Малък Сечко вън вилнее, ЮЛСКА мама за ритничета копнее (9 тема)

• 31 253
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Да се запиша и аз в новата тема. Вие пък направо сте страшни - да не отиде човек на работа. Сутринта ви оставих на 49-та стр. Бива ли да изпишете 6 стр.  Shocked Браво на вас Laughing
pepina_79, трудно ми е да определя миризмата на маслата. Не е нещо натрапчиво и силно. Поне мен не ме дразнят, специфични са но на мен са ми приятни.
katia_o_m, аз точно заради бързината на попиване предпочетох  Elancyl пред Mustela. Те са от един клас козметика и цените им са сходни. С Elancyl се мажа сутрин, обличам се веднага и бягам на работа...за това маслата съм ги оставила за вечерта (попиват по-бавно и си пооцапвам само нощницата).
Hope♥, няма да сгрешиш изобщо със зехтина. На мен нито ми мирише гадно, нито ми цапа нощницата кой знае колко ( пък и аз нея вече я прежалих). Няма значение марката, само задължително гледай да е extra virgin. Аз ползвам на ЕЛИА. Ако попаднеш на някой силно миризлив и не ти хареса...пробвай този Wink. Както казах аз си го редувам с едни други масла и смятай, че всяка трета вечер съм "маслинка".
tany4ka_gk, добре дошла и от мен Heart Eyes
didence., и аз така много се притеснявам да не се нацепя и за това се мажа като луда. Аз и преди бях писала, че на първо място в момента са ми прегледите и бебето, а на второ място грижата за тялото ми. Просто ме е страх да не се "повредя" и си реших всичко, каквото мога да направя....пък накрая каквото стане. GLYSOLID го знам и не звучи зле. Соамо провери дали е подходящ за бременни, че е много важно.
kukla_ta, абе, мила, аз нали от самото начало за него говоря.
 Трябва да ви кажа, че с тези многобройни продукти на пазара, аз направих доста сериозно проучване преди да си избера най-подходящото ( за мен разбира се - че не искам да излиза, че натрапвам нещо). Ето например маслото от ший има свойство да задържа максимално водата в кожата и освен това е с много богато съдържание на вит. А, B, D, Е. Четох много за какаово, кокосово, бадемово, розово и намерих уж най-добрата комбинация от тях. За мен всичко е правилната комбинация от хидратация и подхранване. Така, че  celika и didence. , мисля, че няма защо да спорите и двете сте прави Grinning. Не забравям и за зехтина. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все пак всеки сам си решава.

# 76
Момичета някоя ползвала ли е Elancyl на Galenic? Една приятелка ми сподели, че е много доволна и се е разминала със стриите и не само тя, ами и други мами! Струва към 60лв за 400мл (тази разфасовка ми се струва икономична), малко е скъпичко, но 400 мл ще ги мажа дълго си мисля, а и каза да го комбинирам с някакво олио, сипваш в ръката от крема и от олиото и мажеш! Аз си мислех от 6 месец нататък да си го купя и да комбинирам с масла, олиа и тем подобни. Че сега съм запасена с няколко от по-евтините на икаров, кокона и майка, разни други кокосови и бадемови масла и си ги редувам, с квото ми се маже! Ето това е.
http://apteka.framar.bg/30019472/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD% … BB-#axzz1m7L6o33S
      Аз след първата си бременност ползвах за стрии/пишеше да не се ползва по време на бременност/ Galenic тогава струваше 40лв.и ефект никакъв

# 77
   Май само аз нямам проблеми с кожата /засега/ ползвам продукт на Kokona& mother български за 6.11лв. Имат и бебешка козметика за малкия вземам шампоан много е хубав но мисля че ги няма много в дрогериите трябва да си ги поръчаш.

