точно кой конктетно е писал еди кое си. Има ли някакъв номер или имате много добра памет. Аз вече съм възрастна и не мога да помня толкова.
 Joy

# 111
roxanna много се радвам,че всичко е наред при теб.Дано да е все така мила,желая ти само хубави моменти. Simple Smile

# 112
viki_veni, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!!  Не плачи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug всичките са за теб и бебчето ти.  Simple Smile

# 113
  • Пловдив
the orange cat та моя номер е ако искам персонално да отговарям на хората и ако са твърде много, че да не мога да ги запомня всичките, докато чета и искам да отговоря на някой си отварям един Word-овски файл и в него си копирам ника от темата и си пиша отговора, и чета натам, после друг коментар и така правя аз! Иначе аз лично много се учудвам на паметта особенно на сервитьорки, който носят поръчка на 8-10 човека, и помнят коя салата на кой е без лук и коя без магданоз... и други подобни без да записват!  #Crazy #Crazy #Crazy Много си тренират паметта сигурно!  Thinking

# 114
Хаха тук се включвам аз...преди бях сервитьорка и никога не съм писала....наистина яко се тренира мозъка така  Laughing  Laughing
Аз мисля да се отравям към леглото...лека нощ и сладки сънища на всички  Hug

# 115
Добро утро!
Честит Празник! Да сте опиянени винаги от любов!
Аз се изринах от един Галеник за лице и не бих се доверила повече на тази марка. Сега ползвам някакво страшно недоразумение - Lierac, обаче повече няма да повторя. Иначе масло от какао и ший съм чувала, че са най-подходящи за нас.

# 116
Добро утро момичета! Честит празник на всички, пожелавам ви живота ви да е пълен с много любов и уважение и ароматен като чаша червено вино  Heart Eyes Hug!
Съни честит и на теб мила  Hug
D84 ако искаш мила ще се разберем на лично кога и къде да се видим, само да се постопли времето.
the orange cat и аз се чудя вече какво да правя с този магнерот, има ли смисъл да го пием, аз като гледам на всички маминки го изписват без да имат и оплаквания дори!
Или поне да го понамаля, каква е тази доза 3х1 без оплаквания, егати  #Crazy
Извинете ме за израза!
Да ви поднеса и закусчицата и да се оправям, че часовника тик така Hug Хубав ден и прекрасна вечер на всички   bouquet

# 117
  • Sofia
Добро утро момичета!!!
Честит празник на любовта и виното, тези две фундаментални величини на живота . Защото любовта и виното магически се преплитат една в друга и това, което ги прави тъй прекрасно свързани, е че и двете опияняват душата.

ЗАТОВА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВАС! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ - В ЛЮБИМИТЕ ХОРА, В ПРИЯТЕЛИТЕ, В САМИЯТ ЖИВОТ...

# 118
Добро утро и от мен. txtloves
Честит празник. Много любов и хубаво вино. Heart Heart Heart

the orange cat, аз си отварям отговора в нов подпрозорец. Чета и отговарям успоредно...иначе за мен е абсолютно невъзможно да запомня всичко и после да се включвам по темите.  Bulb
kapkatr,  viki_veni, много съжалявам, за това, което ви се е случило и на двете. Дано този път нещата да са както трябва. Аз искрено вярвам, че ще е така... Hug Heart Eyes
Момичета аз днес няма да празнувам. Не знам, дали си спомняте но ви бях споменала, че скоро (при катастрофа) почина човек от семейството ми и днес ще правим 40дни помен. С Милото решихме само малки подаръчета да си направим и така.
А аз на вас наистина ви пожелавам прекрасни радости и трепети днес. Отбележете истинската любов, чиито ЮЛСКИ плодове чакаме.  Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

zarady и pepina_79 благодаря ви за лакомствата и хубавите пожелания Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 08:18 от srcs

# 119
Хихих, момичета забравих да ви кажа, относно спора между мен и милото, вчера се прибирам и ми казва ще си имаш кошарката която ти си си харесала, как да не го обичам после  txtloves
Хубав празник още веднъж на всички ви  Hug
Ради вълшебни вкусотии мила, не мога да им устоя   Hug
src скоро бях казала, че ще празнуваме още много пъти св.Валентин, а и щом се обичате винаги може да си го празнувате и на по късен етап  Hug
 Не забравяйте да казвате на любимите хора че ги обичате всеки ден и така всеки ден ще е св.Валентин  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт