Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 576
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • София
................ изведнъж телефонът ми звънна и ми казаха, че съм одобрена за работа в една от фирмите, в които кандидатствах. Започвам от утре. bowuu Дано да ми хареса и да ме харесат.

Честито! Успех!  Hug Hug

# 46
Кам , благодаря ти , миличка ! Heart Eyes
Да , делото е за увеличение на издръжката ! Peace

За кризата - не знам какво да кажа ... Вие повечето сте по-малки , но моя трудов стаж премина все във криза ... И до кога ? Tired Tired Tired
Гърците хич не ги гледам , ние не сме имали никога техния стандарт .
Лошото е , че България е малка страна , индустрия вече няма , селското стопанство също замира , заради евтиния внос , Китай завладява всичко ! ooooh!

Кам , не ми каза картинката с принцопада , ти ли я направи ? smile3534

Луда , честито , знаех си , че ще успееш !  bouquet

# 47
  • София
Луда, и на теб успех утре. Дано се харесате взаимно! Hug

Кам, така пишеше в пресата - щели сме да усетим, че излизаме от кризата в началото на 2013...ама не знам колко е вярно...

Макар, че аз лично точно кризата не я усетих. Но винаги съм се пазила от кредити и каквито и да било авансови вземания на пари...щото после бих затънала. При мен затягането на колана дойде със смяната на работа. По-ненатоварваща работа, ама и по-малко пари...но и повече свободно време...Та всичко си има цена Laughing

# 48
Луда, честито за работата!  newsm18  Дано се чувстваш добре там, да случиш на готини колеги и да ти плащат подобаващо!  Hug

Кам , не ми каза картинката с принцопада , ти ли я направи ? smile3534
Хехе, то вЕрно, че аз съм си 1/4 дизайнер (покрай всичко друго, минутка за самореклама  newsm03), ама съм по-голям фен на рационализацията на труда - ако нещо може да се намери вече готово в Гугъл, що да се хабя аз да го правя?  Mr. Green  Joy

# 49
Морги, абе до началото на 2013-та си има баш една цяла година, така че... дотогава я камилата, я камиларят... Аз се позовавам най-вече на икономически източници близки до мен, т.е. приятели специалисти. Плюс че се интересувам от темата и чета доста насам-натам, вкл. разни статии по чужбински сайтове и вестници, а не нашите изопачени жълтини.
Та кризата се отразява на всички ни, независимо дали имаме кредити или не и дали заплатата ни е мръднала последните няколко години. Ако ще да прескочим глобалния финансов анализ, най-изначалното нещо са цените, всичко от основните неща се покачи - хляб, храните като цяло, бензин, ток, газ. Все неща от първа необходимост и без които не можем. От тях по веригата започва да става по-скъпо и всичко останало. А когато разходите ти скачат, няма как да не си засегнат, за съжаление.  Rolling Eyes

# 50
  • Не от София.
Хепи,успех!Ако всички те мислим утре-надявам се на добър резултат.Уверих се в силата на масовото положително мислене  Peace
Пепооо....къде си,ма?!  Thinking
В предната тема се начетох на мъже-извираха отвсякъде..и тая пак принцопадска я кръстихте...явно ще се продължава  hahaha
Ама мойта буйна младост все едно беше преди сто години,позабравила съм ги нещата...иначе бих споделила туй-онуй  Blush

# 51
Луда, честито! и моля те ще споделиш ли сегашният ти работодател - дюнерджията, как се разбрахте с него да те пусне така от днес за утре?

# 52
  • София
Кам, да ти кажа само 2008-ма ми е била финансово разточително година -  тогава имаше едни яки бонуси и ми беше добре. И преди това и след нея все на стегнат колан го карам...та затова казвам, че не разбрах за кризата, щото все на стегнат режим сме си. Точно скътам нещо и се появи неотложност и заминат спестяванията Cry Cry Cry И аз като Хепи - във вечна криза съм си....та в такъв смисъл не съм я усетила...
И затова и хич не се интересувам точно кога и как ще си иде кризата....щото аз съм на индийския принцип да не харча всичко, което имам...абе, истински козирог.... Wink Wink Wink
"...Богатството, богатството е нищо, но лошо е, че никога не е у мен..." Laughing Laughing Laughing

# 53
2013 е много далеч.
Аз имам и кредит, но не съжалявам.
Все щях да наместя парите. Мен и в джунглата да ме пуснеш, все ще има какво да купя. При най- големия дефицит пак ги намествах.
Просто не ми се живееше като скот цял живот. Не, че много съм се уредила, но човек не си отнася нищо на другия свят.
Абе, да сме живи и здрави, пък ще оцелеем.
Ох, какъв уклон даде темата. Нали е принцопад.

# 54
Здравейте милички,

Какво ново? Ние изкарахме една седмица с малката в Пирогов и едва днес се прибрахме. Деси направи силна алергична реакция към Огментин и се наложи да влезем в Токсикологията за да я стабилизират. На четвъртия ден пипна някакъв вирус в отделението и три дена беше с много висока температура, даже днес до обяд вдигна 39,2 градуса. Оказа се, че има възпалена трета сливица и отит, та сега сме на нов антибиотик с увеличена доза противоалергично и надежда, че поне той ще й помогне. Иначе все още се водим в болницата само дето няма да спим там, а ще ходим всеки ден на преглед и ако се наложи за някакви манипулации. Направо ми се взе акъла тази седмица, малката изкара 7 дни на системи и сега е слаба като някое котенце.  Sad

# 55
Кали Hug Hug, ще се оправите!

# 56
  • София
kali  Hug Hug Да се оправя бързо детенце!  Praynig Praynig

# 57
  • Не от София.
Пък мойто лапе е у нас с гнойна ангина  Confused
Кали,бързо оздравяване  Heart Eyes

# 58
  • София
Фифче, баш ми е драго да те видя! Hug Hug Hug
Кали, Фиф, да се оправят децата, лоша работа е това с болестите.
Хепи, успех утре! Да се поФалиш после Wink
Отнасям по задачи..лека и мека  newsm46

# 59
ФИОНО, тука съм и те чекам Hug

Казвай, как си, никакви поражения, нали така? Как е кучето?

Калинчита
, тежко ти е било Hug дано всичко лошо е минало и детето да се оправя Peace

Общи условия

Активация на акаунт