# 78
Момичета някоя ползвала ли е Elancyl на Galenic? Една приятелка ми сподели, че е много доволна и се е разминала със стриите и не само тя, ами и други мами! Струва към 60лв за 400мл (тази разфасовка ми се струва икономична), малко е скъпичко, но 400 мл ще ги мажа дълго си мисля, а и каза да го комбинирам с някакво олио, сипваш в ръката от крема и от олиото и мажеш! Аз си мислех от 6 месец нататък да си го купя и да комбинирам с масла, олиа и тем подобни. Че сега съм запасена с няколко от по-евтините на икаров, кокона и майка, разни други кокосови и бадемови масла и си ги редувам, с квото ми се маже! Ето това е.
http://apteka.framar.bg/30019472/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD% … BB-#axzz1m7L6o33S
      Аз след първата си бременност ползвах за стрии/пишеше да не се ползва по време на бременност/ Galenic тогава струваше 40лв.и ефект никакъв
Ползвала си коректора за стрии. Той е протовопоказен по време на бременност. Аз говоря за лосиона, за предпазване от стрии. Той може да се използва по време на бременност  Wink Heart Eyes

# 79
kukla_ta и Laty . Май само аз си играя да изчитам всичко  Grinning Grinning Grinning. Heart Eyes

# 80
srcs-Току ще видях,че не е подходящ за бременни!Иначе ми се виждаше идеален!  Hug

# 81
srcs-Току ще видях,че не е подходящ за бременни!Иначе ми се виждаше идеален!  Hug
Глисолид ли? Нищо. Ще намериш друго. Винаги проверявай. Всичко, с което се мажем навлиза в кръвообръщението и хоп - при бебчето.

# 82
Точно щях да пиша че ползвам  Elancyl след олиото на Веледа и съм много доволна мила. Не е олио а крем лосион и 400 мл в момента е на промоция от 64 лв на 57 лв, да повечко пари са, но няма неприятна миризма или поне не ме дразни, хидратира добре тялото и е икономичен на всичкото отгоре. Аз бях скептично настроена като ми го препоръчаха в аптеката, и не ме излъга момичето, харесва ми и съм доволна. А за олиото мисля да опитам това със ший, което srcs препоръчва. Струва ми се добро, освен това аз още не съм почнала да се мажа два пъти на ден с препарати против стрии, а само вечер, сутрин с обикновен лосион за тяло на нивеа.
zuzullina честити ти потвърдени  stork-boy мила и добре дошла в отбора на "пишоците"  Joy
Ния весело изкарване утре, като гледам програмата ви е пълна, ние с мъжо и дъщеричка ще сме си вкъщи на домашно приготвена храна, вино и свещи  Heart Eyes А и моето дете искало да ни направи картичка на двамата за дена на влюбените, та така мило ми стана като ми го каза преди малко.
d84 честито за хубавите резултати  Hug. Ти нали беше от Бс мила, къде точно живееш в Бургас.
Каматна мила аз си имам такива моменти и незнам ама винаги са около рожденния ден, а на самата дата се чувствам адски щастлива, защото всички около мен ме карат да се усмихвам. Ама къде ще ходи да не ми мине. И на теб един голям гуш  Hug и благодаря за милите думи на всички момичета  Hug.

# 83
srcs-Дам Глизолида не е подходящ за нас!Ще трябва да мисля и друг варянт  newsm78

# 84
  • Пловдив
srcs ами ти може и да си писала, ама аз явно не съм била на тази вълна все още, доколкото си спомням се коментира тази тема от 6 г.с., тогава се чудех дали няма да изгубя и това бебче, вместо с какво да се мажа!  Rolling Eyes И все пак за Мустелата разбрах, че доста от вас я ползвате, но за Елансила не се коментирало масово, затова пък и да попитам! Пък и споделям опита на вече родили мами, не от тепърва избрали с какво да се мажат, важното за мен е процентната успеваемост!
Също чух за Линола Фет, ама по-рядко се мажело! Мазило за особенно сухи кожи, ама още не съм запозната много, много с него!
Иначе олиа и масла аз опитвам всякакви кокосово, бадемово, пшеничен зародиш, това на Икаров против стрии, ама то много ми мирише, ама кво да прайш! Ще пробвам и аз това от ший, което препоръчва srcs и с това ще си ми много полезна, нали затова сме тук!  Hug Hug Hug

