Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 783
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аз БНД-то от доста време съм го забравила, прежалила...Изобщо не гледам на него като на мъж, а за връщане и дума да не става. Такъв филм не може да съществува.
Просто се бях напънала до безкрайност, на всичките му мизерии да се държа добре, с оглед на състоянието на детето. Т.е направих опит да поддържам добро отношение. Не го заслужава, но детето пък заслужава. И точно заради детето исках да знам, че съм направила всичко. Е явно стигнахме до всичко и повече не мога.
Сега вече ще получи онова, което заслужава.
И в други теми съм разказвала какъв мизерник е. И, че бих помогнала за отношенията му с малкото. Уви няма да го направя. За нищо няма да му помогна. Защото не ни заслужава. 

Колкото до принцовете...Аз имам своята приказка и принцовете в нея са повече от един. Няма да забравя как една зимна сутрин ме прегръщаха два чифта ръце. Едни мънички и едни големи. И като знам, че утре пак ще ме прегръщат точно тези ръце.... Hug

# 136
  • София
Герри, явно много дълъг ти се е видял този месец..ама той няма 30 дни..тази година само имаме 29 за разкош, обикновено са 28 Wink Wink Wink Пробвай с БНД да говориш - за декларацията за излизане се тровкаш? Питай някоя от препатилите мами - има и друг начин..ама не помня как беше..

Кам, сега ме впусна в размисъл  newsm78 newsm78 Щото маратонките винаги ги купува БНД..ама ще разровя да видя цените кое колко е и да видя ако е по-изгодно да го правя този пазар от там. За дрехи за дребната в този момент нямам нужда от нищо - пълни са гардеробите с купища дрехи...Ама като запролети ще попогледна...
Ако имам питане - ще е на лични, да не спамим тук или у ФБ-то. Ти гледаш UK, нали? Колко излиза доставката? На килограм се плаща?

# 137
Герри и аз нямам любов на разстояние Mr. Green
Но пък има надежди за друга отминала стара любов да стане пак нова  txtloves но да видим Praynig Аз си е искам, но трябва и той да направи нещо.Охх не  искам да казвам, просто искам да се върне и НИКОГА повече да не се разделяме Peace искам дете, искам много неща......  Peace
Дано да се сбъдне това което искам smile3534
Твоя човек скоро ще си дойде, и ще бъдете заедно  Heart Eyes

# 138
  • София
Брилче, ще запролети и да не те изпуснем към беременелния форум  Wink Wink Embarassed Embarassed
Ма ти верно ли имаш сили за второ? Браво на теб!  Hug Hug Hug Нали тук знаем вече - искаш много от вселената и то се случва....
Аз сега нали работя по едно ново-старо желание...но не е свързано с емоционалности..пък ако стане - през април-май ще се пофаля Wink Wink

# 139
Ми дай боже да се похвалим Морг ти за твоето желание, аз за моето Heart Eyes

# 140
 Hug Hug Hug

Брилянтинке, мерси за пожеланията, дано и на теб да ти се сбъдне мечтата за второ детенце!

Морги, моят го няма от по-отдавна, общо сигурно към 40 дни няма да сме се виждали, ако се видим де Simple Smile

А ти да не би да ставаш шефка или собственичка на нещо желано... към април? Simple Smile)) Пожелавам ти да ти се случи!

Сезана, много е красиво това с твоите двама принцове и ръцете, които те прегръщат! Simple Smile

Не си ли мечтаеш за една малка принцеска да ви се глезотка наоколо? Simple Smile

# 141
Геррри, тия словоизлияния на Айс, ги слушам от много време!
Тя в момента си прави терапия и все това повтаря. Чудя се колко ли още ще продължава Thinking
Не че девойката се интересува какво е написала Сесана или някой друг, тя да си каже нейното. Извинявам се на останалите, ако звуча прекалено остро, ама ми се драйфа вече Close Close Close

# 142
  • София
Гери, не, нямам аз шефски мераци изобщо. Има вероятност най-сетне да работя нещо, което много отдавна съм искала, но никога не съм смятала, че може да стане...Ама засега трайкам, докато се опече Wink Wink Wink
Гери, питаш Сесана за второ дете..ама кой иска да има момичета изобщо?! Ако иска второ - пожелавам й пак да е момък! Женските са си напаст и трън в задник....молим те... Wink Wink Wink

# 143
  • Бургас
Определено си мечтая. И не съм сама в това си желание. Дали момиче или момче ... Значение няма.
Може би след година ще сме най - веселата къща. Два броя на крака да беснеят и един в количка да реве.

Дано на пролет само да се хвалим. Не ни трябват ядове вече.

Морг, стискаме палци да се похвалиш.
Какви са тия излияния за женските дяца?Нали си е мое...все ще е напаст. Дали в пола или в панталон  Wink
Геррри, след толкова чакане, срещата ще си струва.

# 144
Ааа , Морг , молим ти се , аз пък си исках момиче ! Heart Eyes

Брили , нещо не можах да схвана , нали онази старата тръпка я отписа ?  newsm78
Дето щеше да се обажда , пък никакъв го няма ? ooooh!
Аз ли нещо не разбрах ? Или за друг говориш ? Thinking

Морги , стискам палци та ти се сбъдне мечтата ! Hug Hug Hug

И на всички , които искат още деца - да си ги родят ! Grinning

# 145
  • София
Сесана, аз съм известна тук с нереализираната си мечта за син! Вече близо 9 години рева, че ми се роди женско! Син съм искала толкова много, че съм го сънувала докато бременеех....ама ще го оставим за другия живот тоз мерак Wink Wink Wink
Хепи, верно ли си искала момиче? Аз не мога да си представя някой да иска женско..аз така го наричам. Другото си е момче или син..ама това - женско некво...
Мерси за палците, ще се поФаля ако стане, как няма  Wink Wink Wink

# 146
Ако имам питане - ще е на лични, да не спамим тук или у ФБ-то. Ти гледаш UK, нали? Колко излиза доставката? На килограм се плаща?
Чети, бе, жена!  Mr. Green Писах по-горе, че доставка UК-БГ е 2 лв/кг. Адски е евтино. От ЕС гледам да поръчвам, че по-лесно с доставката. Не ми се занимава с митници и допълнителни такси.
Иначе ми пиши във ФБ по-добре.
Ще стискам много палци до април, дано само не ми изтръпнат дотогава!  Mr. Green

Аз пък искам второ дете и искам да е точно момиченце!  Naughty  Embarassed Ама първо да се намери принц.  Heart Eyes Иначе каквато съм кипра и обичам розово, ми е много мерак да си глася едно малко, сладко момиченце.  Heart Eyes  Че с две момчета ще е тоталният хаос и разрушение!  ooooh!
Ех, отнесох се в мечти разни... То не че около мен бъка от кандидати, ама аз вече и второ родих, че и го облякох.  Crazy

Пепи, аз като видя пост на айс и зачета първите изречения, че пак са в тази посока, спирам и директно продължавам към следващия пост.  Wink

Брил, и мен ме интересува ти дали пак за онази старата несериозна любов си се замечтала, че да ти свием набързо сърмите.  Thinking

# 147
Пепинка, ти въобще не си сърдита Simple Smile))
Морги, извинявай, аз пък точно си мислех: "Кой ли пък иска да има момчета???"  Joy Joy Joy
Моите са две момичета и наистина втората се очертава като едно прекрасно трънче в нечий задник, ама като гледам познатите как се тормозят с момците... Но може пък да има и свестни момченца - дано! Simple Smile
Сезана, най-добре е да се бременее през лятото, за да се ражда пролетта - горе-долу аз и двата пъти уцелих. То не е по поръчка, де, но май така е най-удобно Simple Smile

bouquet bowuu

# 148

Аз пък искам второ дете и искам да е точно момиченце!  Naughty  Embarassed Ама първо да се намери принц.  Heart Eyes Иначе каквато съм кипра и обичам розово, ми е много мерак да си глася едно малко, сладко момиченце.  Heart Eyes  Че с две момчета ще е тоталният хаос и разрушение!  ooooh!
Ех, отнесох се в мечти разни... То не че около мен бъка от кандидати, ама аз вече и второ родих, че и го облякох.  Crazy

Камчо, ами ако ти се падне някое като мойте, дето нито прически търпят, нито рокли понасят, а и от розово им се драйфа ???  newsm78

Геррри, след толкова чакане, срещата ще си струва.

smile3521 smile3525

Ей тези думи чаках, да ме заредят с търпение и желание до края! Simple Smile
Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:29 от Геррри

# 149
Верно , бе , Морг , не исках момче . Peace
Въпреки , че то , моето момиче е по-щуро от момче , но това е друга тема ! Crazy Crazy Crazy

Кам , ти си много директна ! hahaha Joy
Аз по-завоалирано попитах Брили , но идеята ми беше същата ! Blush

Общи условия

Активация на акаунт