Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 653
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Не от София.
Хепи,само обяд,щото съм на работа през нощта.  Flutter
Пък то продължението не сме го прескочили,спокойно...днес си приляга пълна програма  Blush

Геррри,радвам се,че поне ти ме подкрепяш за срещата...то рано-рано,ама аз обичам да си подговям от рано нещата!!  Crossing Arms Да се уговорим,че сме една сюрия женки..пък на кой къде му е удобно..и кога..и то ще отиде сума ти време...знам аз  Naughty

# 91
  • София
Фиф, къде в тоя студ вижданка? Нали нещо говорехме за времето, когато децата са ваканция - ако е извън София или не разбрах?

Мери, не си единствена със стоенето вкъщи. А и на всичкото отдолу трябва да творим домашно с дребната.... Ама не мен този празник винаги ми е бил супер лигав и захаросан и дразнещ Sick Sick Sick

Хайде, обаче, на празнуващите - весело и умната  smile3508 smile3508

# 92
Морги, Хепи, Фифи! Simple Smile

Поне вие сте тук да ме разтушавате! Мойте гостенки - хванали си по едно мъжле и айдееее..... Вместо вино - любовно кино...
А аз тук с ТРИ деца на главата....
И любимият чакам да звънне, но нещо се бави...

Направо ми иде да се тръшна на земята и да ритааамммм... Sick #Cussing out

# 93
  • София
Геррри, ти си детегледачка тази вечер? Що три деца? Ти не беше ли с две?
Хайде, кога ще идва  txtloves да ходите да празнувате? Wink

Аз лично ще ходя само до близкото междублоково да се успокои кучето....Така се намръзнах тази вечер в търсене на..ботуши за дребната. Оказаха се, че нейните злокобно пропускат и спешно искам да взема нещо, ама няма нищо...И пак остана горката без читави ботуши... ooooh! ooooh!

# 94
Гери , що с три , бе мила ? На кой е третото ? Thinking

Морги , ние тази година уцелихме свестни ботуши , не пропускат ! Peace

Ние си направихме семейна вечеря , да почетем празника , пийнах си винце , мога да ви кажа "Наздраве !" Wine Glass

Пепи , ти къде си , мила ? Crossing Arms Явно на романтична вечеря ! 1dating
Дай Боже всекиму ! smile3534

# 95
Здравейте и честит празник и от мен! И аз пийнах винце с камемберче  Sunglasses Sunglasses. В домашни условия.

Майка ми пак ми развали настроението, но хайде да не се оплаквам сега.

Утре вечер, живот и здраве, съм мома хангличанка  Sunglasses Sunglasses. БНД ще взима малката, че за това майка ми ми се надува де.

http://yphalachev.blogspot.com/2011/11/2012-2012_11.html Ако се отваря, ще видите истинския празник днес.

# 96
И какво се надува майка ти ? Thinking
Той нали е баща , също има право да я взема ! Peace

За църковния празник - да , така е ! Peace

# 97
Хепи, Морги, Риъл Simple Smile

...

Обади сеее! Той е в Немско, гребе с пълни шепи култура и технологии! Simple Smile
Говорихме си един час за политика по телефона, но ми беше едно тЪкова любовнУУУ! Simple Smile
...
Тази вечер съм детегледачка - една душичка е тук при нас, защото мама все не може да стигне до София да я гушне...
...
И нашите ботуши ппропускат, ние си ги менкаме с голямата дъщеря - каквито и да се купят, все се мокрят. Евентуално трябва гумени, но ми се струва адски рибарско...
...
Все пак тази вечер завърши добре, щом чух любимия - и вече нищо не може да ме смути, дори шантавите филми, които пуска дъщеря ми и дори глупостите на другата ми дъщеря Simple Smile))

...

Приятна празнична вечер и на вас, и много красиви сънища ви желая Simple Smile
 newsm51

# 98
Щяло да бъде студено при него. А БНД определено не е човек на икономиите, свикнал е да си се глези доволно откъм топло и откъм всичко. И сега пак нейното мнение никой не искал да го спазва. Полудявам. Защо трябва да спазвам НЕЙНОТО мнение, що се отнася до МОЕТО дете  Crossing Arms?

А, и слухти по вратите, когато разбере, че говоря по телефона  Close Close

# 99
Хепи, егати и гадната работа с това дело. То като чели не е имало дело без да се отложи - веднъж, дваж или десет пъти #Cussing out

Каква ти романтична вечеря Mr. Green В работен ден абсурд, обещаха ми да ме водят на кино тия дни. Колко ша са тия, не се знае. Иначе ходих до София, при мама, че бях изпушила тука с това мрънкалооооо Twisted Evil

# 100
Хепи, Пепи,

Тиа ваши дела.... Накарахте ме да се замисля - при мен и за развода някога минах с едно дело набързо, и с издръжката по-наскоро, за втората дъщеря, пак минах с едно дело набързо... Май несправедливо съм мислела, че адвокатката не се е справила добре... Като чета по форумите, май наистина съм извадила късмет...
Пожелавам ви и на вас да ви се свършат съдебните патила!
И, Хепи, ако успееш да си увеличиш издръжката, дай адвоката насам, и аз искам да го чопна моя БНД...
 bowuu

# 101
Девойки наздраве на празнуващите  Wine Glass
Напук на проблемите пих едно Laughing
Таратайката пак се развали Sad и сега без кола.
Аз цял ден по доктори, и сега изследвания които не се поемат от касата, 80 кинта от де Thinking
БНД ще побърка малкия #2gunfire #2gunfire #Cussing out,

Морг и аз купувах сега ботуши, ама ги взех по големички, малко памук отпреде и готово, ми края на зимата е  Sunglasses да станат и за другата.

Хепи много кофти тва с делото, ама ти що ходиш  newsm78, аз чаках в кафето Mr. Green

Фиф аз съм За среща Peace

# 102
  • в моя свят на мир и любов
Днес ми беше първия работен ден на новата работа. Мина доста добре. Уморена съм и ще си лягам за да сънувам, че е дошъл 31,05 - хеме ще е топло, хем децата ще си свършат занятията и ще бъдат разпратени насам-натам за лятото. Дотогава подозирам, че ме чакат още много боледувания, защото Ели киха, кашля, боли я главата и изглежда зле.

Фиф, радвам се да те видя.

Лека нощ на всички

# 103
Девойки наздраве на празнуващите  Wine Glass
Напук на проблемите пих едно Laughing
Таратайката пак се развали Sad и сега без кола.
Аз цял ден по доктори, и сега изследвания които не се поемат от касата, 80 кинта от де Thinking
БНД ще побърка малкия #2gunfire #2gunfire #Cussing out,

Морг и аз купувах сега ботуши, ама ги взех по големички, малко памук отпреде и готово, ми края на зимата е  Sunglasses да станат и за другата.

Хепи много кофти тва с делото, ама ти що ходиш  newsm78, аз чаках в кафето Mr. Green

Фиф аз съм За среща Peace

Two Hearts

# 104
Geri извинявай пропуснах те Simple Smile
Радвам се че си  любовно настроена, и скоро любимия да си дойде Simple Smile
То и аз съм любовно настроена, ама насреща тишина  Mr. Green ама чакам де Peace

Общи условия

Активация на акаунт