Малък Сечко вън вилнее, ЮЛСКА мама за ритничета копнее (9 тема)

• 31 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
srcs Оффф аз си помислих, че отдавна е било, иначе си признавам на обед като стана, щото ставам в 13 часа, срам не срам, влизам да чета, и чета всичко, освен ако съм много гладна като видя, че почвате да говорите за питки, кашкавалки, торти, палачинки и гозби, който не мога да си направя, защото хич ме няма в готвенето си признавам без бой, че не дочитам! Иначе смея да кажа, че само кисна тука и чета, от както стана докато си легна, ама повечето теми са ми чужди и не се вкл. Ама ей на баш твоя пост не съм видяла, иначе щях да се включа веднага!
Сега се сещам, че писахте за спор межди Пепина и мъжа и за легълцето, а аз не съм го прочела! Явно още сънена съм изтървала цяла страничка, май така е станало! Връщам се да прочета от сутринта!  Joy Joy Joy

# 91
kukla_ta  Heart Eyes Hug. Проблема с готвенето и аз го имам Grinning Grinning. И аз за повечето неща си мълча - сега като не разбирам, какво да се правя на много умна Joy

# 92
Маминки да ви попитам някой знае ли нещо за Нелси, нали тя щеше да ходи на амниоцентеза, какво ли е станало  newsm78

# 93
Пепина, и аз се чудех за Нелси. Видях я онлайн в петък, но не е писала... Дано всичко е наред  Praynig Иначе за Веледа-та - вярно е, че малко специфично мирише. На мен вече не са ми такъв проблем миризмите, макар че в началото бях като хрътка  Laughing Дано поне помага  Simple Smile

# 94
Здравейте момичета  Simple Smile аз много не пиша ,че няма как на работа вобще не мога да пиша само ако имам време да влезна да прочета какво пишете и как сте  Simple Smile  Много се радвам за хубавите резултати на всички мами и аз утре съм на док. и дано всичко е добре с бебе Praynig  А относно мазането аз се мажа с Sanosan  олио за бременни и мога да кажа от опит / ползвах го предишната брем. / нямам нито една стрия и разбирасе се мажа и с лосин за тяло обилно редувам ги.
 Момичета да има някоя мама която ходи в окръжна болница Св.Анна  или да има мнение много бих искала да го сподели .... че незнам вече .
Лека вечер на всички мами  Simple Smile

# 95
kapkart,аз със първото си дете ходех там и да ти кажа не бях много доволна,там и родих но какво да ти кажа нещата се менят.И сега малкия водя там заради асмата и от това отделение съм доволна.

# 96
Celika, и на мен не ми се вярваше,но като отидох на кардиолог за да ми видят сърцето с ултразвук (тогава и с него имах проблеми) а за щастие то си е много наред  Simple Smile  и доктора ми постави тази диагноза, и ме прати на масажи. Аз си го обяснявам така: тогава ми се събраха рязко спиране на цигарите,настинка и работата ми... Макар че съм постоянно в движение и в колата (работя като куриер) влизам и излизам по няколко пъти на ден от колата,някое неправилно движение, студ  и ето ти проблем. Сега ме боли когато е студено  Sad Добре че си имам масажираща възглавничка със загряващи лампички, която много ми помага  Simple Smile
Относно утрешния празник, ние сме си запазили места в един гръцки ресторант с още 3 двойки колеги.  Simple Smile
 Относно моите bombs в началото ме боляха и малко порастнаха, но сега нито едното,нито другото. Мажа се с олио, но е добра идеята и да комбинирам с нещо друго или да ги сменям и не ме сърбят.  Simple Smile
 Пепина и ние с моя честичко се fight аз сега съм нервничка.  Twisted Evil
Това е, стига съм писала че дълго стана...то не пиша не пиша,а като почна край няма  Simple Smile
Лека вечер на всички от мен.  fight

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 97
Оф незнам не мога и да си помисля да родя в Етрополе при положение ,че загубих първото си бебе по време  на раждане/ лекарска грешка/ сега една док. ме насочва към там ама нито съм ходила нищо не съм решила още .Благодаря за бързия отговор ако има отношение още някой нека сподели .... за Св. Анна  Simple Smile

# 98
  • Пловдив
kapkatr Много съжалявам за това, което ти се е случило, загубата ти е огромна! Аз не бих стъпила никога повече на това място!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Най-добре е в болница в голям град, и с избор на екип! Не мога да си представя да изгубя детенце заради нечовешко отношение или лекарско недоглеждане и грешка! Бих ги удушила!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но за наше съжаление много често взе да се повтаря тази каринка!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 99
Има и добри лекари там но трябва да разпиташ,ако искаш мога да разпитам малко. Simple Smile HugЗнам колко е тежко да загубиш дете.

# 100
kapkatr, нямам лични впечатления за Окръжна, но съм чувала добри отзиви за там. По принцип аз лично бих ти препоръчала, където и да раждаш, да платиш за избор на екип - поне аз така бих постъпила. Знам, че парите не са малко, особено за хора, които си изкарват заплатите извън София, но в крайна сметка моментът е изключително важен... Ако избираш екип в Окръжна, бих ти препоръчала д-р Елка Дачева - аз лично съм ходила при нея на прегледи в частния й кабинети имам, може да се каже, добри впечатления. Знам и за раждали при нея, които са много доволни. Ако искаш, пусни името й на търсачка и прецени. В случай че решиш, мога да ти дам неин телефон. Да те предупредя обаче, че прегледите в частния й кабинет бяха скъпи... Иначе изборът на екип ни трябвало да е регламентиран като цена от болницата.

# 101
pepina_79  аз живея в Славейков. Исках да те питам: ти пак при Давидков ли ще ходиш на ФМ? Аз се чудя дали да се доверя отново на нашите лекари или и аз във Варна.

# 102
Ооо да това е задължително в моя случай да си избера екип /аз лично на секцио съм се спряла/ но незнам въобще към кой доктор да се насоча и най-вече много ме е страх да не сбъркам пак с доктор . Затова бих благодарна на информация за доктор/ка в болницата . Благодаря ви  момичета и ви прегращам

# 103
pepina_79  аз живея в Славейков. Исках да те питам: ти пак при Давидков ли ще ходиш на ФМ? Аз се чудя дали да се доверя отново на нашите лекари или и аз във Варна.

Може да си организираме някое сладкарнишко парти горе на П-образния в Сънрайза правят страхотна домашена бисквитена торта  Heart Eyes
А иначе ще ходя пак при Давидков - на 23 или 24 февруари. Тук в Бургас казах, че осевн килограми, кръвно и нормалните изследвания друго няма да правя мила  Hug

# 104
ХАХА, аз пък на Розата открих една торта... И аз щях да предложа да се видим, за мен няма значение къде, а и съм свободна по цял ден.

Относно ФМ вървя с 3 седмици след теб, така че ще помисля още малко.

Общи условия

Активация на акаунт