# 85
           Здравейте, мами, оффффффф все нямам време за вас, въпреки че не съм на работа Embarassed. Еми учене, чистене, пране, готвене, мързелллллл  Blush, а и така ме заболява кръста на този комп да стоя.
Та да се похваля, след като си представях как плета плитки, и обличам сладки розови сокманчета, то ще излезе момченце  Mr. Green, каквото, да е живо и здраво. В петък бях на преглед видяхме, ръчички, крачета, там най различни органи,  Crazyне мога да повярвам че едва на 16 седмици, а има вече почти всички органи.
          И мен ме боли постоянно корема, и даже си мислех че имам възпаление на яйчниците, ама доки каза че е от уголемяването на матката, нищо не ми изписаха, ама аз съм куче и ще търпя  Hug
Относно мазането, по принцип се мажа с мустела. Бях ви казала, че по новогодишните празници, целия ми корем се напука със стрии и много се белеше. Една приятелка ми даде едно бебешко олио, мажех се по 4 пъти на ден, не оставах корема ми да изсъхне, е момичета стриите се махнаха, не спирах да се мажа и с мустела. Сега по рядко се мажа, надявам се да ни ми излизат пак, но не мога да повярвам че успяха да се махнат с едно просто бебешко олио.
           Относно епилатора, и на мен ми става трудно, аз се епилирам навсякъде плюс целия триъгълник, напоследък повече ме боли и май ще хващам скоро самобръсначката  ooooh!. Като цяло нямам промяна в окосмяването, освен на коремчето, там ми излязоха косми по цялото коремче, по принцип епилирам около пъпа, но сега много боли, и предполагам че на малкия човек не му харесва. Все още не е почнал да рита, но очаквам включване вече Laughing
Извинете за дългия пост.....

# 86
За епилацията,аз преди ходих на всеки 3-4седмици на кола маска или си правех сама,но след като забременях питах АГ-то и тя категорично ми забрани,можело да се предизвикат контакции и така се отказах,въпреки годините наред правене на кола маска,но ще ги преживея бебето ми е по-важно! Simple Smile

# 87
Райче, еспумизан можем ли да пием?  newsm78 И аз имам отвратителен проблем с вечното подуване и газове, като плондер съм!

Че той и на деца се дава. АЗ го пия - сис каза, че може. Тя е фармацевт, пък и винаги ми проверява в листовката, а там пише

Може ли да се прилага Еспумизан по време на бременност и кърмене?

Няма основания да се избягва приложението на Еспумизан по време на бременност и кърмене.

Аз пия капките, защото те действат по-бързо.

# 88
Да ви кажа, че днес захвърлих фолиевата киселина, гледа че ми свършва и магнерота, и незнам дали да продължавам да го пия след като нямам контракции  newsm78

# 89
srcs ами ти може и да си писала, ама аз явно не съм била на тази вълна все още, доколкото си спомням се коментира тази тема от 6 г.с., тогава се чудех дали няма да изгубя и това бебче, вместо с какво да се мажа!  Rolling Eyes И все пак за Мустелата разбрах, че доста от вас я ползвате, но за Елансила не се коментирало масово, затова пък и да попитам! Пък и споделям опита на вече родили мами, не от тепърва избрали с какво да се мажат, важното за мен е процентната успеваемост!
Също чух за Линола Фет, ама по-рядко се мажело! Мазило за особенно сухи кожи, ама още не съм запозната много, много с него!
Иначе олиа и масла аз опитвам всякакви кокосово, бадемово, пшеничен зародиш, това на Икаров против стрии, ама то много ми мирише, ама кво да прайш! Ще пробвам и аз това от ший, което препоръчва srcs и с това ще си ми много полезна, нали затова сме тук!  Hug Hug Hug
Ама, не, бе мила. Аз не се сърдя - помайтапих се, защото в поста си от тази сутрин споменах Елансил за първи път. Не бих си и помислила да кажа нещо ако ставаше въпрос за постове от преди месеци. Зарадва ме това, че ти споделяш мнението на мами, които вече са го използвали и щом са доволни това е супер. Все пак аз такова доверие съм му гласувала и се радвам да го оправдае  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт