Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро ви утро!  bouquet
След валентински днес гледам една бяла тишина е настанала Embarassed Embarassed Embarassed

Кам, мерси за опцията. Аз никога не съм пазарувала така понеже винаги искам да го видя нещото, което взимам а и дали й става на девойката.....За обувки пък съвсем ме е страх - без да се пробват? newsm78 За книги и за музика - да, ама през нашенски сайтове съм правила доста пъти поръчки и е ок.

Пепи, ако искаш ревлив филм тип "бушонирана" - One day... ми накрая се предполага да е ревлив, ама аз някак вече на такива не рева точно...
Снощи бях силно впечатлена за пореден път от Шон Пен в Реката на тайните....но филмът определено е тежък Thinking

Хепи, днес си хепи, а? No more чалга в твоето колибка? Hug Hug Hug

# 121
Морги , то чалга повече не е имало , но и аз гледам да не тракам много ! Sunglasses

Кали , Фури , как сте ? Hug Hug Hug

# 122
Морги, ама ти чак сега ли гледа "Реката на тайните"?  Mr. Green То що години минаха от излизането му.  Laughing
One day верно беше ревлив, за мен финалът беше доста неочаквано-нелогичен...

За пазара, аз затова купувам от конкретни марки, а не произволно. На тях си знам и моя размер, и този на дребното. Той засега е лесен и се вписва в този за възрастта му. Е, вече е на 4,5 и му купувам дрехи размер 5-6. Като обувки също веднъж да си разбереш номера, после е лесно - като омалеят, значи си минал на горния. Wink Като са английски марките е лесно - отиваш в някое МОЛче и пробваш там, за да се ориентираш какъв размер носиш.  Peace

Пепи, аз за eBay.co.uk ти говорих, там има ВСИЧКО, ама се пазарува на парче. От сайта на Некст се поръчва по-сложно, трябва посредник (иначе този за България е със завишени цени) и т.н., че и ги бавят. Но в Англия локалния шипинг излиза евтинко, а Англия-БГ е само 2 лв на килограм. За детски дрешки е нищо, те са лекички. Аз купувам неща за дребното буквално по 1-2-3 паунда.  Peace Виж, ако търсиш примерно маркови обувки, си иска малко повече време и ровене, но досега винаги съм успявала да намеря.  Peace

# 123
Здравейте, мацки! Simple Smile

Two Hearts

Пак се разтуших, докато четох всичко, дето сте го изписали!
Мнооого ми беше полезно инфото за ботушки и он-лайн пазаруване, защото моята голямата вече е дъъъртичка, почти на 13, и вече не иска да носи ни дрехи от ЛИПНЕНСКИ, ни подарени, ни втора употреба, ни избрани от мен, ни от баща й, а само зяпа по марковите сайтове... А джобът ми просветва... в червено...
Така че май и аз ще се отворя вече на еБау или мяу или нещо такова, крайно време е и в наше село да процъфти он-лайн чаршията! Simple Smile

.....................

Въпрос към Брил, Кам и други такива влюбени (Щото знам, че Морг и Хепи например трудно се дават) -

Абе как така издържате на либовна мъка от разстояние?

За пръв път ми се случва споделена любов, но пък цял месец и повече дистанция...
Хич не ми е класическо - свикнала съм или залепени като гербова марка или да се хапем до смърт...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • София
Камче, за обувки ще ми е трудно. За мен изобщо не говоря - аз съм със смъкнат свод и не ги ли пробвам - зАбрави както се казва. Ама и дребната е с по-специфично ходило, не е ли рисково така да взимаш обувки? Ама сигурно и аз като Гери - кога я тресне пуберството и не мога да се спасявам както до сега...ще отворя и аз онлайн-чаршията Wink Wink Wink
Колкото до филмите - аз съм тотално изостанала поне от 10 години...с дребната когато се роди не можеш името да си кажа от безсъние, после ме завъртя работа-дете-препускане по глупости и така. Сега наваксвам с мрачна сила Joy Joy Joy

Гери, колко време още ще го чакаш принц Очарование да се върне? Wink

# 125

Гери, колко време още ще го чакаш принц Очарование да се върне? Wink

Амиии... мисля до 30-ти тоя месец да му дам срок, и не се ли появи... ОТНОВО СТАВъМ мума ! Simple Smile
 Joy

# 126
Морги , и аз съм така с филмите , че даже и по-зле ! Blush
Но вече и търпение нямам да седна да гледам някой филм ...

Гери , а какво прави по чужбина този твоя хубавец ? Thinking
Иначе , ако съм на твое място , щях да съм супер , че го няма да ми мотае наоколо ! Wink Wink Wink
По-рядко ще се виждаме и ще е по-интересно , няма да си омръзнем ! Grinning
Аз имах преди години съседка , тя си е жива и сега жената , де , мъжът й беше международен шофьор , ей , така й завиждах на тази жена ! Crazy Хем има мъж , хем се виждат в месеца по веднъж ! Peace Точно за мен  ! Grinning

# 127
Хепи, и аз така завиждах на подобни жени, но само когато бях с неподходящите...
  bouquet
...

Нашичкият е на обучение, и трябва да се върне до края на месеца, но се притеснявам да не му хареса там... Той много обича реда и дисциплината, та... Simple Smile

# 128
Ми да те взима при него , ако не се върне ! Hug

# 129
Ми да те взима при него , ако не се върне ! Hug

Уффф... сложничко е... Нахендрих се и аз на дърти години в един филм... А и с едното от децата си определено ще имам проблеми с излизането извън България, БНД хич не е разговорлив Simple Smile
Но... И тва ще мине - или ще се съберем тук,
или ще го прежаля - трети вариант няма Simple Smile
 bowuu

# 130
Геррри, объркала си ме, аз немам никво либе, камо ли от разстояние. Имах една тръпка, обаче местно-софийска, с която приключих преди няколко дни и още ми е гадно, честно казано...  Rolling Eyes
Да ти кажа, месец невиждане с твоя човек не е кой знае каква болка. Времето лети, ще се върне любовта ти и после има да се обичате и да си омръзвате сума ти време.  Mr. Green  Peace

За онлайн шопинга, дотук за толкоз години не съм уцелвала само няколко неща за мен и то щото аз съм с по-широк гръб и ръце. Но просто имам добра преценка за материи, ясни са ми марките, от които пазарувам и си познавам тялото - знам какво ми стои и какво не, затова обикновено всичко е на 6. За детето никога не е имало проблем, единствено едни цвички от Некст му се оказаха тесни за крачето, ама не ги жалих много, щото бяха хипер намалени, примерно 1,50 паунда. Wink
Обувки за себе си купувам предимно ниски. На ток не смея (освен ако не са хипер намалени, така бих рискувала), там вече трябва да се пробва. Относно удобството, купувам само и единствено Clarks и Nine West, там си знам, че няма грешка.  Peace А, и тази зима си купих супер жестоки ботуши до коляното на Hush Puppies, излязоха ми към 90 лв с доставката и всичко! Тук къде ще намериш такава цена?
Дребното все още е предимно на маратонки, то на един Найк или Адидас какво да му объркаш, че да е неудобно?  newsm78  За зимата ти показах какво му купувам - те са широки тези ботуши, и там не виждам какво мога да сбъркам.

# 131
  • Бургас
Добър ден, дами!
Дано сте прекарали чудно празника.
Аз да си призная, за първи път празнувам по този начин. От домашен бой с възглавници минахме на суши и Абсолют.  Laughing Хареса ми.

БНД-то успя да скърши и последната струна на търпението ми и вече няма компромис за бок..ка. Май доста дълго му търпях глупостите в името на детето, но иде ред да сложа точка. И я сложих.
Писна ми майка му да ми звъни по време на вечеря. Писна ми да ми се прави на утрепан, гладен и нещастен и да иска да си говорим за времето. Прогнозата е облачно с гръмотевици.    
Явно не разбира, че е прекалил и отношението ми към него е единствено, за да има детето родители, които могат да се гледат. Настъпва ли, настъпва с глупости. Все по - красиви. Ама ми писна. Дано някой ден не бъда аз виновна, но не мога повече да го понеса. Кривя си душата да се държа добре с човек, който заслужава да му се изплюя в лицето и ми тежи много. Та за това игнор на нещастника до дупка. Баси даже ме е срам да кажа, че съм била женена за него.  Sick
Ох излях си яда. Извинявам се, но ме избива на ....

# 132
Камерън, ти си вече моя шопинг-гуру! Simple Smile

newsm76

...  Благодаря за подрепителните думи за лИбовта, пожелавам си да се сбъднат, а и ти скоро да си намериш... майстора, който те заслужава! Simple Smile

bouquet

# 133
Аз пък съм щастлива че съм с детето и се радвам на всеки миг прекаран с нея.Баща и съм го прежалила защото си тръгна буквално за глупости но аз няма да сглупя и да отида и да живея при него.Нали видях какво е.............идилия да те овикват.И понеже не можах да изтърпя подобно отношение викане за глупости затова сега съм сама ама поне знам едно Щастлива съм това е!
Не че има някой нов в живота ми но съм щастлива от това което имам сега и в момента защото ако го нямах какво щеше да е...Усмихвайте се и се радвайте на децата си!Казвайте им че ги обичате.Какво по хубаво от искрената обич на децата!Това наистина е обич в истинския и смисъл и Любов която не е само на 14-ти февруари в един ден а доживотна!
А принцове и принцеси ги има в детските приказки!Но все пак няма лошо да помечтаем за някой принц!
Усмихнат ден ви желая!

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 15:07 от ice_

# 134
Сесана, май трябва да се вслушаш в думите на Айс...

М...та им на БНД-та , имаме си дечурлига, и това ни стига Simple Smile
... Е, не бихме отказали и някой принц, но... това е друга приказка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт