Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 682
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Луда, честит първи работен ден! Бягай да почиваш, да си във форма утре Wink

Гери, кой номер носи щерка ти, та се менкате? Ние имаме още малко..докато ме настигне hahaha hahaha Лошото е, че вече е в дамския раздел и то най-търсения номер 38 и няма и няма... ooooh! ooooh! Днес  бях на косъм да взема гумени, рибарски ботуши тази вечер Joy Joy Joy
Хайде, вече си успокоена от немския разговор гледам newsm76 newsm76

Брил, яко са те одрусали, ама наистина са скъпи пустите изследвания....На мен една нищо и предоперативна  експертиза за упойки ми беше 20 кинта.. та си представям...Дано си свършила вече с тях Wink
Пепино, а дано да те водят скоро на кина..Ама да не те наместят с някой екшън по слечай св. Валентин и на патерици? Wink

# 106
Луда , честит първи работен ден ! Успех от тук нататък ! Hug

Брили , не бях призована изобщо да ходя на делото , но просто исках ...
На 6.03 , обаче не знам дали ще успея да отида ...

Пепи , мила , ами ти си получи авансово подаръка за св. Валентин , киното може да почака ! Mr. Green

Морги , от миналата година девойката има 2 номера по-голям крак от моя , така , че менкане - не ! Naughty

Лека нощ , сладки мои ! smile3524

# 107
  • София
Хепи, тез акселератчета какво ще ги правим? newsm78

Лека и мека от мен   newsm46- заминавам по задачки  wash 1dishes  typeuu

# 108
Момичета, ама какви са тез' деца, бре? Може ли на 8 годинки да носи 38 номер?!  #Crazy  Страшна акселерация, страшно чудо!  Mr. Green

Аз бях на вечеря с приятелки и после на кино. Идеално като за Св. Валентин или който и да е ден. Wink
Пепи, ако ще те водят на кино, пробвайте "Сватбен обет". Не знам на мъжа ти колко ще му хареса, но филмчето беше много хубаво. Изобщо не беше лигав, както очаквах, просто един хубав филм за необичайна житейска ситуация, с която двама души се опитват да се справят. И имаше мнооого плакнене на око с Чанинг Тейтъм (е, и за мъжете с Рейчъл МакАдамс, де).  Mr. Green

Морги, за непромокаеми зимни ботуши според мен вариантите са два - изпитани са. На детето купувам от втория вид, една приятелка има като първите и са страхотни, много топлят и не пропускат. Кожените ботуши все в един момент пропускат, няма начин в тази киша.

Класически апрески, материята е като шушлек и солидно подплатени.

Гумирана долна част за газене в локви и снегове, а нагоре шушлек/друг материал, а отвъре подплатени с овча кожа (истинска или изкуствена, все топли).

Между другото, тези ботуши могат да се намерят и доста евтини онлайн. Аз купих от eBay тези на детето за без пари. Ако са някаква марка и по-лъскави, са около 50-60 лв макс.

# 109
  • София
Камче, нали се сещаш, че 38 са си дамски, сестро..И никакви детски, ни юношески няма с този номер...Всички апрески (повечето на вид са като тези черните, дет си ги показала), които намерихме днес бяха до 37 или 40...гадоззз Cry Cry Cry
С eBay нямам нито опит, нито кредит кард, нито време да ги чакам....Утре имам още една-две спасителни идеи, надявам се да намеря нещо.....
То, моята щерка е и много дълга - някъде към метър и 45 е вече..и купувам дрехи за 12-годишни Joy Joy Joy Joy (Аз не съм чак толкова дълга - само метър и 70, ама другата рода са гоУеми хора) Joy Joy Joy
И се мъча да дръпна Mystic River и забива скоростта и ми къса нервите...хайде отивам да видя дръпна ли се веч....

# 110
  • София
Писали сте до сред нощите, а сега спите!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро и усмихнато утро на всички!
И кафе за събуждане

# 111
Добро утро Mr. Green

Хепи, де си мила newsm51

Кам, мерси за идеята Peace  Аз си свалих филма П.С. Обичам те. Оказа се, че съм го гледала, ама втори път го гледах и пак ревааахххх. След края на филма се погледнах в огледалото и бях като бушонирана Mr. Green

Наде, мерси за кафето Hug

# 112
Добро утро и от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде, мерси за кафето  Hug

След Валентинината нощ съм свежа като репичка. Момъка ми беше купил цвете, сготвил вечеря, пихме сангрия .... хапнахме, пийнахме, третото на свещи ( с аромат на магнолия, моят подарък ) ... абе чудесно си изкарахме, макар че не празнувахме Св. Валентин.

Луда, честита ти нова работа, все така да е  Peace

Морг, и аз имам подозрения, че при нас положението ще е същото. Госпожицата на 5г носи 29-30 номер, що за растеж, що за чудо  ooooh!. Предполагам, че като стане на 8г. ще е като вас.  Thinking

Брили
, не се ядосвай за колата. БНД какво прави на детето, що го побърква?

Пепи, търси си го в наследство филма, няма му се даваш на мъжо, щото те много често се правят на забравили  Crazy

На любителките на любовни филми, ако не сте гледали Писмо в бутилка, изтеглете си го, много достоен за изглеждане като бушонирани филм

# 113
Мен пък "Писмо в бутилка" ме отегчи много.  Whistling Ама и то е от серията книги на Никълъс Спаркс, а там на всичките се реве много.  Mr. Green От неговите съм фен единствено на "Тетрадката" и още повече на "Маркъс". Брит хумор + Хю Грант = невероятно добра комбинация.  Peace

Морги, в eBay може да се пазарува и с най-обикновена дебитна карта. От английския сайт нещата идват за две седмици. Факт, точно за тези снегове, дето ги дават да валят три дни от утре сте закъснели, но по принцип да го имаш предвид. Мога да ти помогна с пазаруването, ако нещо ти трябва по-нататък.  Peace Т.е. ти само да ровиш и да си харесаш и аз да ти го купя през моя акаунт и да го доставят в БГ пак през моя. Много е лесно, много е евтино (за качествени стоки и марки) и там има всичко! Повярвай ми, голямо облекчение е.  Peace

# 114
Добър ден ! Grinning

Много работа , много нещо ! Mr. Green
И кЕлежката си взела отпуска ... Sunglasses

Пепи !   love001  love001  love001 

Наде , мерси за кафето !   bouquet 
Брил , какво прави БНД ? #Cussing out

# 115
Хепи, поне си сама и няма кой да те ядосва с чалга Peace

Кам
, мога ли и аз да се възползвам за в бъдеще newsm78

# 116
Хепи, поне си сама и няма кой да те ядосва с чалга Peace

И мога да си тракам с клавиатурата ! newsm44 newsm44
Амо имам време , де ...

# 117
Честит празник и от мен с малко закьснение!Бьдете много обичани и влюбени Flutter...,и с хубаво винце покрай вас естествено Mr. Green
luda,честита нова работа!
Кали ,дано детенце се оправи вьзможно най-бьрзо... Praynig
Аз все още чакам да се случи някакво чудо и да си намеря работа в града,в който сьм,имам малка надежда сега,ама да видим....,хубаво си ми е тук ,а и с любимия искаме да сме заедно..,та за това все още отлагам местенето при майка ми,ама да видим до кога ще устискам  Laughing
Снощи нямахме никакви планове,но в последния момент едни приятели ни поканиха на гости и си изкарахме страхотно,с подобаващо количество вино...най-обичам такива непланувани празненства Crazy
БНД естествено не се отказва и постоянно звьни на всевьзможни роднини да пита кьде спя и кьде ходя,аман вече Rolling Eyes

# 118
Кам, мога ли и аз да се възползвам за в бъдеще newsm78
Пепи, може, разбира се.  Peace  Hug
Гледай дрешките на Next, лелеее, за момиченца има уникални неща!  Heart Eyes

# 119
Аз много съм й купувала на Некст. А сайт можеш ли да ми дадеш, къде точно ги гледаш? Извинявай, дано не нахалствам много, ама като нямам мярка и не знам до къде да спра Mr. Green

Аз имам мания да я кипра мойта, ама като свикна сама да се оправям и няма да те занимавам Peace

Общи условия

Активация на акаунт